bölüm 13: planların olduğunu biliyorum.

359 50 5
                                    

bölüm şarkısı: ruelle - war of hearts

Changbin gözlerini aralayıp nerede olduğunu anlamaya çalışmıştı. Odasında, yanında güzeliyle uyuyakalmışlardı. Konuşma çok güzel ilerlemiş olacak ki Changbin, Felix'in huzur verici sesi ile mayışıp uyumuştu. İyi de olmuştu aslında. Uzun süredir böyle güzel dinlenmemişti. Kendini tamamen dinç ve her şeye hazır hissediyordu. Tabii ki sevgilisi tarafından yeniden etkisiz hale getirilmezse.

Çillerle kaplı yanakları sevmek için ellerini uzatmış ve hafiften ayılmaya başlamış ve uyku mahmuru gözleriyle onu seyreden şirinliğin güzelliğine gülümsemişti. Felix gözlerini tekrar kapatmış ve sıcak dokunuşun etkisiyle içini hoş bir duygunun kaplamasına izin vermişti.

Hiç şüphe yoktu ki o aşıktı. Tıpkı Juliet'in Romeo'ya aşık oluşu gibi aşıktı. Vaktini sonsuza kadar harcayabileceği, ömrünü bitirebileceği ruhunun sevgilisini bulmuştu. Ve öyle de yapmak istiyordu. Sonsuza kadar onunla olmayı deliler gibi istiyordu.

Gözlerini aralayıp diğer bedenin huzurlu gülümsemesini görene kadar da kalbinin hızı normaldi hatta. Fakat sadece onunla bakışmak bile biraz hızlanmış bir kalbe neden olabiliyordu.

Ah onun yakışıklı, karizmatik ve etkileyici sevgilisi, onun kalbini asla düşünmüyordu.
"Günaydın, güzelim. Sen uyandın da gün aydı sanki?"

Felix peluş ayıcık kadar yumuşak bir yumruğu Changbin'in göğsüne vurmuştu. Utanmıştı ve şuan çok şirin davranıyordu.

Changbin onun minik elini hızlıca kavramış ve avuç içine minik bir öpücük bırakıp beyaz eli kalbinin tam üzerine yerleştirmişti.

"Beni utandırmaya devam edersen sana küseceğim."

Changbin kahkaha atıp zayıf olanı kendine yaklaştırmıştı.

"Tamam küsme. Utandırmayacağım seni."

Bir süre birbirlerinin kokusunu içlerine çekmiş ve Changbin'in artık yataktan kalkmaları gerektiğini söylemesiyle ayrılarak ayağa kalkmışlardı.

Changbin yüzünü yıkamak için banyoya geçerken, Felix, onun için kıyafet çıkarmış ve yüzünü kurulaması için eline aldığı havluyla birlikte banyonun kapısında beklemeye başlamıştı. Changbin'in dışarıya çıkmasıyla birlikte elindeki havluyu ona vermiş ve kıyafetleri bıraktığı yeri gösterdikten sonra o da yüzünü yıkamak için banyoya girmişti.

***

Felix elinde birkaç parça eski kağıt ile salona doluşmuş kalabalığın arasına karışmıştı. Daire şeklinde oturdukları küçük masanın etrafında diğer arkadaşları vardı. Elindekileri masaya bırakmış ve en başta oturan Changbin'in yanındaki yerini almıştı. Artık bir şeyleri yoluna koymanın ve düzgün bir hazırlık yapmanın vakti gelmişti.

8 kişilik küçük ekibin içinde zekalarıyla mükemmel bir savaş stratejisi oluşturabilecek insanlar vardı. Changbin'in ise bu konuda en çok güvendiği kişi ekibin lideri alfalık görevini en iyi şekilde yapan, Chan'dı. Eşi Seungmin ile birlikte gerçekten yenilemez bir ikili oluyorlardı. Düşünceleri mükemmel bir uyum içinde ilerliyor ve kimsenin aklına gelmeyecek şeyleri düşünüp buluyorlardı.

Chan'ın eşine olan saygı ve sevgisi, Seungmin'in ise Chan'a olan itaatkârlığı sayesinde uyumlarını tamamlıyorlardı.

Chan, Seungmin ile geceden kalma konuşmalarının ve planlarını nasıl kurduklarına dair kısa bir özet geçmiş ve Changbin'in tüm detayları kağıda geçirişini izlemişti.

Diğerlerinin de tıpkı Chan gibi oldukça iyi planları vardı.

Hyunjin'de eşi Jeongin ile bu konuyu uzun uzun konuşmuş ve birlikte güzel bir plan hazırlamışlardı. Birlikte anlattıkları kapsamlı stratejiler odadaki bütün herkesi etkilemişti.

Bu defa Felix, Changbin gibi detayları not almış ve kağıdı sevgilisinin önüne bırakmıştı.

Son olarak Minho ve Jisung çifti aklında olan bütün her şeyi anlatmıştı.

Changbin bir süre düşünmüş ve bu karmaşık olayı nasıl toparlayacağını düşünmüştü. Daha sonra yanında ona endişeli gözlerle bakan sevgilisi gelmişti.

"Hadi sen de anlat. Planların olduğunu biliyorum sevgilim."

Felix gülümseyerek gece boyunca düşündüğü şeyleri anlatmış ve uygulayabilecekleri en mantıklı planı sunmuştu.

Changbin ise yüzündeki memnun gülümseme ile sevgilisine bakmış ve yanağına öpücük bırakıp ondan uzaklaşmıştı.

Günün devamını odasında geçiren Changbin için her şey daha da zorlaşıyordu. Felix ise yapabileceği her şeyi yaparak onu rahatlatmaya çalışmıştı. Fakat onun planları aslında çok farklıydı.

The Story Of Alpha | ChangLixWhere stories live. Discover now