bölüm 1: hayata tutunmak.

1K 97 14
                                    

bölüm şarkısı: iamnot - rbty

Changbin, gecenin üstüne doğan güneşe isyan etmişti. Yorgunlukla yığılıp kaldığı ağacın dibinden yavaşça doğrulmuş ve nerede olduğunu anlamaya çalışmıştı. Annual Delphinium ormanındaydı. Evden ne fazla uzakta ne fazla yakındaydı. Burada onu bulamayacaklarını biliyordu.

Beline saplanan acıya rağmen doğruldu ve etrafındaki çiçeklerin kısa süreliğine onu büyülemesine izin verdi.

Arkasına döndüğünde ise anlık kalp krizinden son anda kurtulmuştu. Meraklı gözlerle onu izleyen çocuğa içinden bir güzel küfür savurdu.

"Ne yapıyorsun?"

Sinirli sayılamayacak ses tonuyla sordu.

"Bilmem. Seni inceliyorum?"

Changbin sakin olmaya çalıştı. Yani sadece çalıştı.

"Siktir git amk!"

Ayağa kalkmış ve kendine yaşayabileceği bir yer aramıştı.

Arkasından gelen bedenin sorularını duymazdan geliyordu ki son kelimeleri ile Changbin'in sinirini katladı.

"Sen o'sun. Artık var olmayan Seo sürüsünün yeni lideri. Tek varis olmak olmak zor mu?"

Chanbin, arkasını döndü ve çocuğu pataklamak için harekete geçti. Ellerini yakasına götürmüş ve yapacaklarının sorumluluğunu almamıştı.

Burnunun üstüne kafa attığında karşısındaki acıyla inledi. Yere düşmüş ve kanayan burnunu tutmuştu sarışın olan.

"Gördüğün gibi tek varis olmak zor. Sinirini bozanları dövmek için özel eğitim alıyorsun."

Changbin konuşmayı bitirmişti ama peşindeki adam için işler pek öyle değildi.

"Hey! Sağlam kafa atıyorsun ama kime kafa attığını pek bilmiyorsun. Lee sürüsüne ait birine bunu yaparsan bedelini ödersin."

Changbin umursamamıştı. Şuan bir hayatta kalma mücadelesi veriyordu. Son 19 saattir yemek yememişti. İçecek bir damla dahi suyu yoktu. Halsiz olmasına karşın gücünün bir kısmı hâlâ vücudundaydı.

Kalan son enerjisini de bu herifle kavga etmek için değil, kendine bir ev bulmak için harcamalıydı.

Yürüyor ve etrafına bakıyordu. Terk edilmiş çok fazla yer olurdu bu ormanda. Fakat şuan hiç birini bulamıyordu.

Etraftan gelen su sesine kulak kabarttı. Eğer bir akarsu varsa elbet yanında bir ev de olmalıydı.

Sesi takip etti ve geniş ovanın ortasında kalan ev ve akarsuya ulaştı.

Siyahlarla kaplı evin içi boş görünüyordu. Burada kimsenin yaşamayacağını biliyordu. Normal bir alfa için bile oldukça tehlikeli bir yerdi. Gerçek şu ki Changbin normal bir alfa değildi. Hayata tutunma mücadelesinde kazanan olacağını biliyordu.

Evin paslandığı için ses çıkaran kapısını açtı. Geniş bir salon gördü önce. İçeriye girdiğinde ise salonla bitişik bir mutfak vardı. Evin üst katına çıkmak için merdivenleri aradı.

Her yerin siyah olması onu karamsarlığa sürüklemişti. Eğer yaşamak istiyorsa diğer renklere de ihtiyacı vardı. Evin onarımını yapmalı ve tüm renkleri yeni alanına taşımalıydı.

Eskimiş merdivenleri bulup yukarıya çıkmıştı. Üst kat ise küçük bir banyo, yatak odası ve ne olduğuna anlam veremediği farklı üç odadan oluşuyordu.

İçeride oldukça fazla eşya vardı. Yatak odasında geniş bir yatak, kıyafet dolabı ve ayna vardı. Salon döşenmişti. Tozlu ve eski olsalar da iş görürlerdi.

***

Felix, karşısındaki güzelliği izlemekten kendini alamamıştı. Düzenli nefes alış verişlerin yüzüne çarpmasından hoşnut oluyordu.

Küçük gözler aralanmış ve onu fark etmeden etrafını taramıştı. Kısa süren incelemenin ardından gözlerini arkasına çevirmiş ve sarışın bedeni fark etmişti. Korkuyla geriye çekildi.

Bir süre bağırışlar yankılanmıştı ormanın içinde. Tartışmaları son bulmuş ve güzel çocuk küfür ederek yanından ayrılmıştı. Elbette onu takip edecekti.

Siyah eve girdiğini görünce içinde garip bir his oluşmuştu. O evi sevmiyordu. O evde çok canlar verilmişti. Bu güzel çocuğu kaybetmeyi asla istemiyordu. Seo sürüsünün lideri ölmemeliydi.

Kendi evine geri dönmüştü Felix. Sevgi dolu ve savaş karşıtı olmasıyla bilinen Lee sürürsündeydi. Evini seviyordu, sürüsünü seviyordu. 7 kişilik kalabalık ailesini seviyordu.

Daha kapıyı açar açmaz Jisung'un yüksek sesli konuşması ve Minho'nun onu susturmaya çalışmasıyla karşılaşmıştı. Bu onların normal halleriydi aslında. Normalliklerinin içine katmak istediği birisi vardı ve bunu hemen yapmak istiyordu.

Bütün herkesi salona toplamış, uzun bir konuşma yapmıştı. Planlar hazırlanmıştı. Artık Seo Changbin'in yanında durmak için çalışacaklardı. Onun intikam almasına yardım edeceklerdi.

The Story Of Alpha | ChangLixWhere stories live. Discover now