bölüm 6: kokun güzel.

506 61 13
                                    

bölüm şarkısı: bts - black swan

Felix, yorgun olmamasına rağmen kendini yorgun hissediyordu. Belki de kalbi yorgundu. Gün boyunca Changbin yüzünden defalarca hızlanmış ve artık dayanamaz olmuştu.

Changbin, yakaladığı geyiği arkadaşlarıyla birlikte yemek için güzelce temizlemiş ve pişirmişti. Çünkü nazik ve sakin kurtadamlar böyle yapardı.

Günün geri kalanını odasında Felix'i tanımaya çalışmakla harcamıştı. Odadan hiç çıkmayıp saatlerce konuşmuşlardı. Changbin arada flörtöz bir tavır takınıyor ve Felix'i utandırıyordu.

Ne zaman bu hale geldiklerini bilememişti Changbin. İlk karşılaşmalarında ondan nefret etmişti. Şimdi ise flört etmeye çalışıyordu. Felix güzeldi. Bu değişiminde büyük bir etken olabilirdi.

Felix gecenin güzelliğiyle mayışmış ve uykusunun gelmeye başladığını fark etmişti. Odanın küçük balkonunda hava almayı bırakıp içeriye geçmiş ve yataktaki Changbin'in yanına yerleşmişti. Changbin ona yüzünü döndüğünde hızlı nefesler almaya başlamış ve ona sarılmak için cesaretini toplamıştı.

O sarılmadan önce Changbin gözlerinin içine bakarak ellerini Felix'in beline sarmış ve sarışın çocuğu kendine çekmişti. Yüzlerinin yakınlığı sebebiyle kendini huzursuz hisseden Felix bu defa nefesini tutmuştu. Changbin ise halinden memnun görünüyordu. Yüzündeki gülümsemeyle birlikte Felix'in gözlerinin içine bakmaya devam etmişti.

Sessizliği bozan Felix olmuştu.

"Arkanı dön sana öyle sarılayım."

Changbin onun yüzüne bakarken uyumayı istiyordu. Bu yüzden onu yumuşakça reddetmişti.

"Böyle daha iyi. Sana bakarak uyumak istiyorum."

Yine yapıyordu. Yine yapıyordu ve Felix dayanamıyordu artık.

Felix çillerinin altındaki kızarıklığı saklamak istemişti. Ne yapacağını bilemediğinden bir anda başını Changbin'in boynuna gömmüş ve hareket etmeden kalmıştı.

Changbin'in gülümsemesi genişlemiş ve kendini ilk defa bu kadar zorlanırken hissetmişti. Asla kendine sahip çıkamayanlardan olmamıştı. Fakat şimdi kendini tutmakta zorlanıyor ve Felix'in beyaz boynunu minik bir öpücükle süslemek istiyordu.

Sakin olmaya çalışırken konuştu.

"İşte şimdi güzelce uyuyabilirim. İyi geceler Felix."

Gözlerini kapatmış ve Felix'in kokusunu doyasıya içine çekmişti.

Felix, nefes almakta zorlanıyordu. Kendini kötü hissetmişti. Ama yapacak bir şeyi yoktu. Changbin'in erkeksi teninin kokusuyla uyuyacaktı artık. Çok da memnundu sanki bundan.

"Kokun güzel, Changbin. Sendeki en güzel şey hatta."

Changbin, Felix'in belindeki ellerini sıkılaştırmış ve Felix'in de aynısını yapmasını sağlamıştı.

Havanın soğuk olması onlara işlemiyordu. Birbirlerinin ateşinde ısınıp, birbirlerinin buzlarında serinliyorlardı. Artık bu böyle olacaktı.

Ne Changbin'in niyeti vardı Felix'i bırakmaya, ne de Felix'in. Kalpleri bağlanmıştı, nefesleri bağlanmıştı, tenleri bağlanmıştı. Uzak olurlarsa birbirlerine, yaşamak için fırsatları kalmayacaktı.

Onlar mühürlenmemiş, bağlanmışlardı.

The Story Of Alpha | ChangLixWhere stories live. Discover now