j

76 7 0
                                    

Prvý týždeň prázdnin sa ešte všetko zariaďovalo. Dva dni som chodila po vyšetreniach. Doktori mi to ledva schválili. Nakoniec ide moja aj Mattova mama aby dávali pozor na náš zdravotný stav. Hlavne moja mama keďže je doktorka. Nedeľu večer som si ešte balila posledné veci a zajtra ráno o deviatej nám letelo lietadlo kde inde do Francúzska ako do Paríža.
Večer som ešte volala s Mattom.

-Zdravím Isabella Rose

Zdravím Matt-

-Pripravená na zajtra?

Že sa pýtaš /zasmiala som sa/-

Všetko prebiehalo podľa plánu. Let aj ubytovanie. Všetko bolo proste úžasné. V prvý deň naše mami išli hneď po ubytovaní na kávu a my sme sa išli prejsť.

Prechádzali sme sa po parku, držali sme sa za ruky a hlavu som si položila na jeho plece. ,,Milujem tvoju mamu."

Pozrel na mňa. ,,To ona miluje teba."

Jeho mama je naozaj super. Hneď sme si sadli a sadla si aj s mojou mamou.

Večeru sme mali zarezervovanú v reštaurácii v hoteli v ktorom sme boli ubytovaní. Naše mami boli zatiaľ v kúpeľoch ktoré patrili k hotelu. Mali sme bolónske špagety, lávový koláč a fľašu šampanského.

,,Čo viac si želať..." rozhliadla som sa po reštaurácií.

Usmial sa. Chvíľu sme si bez slov užívali príjemnú atmosféru. ,,Mali by sme si naplánovať nejaké výlety." povedal Matt a dolial nám šampanské.

,,Mali by sme." zobrala som do rúk mobil položila ho do stredu stola a spoločne sme vyhľadávali čo by sme podnikli.

Našli sme rôzne múzea. Ja aj Matt sme umelecké duše. Ja rada čítam a venujem sa poézii a próze, a Matt je skôr založený na samotnom umení.

Týždeň vo Francúzsku ubehol ako voda. Navštívili sme veľa pamiatok, hlavne múzea, boli na nákupoch, spoznali okolie a ochutnali tie najlepšie jedlá.

Zvyšok prázdnin bol úžasný. Bolo to najkrajšie leto aké som kedy zažila. S rodinou som strávila veľa času, tak isto aj s Ashom a Veronicou. Pred týždňom sme boli dokonca na chate kde som bola ja, Matt, Ash, Veronica s Harrym, s ktorým mimochodom chodí už zopár týždňov a aj Kevin ktorého som veľmi rada znovu videla. No najdôležitejšou osobou tohto leta bol práve Matthew. Bez neho by toto leto nebolo také úžasné, zábavné, romantické a špeciálne.

Leto sa skončilo a prišla škola. Spolu so septembrom neprišla len škola, ale aj moje osemnáste narodeniny. Bol obyčajný piatok a do triedy na prvú hodinu angličtiny som prišla prvá ako vždy. Čítala som si knihu zbierku básní keď v tom sa medzi dverami objavili Ash s Nicou, ktorí v rukách držali zopár farebných balónov priviazanými bielymi šnúrkami.

,,Všetko najlepšie k narodeninám!" povedali dvojhlasne. Tašky si hodili vedľa lavíc, rozbehli sa ku mne a z obidvoch strán ma objali.

CHLAPEC Z ČAKÁRNEWhere stories live. Discover now