17.

952 58 4
                                    

Pomalu jsem se od Diega odtáhla a zahleděla se mu do očí.
Pomalu zvedl ruku, dal mi pramen vlasů za ucho a něžně mě pohladil po tváři. ,,Jsi tak krásná, Clarence." Zašeptal. Nechal ruku na mé tváři a já zavřela oči, protože jsem se bála, že to není skutečný.

Ale teplo z jeho dlaně mě zahřívalo a tak jsem věděla, že to skutečný je.
Otevřela jsem oči a zahleděla se do těch je. ,,Tak krásná, až mi to bere dech." Zašeptal a jí ucítila jeho horký dech na mé tváři.

,,Je to pravda?" Zeptala jsem se. ,,Je to pravda....jsi moje, Clarence." Odpověděl šeptem a pak mě pomalu políbil.
Cítila jsem, jak se mi splašeně rozbušilo srdce. To Diego je vlk, kterého jsem hledala. Diego je můj druh a já jeho družka.

Pomalu se ode mě odtáhl. ,,Kdy ti to došlo?" Zeptala jsem se. ,,Když jsi poprvé omdlela, začínal jsem mít tušení, protože jsem se bál, že se ti něco stane." Odpověděl.
,,To já byla tak slepá, že mi to došlo až teď." Řekla jsem a oba jsme se zasmáli.

,,Takže ty a já.....družka a druh?" Zeptala jsem se pro jistotu. ,,Přesně tak.....ty a já....spolu navždy. Jsi mé světlo ve tmě a já tvá tma ve tvém světle. Už tě nechci ztratit, Clarence." Zašeptal. ,,Neztratíš....už nikdy." Odpověděla jsem.
,,Měla by sis odpočinout." Dodal a já souhlasně přikývla a šla spát....celá štěstím bez sebe, že jsem konečně našla svého druha.

To není všechno, Clarence. Musela jsem tě zbavit vzpomínek. Vybrala jsem si tebe, protože jsi udělala několik chyb a protože jsi uvnitř byla zároveň tak nevinná.....přestože jsi zabila nejednoho nevinného vlka. Tvá mise je skoro u konce. Zasloužíš si znát pravdu. Jen s pravdou zachráníš Soumračné údolí a samu sebe.
Řekla a já pochopila. Všechno to, co jsem udělala, než jsem zemřela, byly hříchy a já je zplatím tím, že zachráním tohle údolí a spolu s tím i Diega s Richardem. Konečně to dává smysl.
A teď chci znát pravdu....celou. Ať už bude sebe strašnější.
Jsi si jistá? Zeptala se.

Nikdy si nebudu jistá. Ale vím, proč jsem musela už jednou zemřít....už vím, proč jsi mě musela zabít. Proč jsi mě zbavila vzpomínek....kdyby mi vzpomínky zůstali, nikdy bych nebyla schopná tuhle misi splnit.

Pochopila jsi to. Jen nevím, jestli jsi připravená zjistit, kým jsi byla a kolik nevinných vlků jsi zabila. A hlavně, proč jsi je zabila.
Nevím, zda zvládneš unést to, kým jsi. To, odkud pocházíš. A to.....že už nikdy nebudeš ta vlčice, která jsi byla před začátkem téhle mise. Jednou jsi zemřela, Clarence. Jednou jsem tě zabila. A to tě změnilo. A to, koho jsi potkala.....Richarda a Diega.
Nemyslím si, že jsi na to připravená.
Řekla a já nechápala.

Ale jsi ona, že ano? Ta, co rozhoduje o tom, kdo má jakého druha a družku a ta, kdo rozhoduje o životě a smrti vlků? Ta jediná vládkyně všech vlků.....jsi ona? Jsi Vlčí bohyně?
Zeptala jsem se a čekala na odpověď.

Ach ano, Clarence. Jinak bych tě nemohla zbavit života a poslat na tuhle misi.
Víš, proč musíš zastavit boje mezi Severskou a Nebeskou smečkou? Z jakého důvodu je jinak čeká všechny zkáza?
Zeptala se svým hlasem, ze které je jasně slyšet, kým je.....že je to naše bohyně...bohyně všech vlků.

Protože jestli jeden alfa zemře, buď Alfa Nebeské, nebo alfa Somuračné smečky, jeho smečka se rozpadne, protože nebude mít alfu. A jestli se jedna smečka rozpadne, smečka druhá získá větší území. Ostatní smečky z okolí budou tak veliké území závidět a vypuknou boje mezi smečkou, která tady zůstane a mezi smečkami ostatními. Ta smečka, která tady zůstane, ať už bude Nebeská nebo Severská, se dlouho nezvládne ubránit útokům ostatních smeček a nakonec tomu podlehne, alfu zabijou a Somuračné údolí, které bylo vždycky složené ze dvou smeček, přijde o smečky obě. Diego a Richard budou mrtvý oba. A jestli oba zemřou, nezvládnu to, zhroutím se a zabiju se.....a to bude ona moje zkáza.
A tomu všemu právě já, musím zabránit.

Správně, Clarence. Podle mě ještě nejsi připravená na to, abys zjistila, kdo jsi bývala a na to, aby ses dozvěděla pravdu.
Ale i tak to zvládneš zastavit, vím to.
A pak už bylo ticho.
____________

Omlouvám se, že vydáván tak pozdě, ale dneska jsem nestíhala😉
A konečně jsem se dostala k odhalení, že je Diego druh Clarence 😊

Sněhová vlčice//Adventní kalendář\\2019Where stories live. Discover now