Teşekkürler

18.5K 1.5K 954
                                    


Uzuuun uzun konuşup kafanızı şişirmek istemiyorum ama demek istediğim bir kaç şey var. Öncelikle sıfır beklenti ve umutla başladığım bu hikayeyi sevdiğiniz için teşekkür ederim, bana öyle bir moral ve özgüven kaynağı oldunuz ki bilemezsiniz :') Ama en en en ama en önemlisi hikayeyi okuyup geçmek varken oy verdiniz ve benim dönüp dönüp okuduğumda mutlu olacağım yorumlar yaptınız. Zorunda olmamanıza rağmen beni de sevdiniz :') Bu kadar uzun zamandır sabırla, anlayışla beklediğiniz için de ayrıca teşekkür ederim. Umarım biraz olsun sizi tatmin edebilmişimdir.

Tek tek teşekkür etmem gereken bir sürü kişi var çünkü bu hikaye bana aynı zamanda asla tahmin edemeyeceğim dostluklar ve deneyimler kazandırdı. Ame, Yuki, Clara, Picchim, Jimnochuhi, Dilay ve biir sürü kişi. İsimlerinizi buraya tek tek sığdırmam imkansız ama benim gibi bir soğuk nevale kızı kendinize duygusal bir şey ettiniz ya... Tebrik ediyorum :') Hiçbirinizi asla unutmayacağım

Şimdi, veda etmeden önce size son minik bir hediyem olcak eğer kabul ederseniz ^^ Yunhee'nin büyümüş halini merak ediyorsunuzdur umarım :)

&&&&

YILLAR AMA BAYA BİR YILLAR SONRA

"Hey!" diye bağırdı Yunhee ağzındaki sandviçi çiğnemeye çalışırken. "Babamın instagram şifresini buldum!"

Bonhwa merakla telefona uzanmaya çalıştı. "Ben de bakmak istiyorum! Annemin hesabını da bulabilir miyiz? Bekle. Galiba istemiyorum ya."

Yunhee ağzını eliyle kapayıp gözlerini yumdu. "Hayatımda gördüğüm en tatlı şey! Şifre babam ve benim doğum tarihim... Bu zamana kadar nasıl oldu da başkası bulamadı ki?"

"Hangi baban? Hesap hangisinin?"

"Jungkook," dedi Yunhee sevgiyle. "Hesap gizli olduğu için göremiyordum hiçbir şeyi. Aman tanrım... Fotoğraflara bak!" diye ekranı Bonhwa'ya çevirdi Yunhee. "Onları deli gibi özledim. Üniversiteden nefret ediyorum. Onlardan ayrı olmaktan nefret ediyorum."

Bonhwa da annesini ve babasını özlemiş olsa da fotoğrafları görmeye daha istekliydi. "Ortaya koy da bakalım!"

kimnam_joon ve 2839 diğer kişi beğendijeonjungkook neye gülüyorduk hatırlamıyorum312 yorumun tümünü görtaetae komik olmayan bir şey olduğuna yemin edebilirimparkjimin hayır senin esprine gülmüyorduk tae

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

kimnam_joon ve 2839 diğer kişi beğendi
jeonjungkook neye gülüyorduk hatırlamıyorum
312 yorumun tümünü gör
taetae komik olmayan bir şey olduğuna yemin edebilirim
parkjimin hayır senin esprine gülmüyorduk tae

"Eskiden de aynıymışlar," diye mırıldandı Yunhee gülümseyerek. "Ben küçükken de hep böyle didişiyorlardı, hatırlıyorum."

"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Like a Theater| JikookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin