14. Bölüm

38.4K 3.4K 3.8K
                                    


Yn: İlk sözlerime ingiliz dili edebiyatı okumak pişmanlıktır diyerek başlamak istiyorum. Bölümleri aralıklarla yüklememin sebebi budur. Dün, verilen ödevi yapmak için sadece iki kere ara verebildim o da ağlamak içindi asdfghjk Yazmak için anca vakit bulabildim :(

Neyse, İyi okumalar size!

&&&&

Sağanak yağmurun altında ağlayarak geçen beş dakikanın sonunda bir araba Jimin'in önünde durdu.

Jimin hemen elinin tersiyle yüzünü silerken sürücü koltuğunun kapısı açılmış, içinden Jungkook inmişti.

Yanına hızlıca gelip endişeli bir şekilde yüzüne baktı. Yağmur çok hızlı yağıyordu ve ıslanıyordu ama pek umurunda değil gibiydi.

"Ne oldu?"

Jimin iyi değildi. Ağlamamak için hala kendini kastığı için bakışlarını Jungkook'tan kaçırmak dışında hiçbir şey yapmadı.

Jungkook da daha fazla zorlamadı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Jungkook da daha fazla zorlamadı. Nazikçe onu yönlendirmek için bileğinden tuttuktan sonra arabanın kapısını açıp bindirdi ve kendisi de hızlıca sürücü koltuğuna geçti.

Jimin ıslak kıyafetleri ile ıslattığı koltuğa baktıktan sonra arabayı gözden geçirdi. Ruhsuz bakışları ona arabanın ömrünü satsa alamayacağı kadar pahalı olduğunu söylüyordu.

Sessizce arabayı kullanan Jungkook'a baktıktan sonra sessizce konuştu, "Arabanı ıslattığım için özür dilerim."

Jungkook önce cevap vermedi. Tek eliyle direksiyonu tutarken diğer eliyle uyuşukça saçını karıştırdı. "Benden şöyle şeyler için özür dileme."

Jimin sadece başını sallayarak onu onayladı ama karanlık arabanın içerisinde Jungkook yola doğru baktığı için onu görmemişti.

&&&&

"Ne olduğunu anlatmak ister misin?" dedi Jungkook kısık sesle, bir yandan da havluyla Jimin'in saçlarını kuruluyordu.

Bu duruma nasıl geldikleri hakkında hiçbir fikirleri yoktu.

Jimin önüne eğdiği başını biraz kaldırıp havluya baktı, "Keşke beyaz havluyla yapmasaydın, rengi pembe olmuştur." Sesi ruhsuzdu. Her zamanki halinden eser yoktu.

Jungkook havluyu çevirip baktığında gerçekten de bazı yerlerinin pembe olduğunu fark etti ama bu ayrıntıya çok fazla takılmayıp Jimin'in saçlarını bir kez daha havluyla kuruladıktan sonra boyanmış havluyu dolabına kaldırdı.

"Yemek yiyelim mi? Acıktın mı?"

Jimin başını bile kaldırmadan sadece başını olumsuz anlamda salladı.

Like a Theater| JikookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin