40. Bölüm

40.5K 2.5K 3.9K
                                    

Yn: Hellö hellö

Bugün @prabhanushka 'nın doğum günüymüş! Kutlu olsun, ve bu bölüm de onun için olsun o zaman! Günün sonuna anca yetiştirebildim :(

Bu arada, her bölüme istinasız yorum yapan, bana destek olan herkese çokçok teşekkür ederim regl olmama iki gün kaldı çok duygusalım ağ li cam

İyi okumalar!

&&&&

Jimin sinirli bir şekilde oturma odasında bir ileri bir geri yürürken bir milyonuncu defa kendi kendine "Hayır!" diye bağırdı.

"Bir şey anlatmaya çalışıyor olabilir," diye fikir yürüttü Hoseok kucağındaki kediyi severken.

Taehyung olaydan bağımsız bir şekilde yerde telefonu ile oynarken Yoongi uykulu bir ses ile yorum yaptı, "Bence tamamen devreleri bozuldu. Taehyung! Telefonunu bırak da Jimin'i yeniden başlat bir!"

Taehyung sızlanarak yattığı yerden kalktı ve kendini tamamen dışarı kapatmış bir şekilde odanın içinde dönüp duran arkadaşına baktı. Ona çarpmaktan son anda kurtularak odadan çıkmayı başarabilmişti. Mutfağa gitti ve Jimin'in kendine gelmesini sağlayacak şeyi alıp oturma odasına geri döndü.

"Jimin jelibon ister misin?"

Jimin durdu.

"Ve yeniden başlatıldı..." diye mırıldandı Hoseok.

Taehyung ona kilitlenmiş bir şekilde bakan Jimin'den gözlerini ayırmadan paketi yavaşça açtı ve ona uzattı.

Jimin sert bir şekilde paketi arkadaşının elinden çekip aldıktan sonra ağzına bir kaç tane diş şeklindeki jelibonlardan attı. Bu sakinleşmesine yardımcı olmuştu.

Yoongi Jimin kıvama gelir gelmez "Ne oldu?" diye sordu.

Jimin başta umursamadı. Bir kaç tane daha jelibon yedi, bir tanesini kendi dişine takmaya çalışıp kendi kendine eğlendi, Taehyung paketten bir tane almaya çalıştığında eline sertçe vurup arkadaşına kötü kötü baktı ve en sonunda yeniden "Hayır ya!" diye bağırdı.

Yoongi'nin sabrı taşmak üzereydi, "Neye hayır dediğini bir söyler misin artık?"

Jimin dudaklarını büzdü, "Hayır..."

Odada bir süre sessizlik oldu.

Yoongi omuz silkti, "İyi, sen bilirsin."

Ve Jimin nefes almadan konuşmaya başladı;

"Jungkook'un belinde bir dövme var ama kesinlikle olmaması gereken bir yere kadar devam ediyor, ona bunu kimin yaptığını sordum çünkü bu çok sinir bozucu! Ama o söylemedi ve ne zaman sorsam garip bir şekilde geçiştirdi, dün bana kimin yaptığını söyleyeceğini ama önce benim de dövme yaptırmam gerektiğini söyledi! Hayır ya! Dövme yaptırmak istemiyorum! Hayır!"

Yoongi oturduğu yerde yana doğru devrildi. "Bitti mi? Konuşmaya devam etmiyor değil mi?"

Taehyung ve Hoseok Jimin konuşurken tuttukları nefeslerini serbest bıraktılar.

Like a Theater| JikookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin