"...even if we tried to forget..."

857 20 0
                                    

Rankose laikiau knygą, o karštos arbatos puodelis garavo ant mano stalo. Už lango buvo kiek sutemę, o Troy jau miegojo. Pastarasis mėnesis buvo pats laimingiausias ir kupinas džiaugsmo. Nors vasara jau ėjo į pabaigą, vyko daug pasikeitimų: David pasipiršo Carol, nors jie abu pasižadėjo susituokti tik kai pabaigs universitetus, buvo labai gražu. Amanda sugalvojo persikraustyti į Ameriką, kadangi ten ji neturi draugų ir čia jos laukia Niall. Ji kaip ir aš klubą valdys nuotoliniu būdu, kol apsispręs ką daryti. Barbara grįžo į savo senąji darbą ir dabar uždirba pinigus vaikščiodama podiumu ir pozuodama fotosesijose. Zayn su Emily įsikūrė Los Angele ir gana dažnai užsuka čia. Mano kaimynams, būsimiems Tomlinsonams, vis dar reikia pagalbos tvarkantis su Noah, bet jiems sekasi vis geriau. Dani ir Liam pagaliau pasikalbėjo apie savo jausmus ir dabar jiems puikiai sekasi, o Kaya auga apsupta meilės. Gemma gavo didžiulę stipendiją ir dabar jai už mokslą mokėti nebereikia, todėl jie su Luke dažniau keliauja. Jimmy su Vicky galutinai susitaikė ir kartu gyvena. Mes su Troy gana dažnai užsukame aplankyti Jessica arba kur nors ją nusivežame. Oh ir Harry. Jis vis dar užsuka pasiimti Troy, bet šiuo metu tai daro vis rečiau ir jo nuotaikos būna keistokos.
Anglija buvo prisimenama tik kalbant apie didžiąsias metų šventes.

Užverčiau pabaigtą knygą ir išgėriau arbatą. Nunešusi puodelį į virtuvę jį išsiplaunu ir padedu į vietą. Lėtai nušliaužiu į vonią, ten nusivalau makiažą, išsimaudau po dušu ir apsivilkusi pižamą išeinu iš vonios. Krentu į savo lovą ir ant šalia esančios spintelės pasidėjusi telefoną, užmerkiu akis.

Mane pažadina ikyriai skambantis telefonas.

-Kas per šūdas?-susiraukusi pažvelgiu į šviečiantį Barbaros vardą ekrane.-Klausau?-pasakau paspaudusi žalią mygtuką.

-Maldauju, atvažiuok į lenktynes.-uždususi šnekėjo.-Ten kur visada, čia vyksta...-nespėjus jai pasakyti ryšys nutrūko.

Kelis kartus pabandžiau jai paskambinti, bet man nepavyko.
Greitu judesiu atsistojau iš lovos ir pribėgusi prie spintos išsitraukiau pirmus papuolusius drabužius. Apsirengusi surinkau Louis numerį ir meldžiausi, jog jis atsilieptų.

-Kodėl nemiegi?-nusijuokė atsiliepęs.

-Neprižadinau?-paklausiau rinkdamasi daiktus.

-Ne, žiūrėjau futbolą. Ar viskas gerai?-susirūpino.

-Ne. Tiksliau nežinau. Barbara sakė kažkas negero vyksta lenktynėse ir tada jos ryšys nutrūko. Norėjau paprašyti, jog užeitum pas mus ir prižiūrėtum Troy, jei netyčia negrįščiau iki ryto.-pasakiau.

-Tuoj ateisiu.-pasakęs padėjo ragelį.

Man einant pro duris kieme pasirodė Lou.

-Pabūsiu čia per naktį. Paskambink jei kas nutiks.-pasakė apkabindamas.

-Gali miegoti kur tik nori.-pasakiau ir jis linktelėjęs nuėjo į vidų.

Atsisėdau į automobilį ir visu greičiu išvažiavau iš kiemo. Viršydama greitį traukiau užmiesčio link, kur visada vykdavo lenktynės. Jau iš toli galėjau girdėti variklių užimą ir padangų cypimą. Į lenktynes buvo tik du įvažiavimai: vienas žiūrovams ir kitas dalyviams. Pirmasis visada būdavo perpildytas, todėl žmonės palikdavo automobilius bet kur. Apvažiavau pirmąjį įvažiavimą nuvažiuodama prie dalyvių.

-Ohoho, Watson, nusprendei grįžti?-nusijuokė prie užtvaro stovintis vaikinukas.

-Gelbėju Barbaros subinę, Mark.-pasakiau šypteldama.

-Sėkmės.-palinkėjo ir pakėlė užtvarą.

Pravažiavau ir pasistačiau automobilį į laisvą vietą. Išlipusi apsidariau, bet niekur nematydama Barbaros surinkau jos numerį.

Always (1, 2, 3 sezonai) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu