"...and all we did was laugh..."

1K 24 0
                                    

Laikas pas Emily prabėgo labai greitai ir šiuo metu jau kėliausi bei po truputį slinkau į dušą. Zayn su Emily galutinai susitaikė, o mes su Troy nenuveikėme nieko gero, kadangi Carol išvykusi su David šeima. Emily susipažino su Troy ir nusprendė, jog jis mieliausias vaikas žemėje.
Išėjusi iš dušo apsirengiau vakar pasiruoštus rūbus ir išsidžiovinusi plaukus nuėjau pakelti Troy, kuris miegojo mano lovoje.
Trumpam sutrikau, kai grįžus į kambarį lova buvo tuščia, bet netrukus išgirdau Zayn kalbant su juo. Šyptelėjau ir patraukiau link virtuvės.

-Rytas.-linktelėjau visiems.

-Galėtumėt pasilikti ilgesniam laikui.-numykė Emily darydama pusryčius.

-Nesijaudink, Zayn dar tave aplankys.-mirktelėjau.-O be to, visada gali atskristi pas mus.

Ši nieko neatsakė, tiesiog pastūmė lėkštes su maistu mums. Prisėdau ir ištiesiau rankas norėdama pasiimti Troy iš Zayn, bet jie abu papurtė galvas ir Troy liko sėdėti ant Zayn kelių.

Pavalgius pusryčius laukė įprastas procesas: daiktų rinkimas, važiavimas į oro uostą, graudūs atsisveikinimai ir skrydis namo.

-Ką ketini atsakyti Harry?-paklausė Zayn, kai visi važiavome namų link.

-Nežinau.-papurčiau galvą.-Aš pasiilgau jo, Zayn.

-Žinau.-su viena ranka pavėlė mano plaukus.-Per tuos metus jis tikrai pasikeitė. Sakyčiau, galbūt suminkštėjo?-klausiamu žvilgsniu atsisuko į mane.-Jo nuotaikos svyruoja ir jis tikrai keistas. Jam reikia tavęs.-palinkčiojo.

-Galbūt mes turėtume pabandyti iš naujo. Jis atrodė nuoširdus tą vakarą.-atsidusau.

-Esu tikras, jog jis neįsivaizduoja kaip tave susigražinti ir būti geru tėvu vienu metu.-papurtė galvą nusijuokdamas.-Tai Styles. Niekada nemaniau, jog jis turės rimtus santykius. Jis tiesiog... nebūdavo toks.-pasakojo man Zayn.

-Ar jis labai pasikeitė?-susidomėjau.

-O taip. Jis buvo visiškai išprotėjęs dėl tavęs.-šypsojosi.-Jis tau dovanojo gėles, tiesa?-paklausė trumpam atsisukdamas ir aš palinksėjau.-Nei Gemma nei jo mama nėra gavusi gėliu nuo jo.-papurtė galvą.-Atrodo, jog buvai jo pasaulio centras ir jis nieko daugiau nematė. Bet tada tu išvykai. Dėl jo kaltės.-atsiduso.-Nemanau, jog jo jausmai tau pasikeitė. Tiesiog, visi suaugome ir dabar viskas daug sudėtingiau nei buvo prieš tai.

-Ačiū, Zayn.-pažiūrėjau į jį su maža šypsenėle.

-Nėra už ką.-šyptelėjo.

-Ar ketinate su Emily draugauti per atstumą?-paklausiau pažvelgdama pro langą į bėgančius vaizdus.

-Kol kas neturime kito pasirinkimo.-truktelėjo pečiais.-Manau tai įmanoma. Aš stengsiuosi.

-Negaliu patikėt, jog pats Zayn Malik suskydo dėl merginos.-nusijuokiau.

-Nesityčiok.-piktai sumurmėjo, bet vėliau nusijuokė ir pats.-Aš tikrai ją myliu.-nusišypsojo.

-Žinau, Zayn.-šyptelėjau atgal.

Zayn nieko neatsakė tik palinksėjo pritardamas  ir susikoncentravo į kelią.
Už maždaug pusvalandžio Zayn jau stovėjo mano kieme ir padėjo mums susinešti daiktus. Kadangi dabar buvo labai ankstus rytas, nunešiau miegantį Troy į jo lovelę ir paguldžiau. Jam bus sunku grįžti į rėžimą po tokio laiko skirtumo.
Grįžau į kiemą pas Zayn ir pasiėmiau Troy kėdutę bei savo rankinę. Dar kartą patikrinau ar viską pasiėmiau ir nunešusi savo daiktus į kambarį atėjau į kiemą.

-Pasiūlyčiau užeiti, bet mirtinai noriu miego, o tu kaip matau taip pat pavargęs.-pasakiau jį apkabindama.

-Jau tris valandas svajoju apie savo lovą.-sukikeno ir taip pat mane apkabino.

-Susirašysim.-pasakiau pamojuodama kai jis sėdo į mašiną.

-Būtinai.-pamojavo ir jo automobilis dingo iš mano kiemo.

Neturėjau jėgų eiti į dušą ir valytis makiažo, tad su rūbais kritau į savo lovą ir iškart užmigau.

Mane pažadino skambantis telefonas.

-Klausau.-pasakiau net nepažiūrėjusi kas skambina.

-Ar aš trukdau tau?-paklausė užkimęs balsas.

-Ne. Ar kasnors nutiko?-per miegus bandžiau suprasti, kas po velniais, man skambina.

-Norėjau pasiūlyti susitikti vakare.-trumpam padarė pauzę.-Žinoma ir su Troy.

-Oh, taip, žinoma.-pasakiau išpūtusi akis ir atsisėdau lovoje.

-Tuomet užsuksiu vėliau.-pasakė linksmai.

-Gerai. Iki, Harry.-pasakiau ir padėjau ragelį.

Sunkiai atsidusau ir patryniau savo šiek tiek patinusį veidą. Atsikėlusi pasiėmiau švarius rūbus ir lėtai nušlepsėjau į vonią. Nusipraususi,išsiplovusi galvą, išsivaliusi dantis, nusivaliusi makiažą bei apsirengusi grįžau į savo kambarį. Su vis dar drėgnais plaukais iškroviau savo lagaminą ir išgirdusi Troy balsą nuėjau į jo kambarį.

Netrukus suskambo durų skambutis ir susirinkusi daiktus paėmiau Troy ant rankų. Atvėriau duris ir Harry pasiėmė iš manęs Troy. Kol Harry pasodino ir prisegė Troy, aš įsitaisiau ant priekinės sėdynės, keleivio pusėje ir prisisegiau diržą.
Harry įlipęs padarė tą patį ir pasilenkęs pakštelėjo man į skruostą. Šyptelėjau ir pajaučiau kaip mano skruostai ima kaisti, kaip mažos mergaitės.

Su Harry važiuojame neilgai, kol pasiekiame žaidimų aikštelę, kur žaidžia tik keli vaikai.
Paleidžiu Troy ir jis nubėga prie smėlio dėžės, kurioje pilna įvairiausių kastuvėliu bei formelių. Su Harry prisėdame ant suolelio netoliese, kad galėtume matyti Troy.

-Ar pagalvojai apie tai ką sakiau?-paklausė jis.

-Taip.-linktelėjau ir nuleidau akis žemyn.-Harry, juk supranti, kad mes nebe vaikai? Man nebe 19 ir negalime elgtis kaip sugalvojame. Dabar mūsų gyvenimai kitokie ir turime didelę atsakomybę.-linktelėjau į Troy pusę.-Nebuvo lengva tris metus išgyventi be tavęs. Myliu tave, bet turi į viską žiūrėti rimtai.-tyliai ištariau paskutinį sakinį.

-Žinau, jog anksčiau buvau suskis. Atleisk dėl to dar kartą. Pažadu, jog žiūrėsiu į viską rimtai.-pasakė jis spindinčiomis akimis.

-Tuomet galime pabandyti iš naujo.-nusišypsojau.

Harry nieko nelaukdamas prisitraukė mane arčiau ir įsisiurbė į lūpas.

-Pasiilgau tavęs.-sušnibždėjo atsitraukęs.

Nusijuokiau ir dar kartą jį pabučiavau.
Jaučiau kaip pilve skrajoja vadinamieji "drugeliai". Norėjau rėkti ir šypsotis vienu metu.
Stengiausi suvokti, jog viskas ko man reikia iki pilnos laimės yra Harry su Troy. Vis užmesdavau akį į mūsų sunertas rankas ir pakeldavau žvilgsnį apžiūrėdama jo veido bruožus. Jo akys bėgiojo sgebėdamos Troy judesius, o lūpose švietė maža šypsenėlė. Vis dar negalėjau patikėti, kad po tiek metų jis čia, su manim, ant suolelio stebi kaip žaidžia mūsų sūnus ir mes abu visiškai laimingi.

Always (1, 2, 3 sezonai) जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें