"...right now I'm completely defenseless..."

1.8K 45 0
                                    

Su Zayn galima sakyti bėgiojau po prekybos centro antro aukšto parduotuves beviltiškai bandydama surasti savo seseris. Vis dar negalėjau patikėti, jog James ir Charlie iš tikrųjų buvo pažįstami. Vadinasi mano išprievartavimas buvo suplanuotas. Tuomet kodėl Charlie mane išgelbėjo? Papurčiau galvą įsukdama į dar vieną parduotuvę. Ketinau eiti, bet staigiai grįžau atgal. Įsižiūrėjusi pamačiau blondinišką galvą ir pasileidau prie jos.

-Emily.-puoliau seseriai į glebį.

-Alex, ar tau viskas gerai?-ji nusijuokė.

-Taip. Tai yra ne. Mums gręsia pavojus. Tu ištekėjus už nusikaltėlio ir mes neturim laiko, paaiškinsiu vėliau, dabar turim važiuoti iš čia.-paėmiau jos ranką.

-Alex, palauk!-sustabdė mane.-Kas vyksta?

-Papasakosiu mašinoje, važiuojam!-sušukau ant jos ir ji pradėjo eiti su manimi.-Kur Carol?

-Ji sutiko kelis klasiokus ir jie atsiskyrė nuo manęs.-pasakė išsitraukdama telefoną iš rankinės ir pradėdama skambinti.

-Beje, čia Zayn.-beeinant parodžiau į vaikiną ir Emilija jam linktelėjo.

-Gerai, ji pirmame aukšte prie trečio išėjimo.-pasakė Emily baigusi pokalbį.

Skubėdami pasiekėme pirmą aukštą ir susiradę Carol nuskubėjome prie Zayn automobilio.

-Kur mes važiuojam ir ar kas nors paaiškins kas čia vyksta?-paklausė Carol mums pajudėjus iš aikštelės.

-Tai sunku.-atsidusau.-Pasirodo Charlie yra nusikaltėlis. Ir James jam dirba.

-James? James Baker?-Emily išpūtė akis.

-Taip. Dabar važiuojame susirinkti būtiniausių daiktų iš Charlie namo. Niall jį susekė ir netrukus jis bus Holmes Chapel, todėl mes neturime daug laiko.-paaiškinau.

-Bet...kur mes važiuosim?-susiraukė Carol.

-Kol kas nežinau. Kažką sugalvosim. Mes turim pagalbos.-pasakiau atsisukdama.

-Tai sušiktai painu. Dabar man pasidarė aišku, kodėl Charlie uždirba milijonus ir nuolat negrįžta namo naktimis.-Emily atrėmė savo galvą į langą.

Mašinoje vyravo tyla iki pat namų, nes visi tikriausiai bandė susivokti kas kątik įvyko.

Puoliau krautis reikalingiausius daiktus. Susidėjau nuotraukas su tėvais, Emily bei Carol, o likusias su buvusiais draugais palikau. Tegul Charlie daro su jomis ką tik panorės. Nusijuokiau iš savo minčių ir toliau rinkausi daiktus. Jų buvo tikrai nemažai ir supratau, kad visko vežtis tikrai negalėsiu.

Užsegiau jau trečią lagaminą ir atsidusau. Atsisėdau ant jo ir lėtai nužvelgiau kambarį. Staiga man toptelėjo, jog turime tėvų namą Bradforde. Greitai nusileidau laiptais ieškodama Emily. Patikrinau visus kambarius, bet niekur jos neradau. Vėl užlipau į antrą aukštą ieškodama sesers ir pabeldžiau į jos kambario duris. Užėjusi į kambarį radau didžiulę netvarką. Emily daiktai buvo išmetyti, pusė jų ant žemės, pusė lagaminuose, o ji sėdėjo ant lovos krašto ir žiūrėjo į vieną tašką kažką įtemptai mąstydama. Ji lėtai pakėlė akis į mane ir prabilo.

-Aš nespėsiu, Alex. Kas jeigu grįš Charlie? Kaip spėti per kelias valandas išsinešti pusę savo gyvenimo iš šio namo ir dar surasti kur gyventi? Žmonės užtrunka kelias savaites ar net mėnesius kol pagaliau persikrausto, o mes tai turime padaryti per porą valandų.-ji giliai atsiduso ir atrodė, jog tuoj apsiverks.

Priėjau prie jos ir atsisėdau šalia. Nusijuokiau ir atsisukau į ją.

-Nesuprantu kaip mes abi galėjome tai pamiršti, bet juk mes turime tėvų namą Bradforde.

Emily lėtai į mane atsisuko ir papurtė galvą.

-Charlie ten mūsų ieškos. Jis parsitemps mane už plaukų kai tik ras. Be to, mes nesugebėsime jo išlaikyti pačios.

-Tu teisi.-pasakiau ir į kambarį įėjo Zayn.

-Kokio velnio jūs sėdit? Davis gali grįžti bet kurią akimirką ir neesu tikras ar aš vienas sugebėsiu jį sulaikyti.-apsidairė.

-Zayn, mes neturim kur eiti.-atsidusau.-Galbūt tiesiog apsimeskime, jog nieko apie jį nežinome ir toliau ramiai gyvenkime?-susiraukiau.

-Nepavyks. James jau seniai bus pranešęs apie tai, jog sutiko Louis šįryt tavo kieme .-Zayn papurtė galvą.

-James buvo čia?-paklausė Emily.

-Taip, jis žinojo, kad aš viena namuose ir ketino įsilaužti.-palinksėjau.

-Gerai, susirinkite daiktus tiek kiek turit susikrovusios ir važiuojam pas Gemma. Kažkaip viską išspręsime.-pasakė Zayn ir dingo iš kambario.

Emily buvo visiškai sutrikusi, todėl nieko nesakė ir pasiėmė rankinę bei vieną lagaminą, o likusius daiktus paliko metytis.
Pasiėmiau visus tris savo lagaminus bei kuprinę į kurią buvo sudėti visi svarbiausi daiktai ir dokumentai. Kambaryje liko tik nuotraukos su senais draugais ir stalas pilnas visokiausių popierių likusių po mokyklos baigimo. Dar kartą patikrinau visas spintas bei stalčius ir uždariau kambario duris.
Sukrovėme daiktus į mašiną ir Zayn išsukęs iš kiemo pradėjo važiuoti Gemmos namų link.
Išlipome jos kieme ir ji pravėrė duris. Nubėgau ir puoliau jai į glėbį, ji taip pat mane apkabino.

-Užeikit. Jūs tikriausiai Emily ir Carol, Alex seserys?-Gemma mandagiai praleido mus į kambarį. Emily palinksėjo ir jos apsikabino.-Aš Gemma. Jauskitės kaip namie, kiti tuoj čia bus.

Po kiek laiko visi sėdėjome Gemmos svetainėje. Čia buvo Gemma, Zayn, Louis, Liam su Danielle ir netgi Niall. Emily akys lakstė po visų veidus. Mačiau, kad ji buvo išsigandusi, todėl paėmiau jos ranką ir nusišypsojau. Ji šiek tiek atsipalaidavo.

-Taigi, kaip žinot, Davis sugrįžo.-Zayn pradėjo.-Jis tikriausiai jau žino, kad ir mes čia, nes ryte jam teko susidurti su Louis. Kad ir ką jis sugalvojo, mes turim apsaugoti save. Problema yra vienintelė - Alex su seserimis neturi kur apsistoti.

-Tai kvaila, jūs neturite spręsti mūsų problemų. Žinoma, sutinku, jog norite apsisaugoti nuo Charlie ir James, bet mes tikrai nenorime pridaryti jums rūpesčių. Be to, gyvensime viešbutyje ar kur nors kitur.-pasakiau lėtai.

-Alex, mes visi puikiai suprantam ką tu nori pasakyti, bet įsikalk į galvą, jog nuo šiol esi mūsų šeima ir mes turime kapstytis visi kartu.-atsakė Gemma.

-Be to, jūs negalėtumėte gyventi viešbutyje ar bet kur kitur, kur yra registruojami jūsų vardai. Charlie iškart jus surastų.-pasakė Lou ir atsilošė fotelyje.

-Mano tėvai išvykę dviems savaitėms atostogų. Kol jų nėra, jūs galit pagyventi pas mane. Manęs dažniausiai nebūna namuose.-šyptelėjo Niall. Visi keistai į jį žiūrėjo ir negalėjo suprasti, kodėl jis staiga pasidarė toks malonus.-Klausyk, Alex, tada man buvo sunki diena ir nenorėjau išsilieti ant tavęs, todėl tikrai atsiprašau ir man būtų malonu padėti.

Vau.

-Ačiū tau.-nusišypsojau Niall ir jis šyptelėjo atgal.

Atrodo viskas bus gerai. Galbūt.

Always (1, 2, 3 sezonai) Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ