57. (Bonus Chapter)

1K 51 108
                                    

Α/Ν: Γεια σας!!! Καλές Γιορτές! Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας, τους φίλους σας, κ.λπ.

Όπως, θα έχετε προσέξει, ο τίτλος γράφει (Bonus Chapter). Δεν έχει τελειώσει το βιβλίο. Αυτό το κεφάλαιο υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν ο επίλογος.

Αλλά, λόγω της περιπέτειας που πέρασα την πρώτη μέρα των Χριστουγεννιάτικων διακοπών υπάρχει αυτό το κεφάλαιο, γιατί ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Άρα αυτό το κεφάλαιο βασίζεται σε αληθινά γεγονότα (απλά υπάρχουν παραλαγές για να ταιριάζει στους χαρακτήρες) και για να είναι σωστά χρονικά, προχωράμε εφτά μήνες  μπροστά και είναι Δεκέμβριος. Στο τελευταίο κεφάλαιο ήταν Ιούνιος.

Καλή απόλαυση<3

__

Ισμήνη

Δεκέμβριος

Κλείνω το πορτ μπαγκάζ και μπαίνω στο σπίτι, που κάθονται όλοι μέσα στο σαλόνι.

Ισμήνη- Τα πράγματα είναι όλα μέσα. Θα φύγουμε;

Λέω και γνέφουν θετικά.

Ο Στέφανος με πλησιάζει και με φιλάει στο μέτωπο, πριν βοηθήσει την Αμέλεια να σηκωθεί από τον καναπέ.

Είναι στον όγδοο μήνα και τώρα που ο Στάθης πήγε πριν τρεις μήνες στην ξακουστή Ζαρούχλα για να βοηθήσει τον θείο του με το πανδοχείο του, η Αμέλεια μένει με εμένα και τον Στέφανο στο σπίτι στην θάλασσα.

Με τον Στέφανο μετακομίσαμε στο σπίτι του στην θάλασσα, εφόσον το σπίτι μου ανατινάχθηκε και θέλαμε να μείνουμε μόνοι μας.

Οι σχολές μας έχουν κλείσει για τις διακοπές και επειδή δεν είχαμε κάτι καλύτερο να κάνουμε, είπαμε να επισκεφτούμε τον Στάθη στο κατσικοχώρι του θείου του, γιατί τον πεθύμησε η έγκυος κοπέλα του.

Παυλίνα- Άντε πάμε!

Λέει και σηκώνονται όλοι από τον καναπέ.

Πέτρος- Μισό, πάω για κατούρημα!

Τρέχει στο μπάνιο και στριφογυρίζω τα μάτια μου.

Έρχεται μετά από λίγο, οπότε βγαίνουμε από το σπίτι, ο Στέφανος κλειδώνει και εμείς πηγαίνουμε στο αυτοκίνητο.

Βοηθάω την Αμέλεια να κάτσει μπροστά και μετά μπαίνω στην θέση του οδηγού.

Η ώρα είναι 11:30, ο καιρός είναι έτοιμος να ρίξει νερό και εμείς αργούμε να φύγουμε, γιατί κάποιοι δεν είχανε μαζέψει τα πράγματά τους.

The Not So Good Girl Changes EverythingDonde viven las historias. Descúbrelo ahora