11

40K 1.5K 92
                                    

Tek isteğim Vote & Yorum çoğalmasıdır.

##

Dayanamadım ve kahkaha attım. Tuna benim en çok gıdıklanan bel çukuruma dokunmuştu.

"Çek ordan elini gıdık-gıdıklanıyorum ah" zorla kurduğum cümleyle tekrar kahkaha attım.

"Demek öyle küçük!" sinirlenmişti anlaşılan ben ne olduğunu anlayamadan elimi sertçe tutup çekti, sanki tepe taklak olmuş gibi hissediyorum kendimi!

"Elimle ne sorunun var senin her defasında acıtıyorsun , birgün senin yüzünden elim kopacak diye korkuyorum!"

"Çok mızmızlanma! Sen varya çok oldun senin işini bitircem!"

"Nasıl yani? " demesiyle O, fena kızın gözleri kocaman oldu. Arabadan telefonumu alırken çaktırmadan kıza bakıyordum. Benimle oyun oynamak öyle mi küçük? Sen göreceksin!

"Sen o telefonla ne ne yapacaksın?"

"Müsait bir yerine sokucam!" Gülmemek için zor tutuyorum kendimi, çünkü aptal küçük bir çocuk gibi davranıyordu.

"Yunus benim ormandaki evim vardı ya evet evet orası" 

Bu herif ne yapıyor ? Orman flan eğer kötü birşey yaparsa eski Azra işini halleder! Boşta kalan sağ kolumla soldaki bacağımı kontrol ettim bıçağım yoktu tabi aferim bana! Ezik olcaz dedik herşeyi bıraktık!

"Hah işte orayı düzenle birini öldürücem!" Telefonu kapatıp arabaya attım ve ona döndüm birşey mi karıştırıyor o?

"Ne arıyorsun bacağında?"

"Hiç hiçbirşey aramıyorum" şüpheyle onu süzüyordum ama ne yaptığını çözemedim. Neyse hem Azra hanım öyle şaka yapılmaz böyle yapılır!

"Beni niye ya niye öldürüceksin?"

"Çok oldun ve casus olmadığın ne mağlum?"

"Peki"  Ne bu kadar mı yani ? Benimle tartışmayacak mı ?
Daha çok sinirlendim ve arabaya binmesi için işaret verdim.

*

Yok ya!  Öldürmekmiş sen öyle san Tunaaaa! Talimat verdi arabaya bin diye.Sağıma baktım ormandaki ağaçlar çok birleşik olmaz kaybolurum solum desen nehir var.

"Binsene kızım. Hem sana işkencelerimi anlatıcam daha. Söz nasıl ölmek istersen öyle öldürcem"

Sakin ol Azra sakin! Derin nefes aldım ve o gıcık herifin gülüşünü unutmaya çalıştım! Yalnız çokta korkuyorum sonuçta adamda her türlü pislik var .Yolun geldiğimiz yöne tam tersine döndüm yerdeki kapşonumu alıp üstüme geçirdim ve fermuarını kapattım kaçarken başıma dert olmamalı.
Ardından çantamı taktım  ve koşmaya başladım.Hızımı kesmemeliyim yoksa beni yakalarsa işte o zaman işim bitti. Arkama bakmadan geldiğimiz yola doğru koşmaya başladım yapabilirim ben Azrayım!

*

Onu beklerken yerdeki eşyalarını aldığını görünce panik yapmadım daha sonra yine baktım ama yoktu.Aceleyle çıktım arabadan kaçmıştı! Parmaklarımı saçlarımın arasından geçirdim ah kahretsin!  Çok ama çok sinirliydim o kızı elime geçirirsem işte ozaman bitti ! Vakit kaybetmeden koşmaya başladım bunların hepsini fitil fitil senden çıkarmassam bende Tuna degilim! Daha hızlı koşmaya başladım! Ve gür sesimle  Azra! diye bağırdım.

*

Çok ama çok yorulmuştum arkama baktığımda Tuna gözükmüyordu. Biraz daha koştum ama dayanacak gücüm kalmamıştı. Nerdeyse 15 dakikadır koşuyordum nefesim daralıyordu. Bir taşın üstüne oturdum elimle boynumu tuttum ve derin nefes alıp verdim sanırım dalağım şişmişti.Uzun zamandır hep yatıyorum yıllardır antreman yapmıyorum  ve sonuç işte ortada. İleride araba gördüm bu yöne doğru geliyordu hızlıca ayağa kalktım ve arabanın önüne geçtim

Dövüşcü KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin