38 • Başlamadan Bitirmek

30.8K 1.2K 53
                                    

"Birşey demeyecek misin Azra? Yaklaşık bir saattir bu soğukta nehiri izliyorsun"

Kollarımı ısıtmak için ellerini sürten Tuna'ya irkilerek baktım.

"Bu çok saçma"

"Öyle ama içimden bunlar geçiyor sonunda kendime kabul ettirdim"

"Ben 14 yaşında iken sen 22 yaşlarındaydın"

"Yani?"

"Bahar'la güzel bir hayatın vardı"

"Azra!"

"Sözümü kesme!"

Onaylaması ile tekrar gözlerimi nehire çevirdim.Tuna bagajdan çıkardığı kapşonu üstüme giydirdi.

"O zamanlar kendimi dövüşe adamıştım bilirsin.Boyum uzundu vücudum çok iyiydi yaşım ne kadar küçük olsada kimsenin gözünde aşağılayıcı değildim.Herkes korkardı.Bora ile sevgili oldum 15 yaşlarımın ortasına kadar beraberdik.1,5 sene.Ne kadar çok değil mi?

"Azra lütfen"

"Deli misin?"

"Ne? Buda nereden çıktı?"

"Senin sakin olduğunu hatırlamıyorumda bu sakinlik çok farklı"

"Şurada seni yatırıp iğne mi veriyim yada sopayla döveyim?"

"O kızlara soktuğun demiri sokmada"

"Devam et!"

Tuna sinirle ofladı.Yere oturarak yerdeki küçük demire hafif yaslandı.Bacaklarına başımı koyarak bu sefer gözlerine baktım.

"Bana o kadar iyi davranıyorduki.Gözlerimi öperdi,yanaklarımı öperdi ama asla dudağımı öpmezdi.Döveceğimi bilirdi.Rüzgar bile beni çıplak görmüşken Bo-?"

"O cümleyi geri al! Rüzgar?"

"Seninle eskiyi tartışmayacağım o zamanlar istediğimle her boku yaptıysam sanane!"

Ses çıkartmayınca devam etmeye karar verdim.

"Ona kendimi göstermedim,elletmedim ve biliyordumki başkalarına gidiyordu.Buna nasıl izin verdin diyorsan bende bilmiyorum.Aslında kemiklerini kırmak gerekirdi.Birgün bana bir arkadaşından bahsetti.Arkadaşı kuzeninin nişanlısı ile yatıyormuş hatta kız hamile flan demişti.Sence doğru mu diye sormuştu.Hergün bana o kızın ne kadar duru güzelliği olduğunu anlatırdı.Tabi arkadaşının sevgilisi olarak! Meğerse beni aldattığı kızı anlatıyormuş.Bahar'ı. Kızı uzaktan görmüştüm çok güzeldi bir erkekle öpüşüyordu meğerse nişanlısı senmişşin ama bilmedim.Kızın adını bile 4-5 gün önce öğrendim.Kötüydüm,kalpsizdim ama kötülüğüm zalimlereydi.Çok kişinin canını yaktım.Masumların canını yakıyordular çünkü.Etrafa ne kadar farklı görünsemde ben bendim.Aynı zamanda babalarımızdan dolayı ortaktık haliyle senle hep karşılaşırdık o zamanda küçük derdin ve sana beddua ederdim.Bedduam tuttu ha nedersin? Canın yandı ama bedduam benide buldu benimde canım yandı.Masum dediğim annem varya profesyonel oruspu çıktı.Borayla onu benim dövüşümü izlemek için geldiklerinde oturdukları yerde öpüşürken yakaladım.İğrenç değil mi? O gece yıkılışımdı.Kıçımdaki o izde oradan kalma.Aslında Kavin o zaman bana Baharla Bora'yı anlatıyordu tabi isim vermedi kızın.Zaten sonra düzelmedim,düzelemedim.Bana en çok koyan annemdi.Tabi olay duyuldu babam mahfoldu bla bla bla. Ve sende öyle duymuş olmalısın.Taşındık yeni hayat için ama olmadı 3 senede içime kapandım.Öyle denemek istedim.Siktiğimin hayatı bu seferde farklı oldu ezildik.Lanet olasıca seninle karşılaşmam o bar kabusum oldu Tuna.Senin dayakların,acımasızlığın.Bahar dediğin zaman o kızı kıskandım ben.Bana çok farklı sarılıyordun ve bu beni mutlu ediyordu ne ironik ama.Gözlerindeki serseriliği, çocukluğu ilk zaman görmüştüm.Yalnız karnıma soktuğun demirler olsun dişlerimi çekmen olsun unutmayacağım.Lan burnumdan ne istedin hep orama vurdun? O Yunus ibneside az değildi haşladı sıcak suda resmen.Beynim gitmişti psikolojim zaten yeni yeni düzelirken eskiye dönmüştü.Ama sonradan fark etmiştimde meğerse o dayaklar beni daha güçlü yapmış.Ara sıra titreme geliyor aklımda suçlusu sensin demek istemem ama eroin beni halletti.Ama herşeyinle alışmıştım.Seninde yavaş yavaş düzelmeni görüyordum.Belli bir süre sonra fark ettim sen hep yanımda ol sadece benim yanımda.Ne olursa olsun sana güvendiğimi anladım.Tuna seni iyi tanıyorum çok uyuz bir çocuktun,gençtin ve hala uyuz bir adamsın!"

Dövüşcü KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin