7 *

38.4K 1.3K 41
                                    

~~○

Arabayı sinirle sürerken düşünüyordum bu kız kim kim? Neden benim karşıma çıktıki Allah'ın belası? Kırmızı ışıkta beklerken hafif çıkan sakallarımda parmaklarımı gezdiriyordum o sırada yandaki kapı açıldı.Kim durduk yere araba binerki? Short ve kısa badi giyen bir kaltak vardı.

"Siktir git!"

"Ama neden öyle diyorsun bebeğim?"

"Seni tanımıyorum bile ve sen beni tanıyor olsaydın öylece gelip arabama oturamazdın!"

"O gece yatağını ısıtırken birşey demiyordun?" sinirle ona baktım üzerine eğilince heyecanlandı aptal! Kapıyı açıp onu dışarı attım.Çoktan yeşil ışık yanmıştı korna sesleri götlerine girsin! Evin önüne gelince sakin olabilmek için direksiyona başımı yasladım.Sakin ol Tuna! Arabadan indim anahtarı yanıma gelen korumalardan birine verdim!"
Emrimle adamlarım işe koyuldu.Yanıma en iyi adamlarımdan Yunus geldi.

"Efendim o kızla ilgili bulduğum tüm dosya bu" demesiyle elindekini hızlıca aldım ve açtım.

*

"Siktir Rüzgar insan yardım eder değil mi? Ah doğru senin hayvan olduğunu unutmuşum."

"Bebeğim bırak o salağıda hazırlan partiye gideceğiz" Merve'ye dik dik baktım.

"Siz hazırsanız gidin ben bir yere uğrayıp gelirim oradan." sözlerini dinlemeden evden çıktım. Aldıklarımı düzenlice yerlerine koyacaklarından eminim ve şu parti olayına gitmesem mecbur sürüklenicektim o yüzden ses çıkarmadım.Asansördeki aynaya bakarak saçlarımı altan dağınık topuz yapıp şapkamı ters taktım.

*

Dakikalardur yerimden kıpırdamadan dosyaları çevirip durdum ama yok yok.Tutulan boynumu çevirdim ve sol parmaklarımla biraz sıktım. Burslu liseli bir kız olduğunu sakin sessiz içine kapanık yazıyor vs. Başka hiçbirşey yok. O kız okul dışında hiçte sessiz ezik değil! Oflayarak dosyayı yırttım.Cebimden bir sigara alıp yaktım içime çektim, havaya bakarken duyduğum sesle o yöne hızlı dönüş yaptım.

"Ne o birşey bulamadın mı? Çok yazık üzüldüm şimdi" diyen kız duvara yaslanmış sol kolunu duvarın üstüne atmış patenleri ile düşecekmiş gibi duran düşük bel bol siyah eşofmanlı haline baktım. Tam anlamıyla şaşkındım hah.

"Senn beni nasıl buldun?"

"Sen takip ederken iyiydi ama değil mi?"

"Efendim kızı uzaklaştıralım mı?" Korumalar kızın kolunu tutarken

"Hayır bırakın ve gidin!" dedim.

"Ama efendim"

"Defolun!" Hepsi uzaklaşınca ona döndüm o ise alayla bakıyordu.

"Ne o çok şaşırdın büyük?"

"Beni nasıl buldun?"

"Beni neden araştırıyorsun?" Soruya soruyla karşılık, sinirlenmiştim ve burnumun kemiğini sıktım.

"Benim kim olduğumu ben istemedikce bulamazsın!" Kolundan tutup sıktım o ise kulağıma yaklaştı dudakları tenime değiyordu kaltak! Baş parmağını boynumda gezdirirken derin nefes alıp verdim.

"Bak zengin züppe! Seni tanıyorum yakın arkadaşların bile seni tam bilmezken ben tanıyorum!" dahada bana yaklaştı dudağı kulağıma değiyordu hele kokusu vücudumdaki kan hücrelerimde sanki.Kuruyan ağzımı açarak "nasıl?" dedim o ise dahada yaklaştı burnunu saçlarımda gezdirdi.

"Sen dünyaca ünlü zengin iş adamı Levent Deniz'in oğlu Tuna Deniz'sin! Çapkın,şımarık,egoist." Kahkaha attım bende ona yaklaştım

"Bunu herkes biliyor küçük!" İçimde patlayacak bir sinir var.

Dövüşcü KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin