3~2.kısım

45.4K 1.5K 29
                                    

Merve hanım ne yaptı ne etti konuyu çevirdi.Ona dik dik bakıyorum ama takmıyor o Nisa'yı süzme kaşarı benden saklıyorlar! Kesin bu kaltak kızı babam tuttu.Zaten tamda gıcık tip iyice kıl oldum yalnız ben nasıl düşünüyorsam artık Merve ile Rüzgar yüz şeklimden ne düşündüğümü anlamaya çalışıyorlar.

"Bakmayı kesin be!"

Rüzgar atıldı tabi.

"Kızım dayak yemenden sonra sende salaklık baş gösterdi"

Kahkahalarla gülďü aman ne komik.Homurdandım.Rüzgar'a kafa atmak için hareket edince her yerime birşeyler saplandı ve geri yaslandım.Kovmak istiyorum bunları ama yok illaki gel gebert diyorlar gittiler mi sizce? Ah tabikide saçmalamayın!

-10 gün sonra-

Yatağımdan bir gram kıpırdaman dinledim bizim ikili okul yüzünden beni bıraktılar tabiki yalnız değilim.Enes'e emanetim düşünün eski ben halimi ve Enes'e emanetim ah tabi siz eski halimi tam bilmiyorsunuz bilmeyinde zaten.Enes Homoseksieldır.Aman Allâh'ım ne günahım vardı? İnek salak kız olacaktım sadece.

"Ay şekerim sen böyle dayak yermiydin yaaa?" diye ağzını geyerek konuşuyor gerzek! Burnumdan soluyorum zaten mal mal davranışı çıldırtıyor beni ha bide bu sevgilisi Eray'ı çağıracakmış ama çok kötü bakmam sonucu sustu.

"Bana bak salak çocuk erkek gözükebilirsin ama unutma bir yumruğumla yere yığılırsın!"

"Azra sen ineksin unutma şeker" Birde dalgaya alıyor. Gözlerimi kıstım.

"Nedense sende piçlik damarım kabarıyor kimseye bir laf etmiyeceksin yoksa ebene selam!"

"Aaa tamam be birde kız olacaksın biraz benden kibarlık öğren!"

"Siktir lan" dememle dayanamayıp defoldu evden.Off off! Başımı geriye yasladım.Telefonum çaldı.Numaram zaten gizli 2-3 kişi dışında kimsede yok.Tanıdık şahıs babam beni arıyor.

"Aloo baba"

"Güzelim yine başına iş açmışsın."

"Ya birde birşeyi duyma ya sadece bir tanesini" şuan babamın beni küçümseyici bakışını hissediyorum üstümde.

"Sence bu mümkün mü?" demesiyle aklıma birşey gelince lafı değiştirdim.

"Beni takip etmek için birini peşime mi taktın şöyle kaltak tipli 2 metre bacağıyla zürafaya benziyor?"

"Ovvv bebegim sen çok kızmısın belli ama ben birşey yapmadım"

"Okey anlaşıldı" dememle yüzüne telefonu kapattım.En azından biraz daha iyiydim hala topal yürüyor olabilirim kolum alçıda ve boynum ile belimde bezler sarılı olabilir ama iyiydim iyi.3 güne alçılardan kurtulacaktım zaten.

-

Derin nefes alarak yatağıma uzandım alçılardan kurtulmuştum sadece arada topallıyordum ve boynumda bezle kalmıştım yarın okula başlıyacaktım maalesef yeni züppelerle.Yan dönerek yorganı kafama çekmemle gözlerimi kapattım.1,2,3,4 öf yorganı üstümden hızlıca attım az kalsın altında boğulcaktım ama ne yapayım evde tek kalmak zor biraz.Arkadaş bozuntularıda yok zaten ortada isteyince kayboluyorlar.

~

Tuna her zamanki gibi altındaki kızı acı çektirerek içine hızlıca gidip gelmesi kıza resmen zevkten çok işkence gibiydi sonunda kızdan ayrılıp yana yattı

"Üstünü çabuk giy ve defol!"

Kız ikiletmeden çabuk giyinerek arazi oldu.Tuna çekmeceden sigarasını alarak yaktı ve derinlere hızlıca çekti saçlarını sertçe çekerek ofladı.Çok ama çok sinirliydi! Nisa hanım o gün mekânda dövdüğü kızı çöplüğe atmıştı ölü sanılarak ama maalesef kız ölü olmayı bırak ortalıkta yoktu eğer polise giderse mekan kapanırsa işte ozaman Nisa bitti! Çünkü ordan ya ölü yada Tuna'nın köpeği olarak paçayı sıyırıyordu herkes.Sinirle yataktan kalkarak yan odadaki kum torbasına vurdu defalarca o sırada pat diye kapı açılınca gelenin adamlardan biri olduğunu anladı ağzındaki sigaranın dumanını odaya üflerken hafif hareketiyle külü yere düştü ve bir anda sigarayı adamın boynuna yapıştırdı.

-

Yüzümü havluyla kurularken sakince mutfağa gittim buzdolabını açmamla kapamam bir oldu hay aksi birşeyler daha almadım.Odama gidip iç çamaşırımı düzgünce giyip gri bol eşofman altını altıma geçirdim siyah spor atleti üstüne beyaz sade badi giydim ve gri hırka geçirdim saçlarımı dağınık topuz yaparak beyaz conversleri geçirmemle hazırdım.Yana takılan çantama 1-2 defter ve kalem koyarak cebime eski model telefonumu atarak dışarı çıktım.Zor yürüyorum kabul fakat hayatın zorluklarına katlanacağım.20 dakikalık yürüyüş sonucu okul önüne geldim.Koca bir of çekerek içeri adamımı attım zor zamanlar ve eziklik beni bekliyordu..

Dövüşcü KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin