28

33.8K 1.2K 83
                                    


1 senedir wattpaddayım, tabiki hikayemde öyle. Başlarda bölüm çok nadir geliyordu çünkü üniversite sınavı için çalışıyordum. Ama artık burdayım 10 kişi için bile zevkle yazmaya devam ediceğim.

Hikayemin adı tesadüf aklıma gelmişti ve wattpada baktım bir tane bile öyle başlık yoktu. Son zamanlarda aynı ad çoğaldı ve kopya çeken hatta nerdeyse konusu aynı olan oldu ama umrumda değilsiniz taklitciler! İçimdeki hayali ve bir kısmı gerçek olay olan konumu kimse bilemez, benim dışımda. Kopya çeken sizler sadece hırsızlıkta yeteneklisiniz!

Çok iyi yazmaya bilirim ama bir kişi sevsede sırf onun için yazarım. Hatam olabilir ki dedim türkçe çok iyi yazamam, anlamak istemiyorsunuz!

°°☆

Hocanın tahtaya çağırması sonucu kalktım ve yaklaştım. Sorduğu bir kaç sorunun cevabını ses çıkarmadan tahtaya yazdım.Ne sıkıcı ama!

"Aferim Azra son günlerde çalıştığın belli"

"Çok çalıştım, son senem sonuçta"  tekrar yapcaz diye beyin mi bıraktınız piç herif!  Hala ayakta dururken zil çaldı. Rahat nefes alırken toplu saçlarımı kaşıdım aynı zamanda çantamı omzuma attım.Okul bugün bitmişti ama siktiğimin dersi bitmemişti. Telefondan Sezgin'i aradım ve 5 dakikaya otoparka gelmesini bir saniye geç kalırsa macerasını unutmasını söyledim. Evet yavaş yavaş başlıyorum. İnsanlarla alay etmeye onları incitmeye yavaş yavaş başlıyorum. Motosikletime binmemle belimde bir el hissettim.

"Korkma" dik dik Sezgin'e baktım, hemen elini çekti.

"Sigara versene çocuk!" Cebinden çıkardığı ince dal sigarayı dudaklarımın arasına sıkıştırıp yakmasına izin verdim. Bir kaç kez içime çekip soğuk havaya yavaşça üfledim.

"Bekleme orada, arkama atla ve doktorun adresini söyle ufaklık"

Çok sinirliydim. Ne yapabilirim ama? Elimde değil asabi olmak kanımda var. Ana caddelerde normal hızda sürüyordum. Sezgin bana iyice sarılmıştı ve nefes alışverişi korktuğunu çok belli ediyordu. Süt bebesi!

"Azra?"

"Ne var?"

"İlk okul zamanlarında tam bir eziktin yaa?"

"Eee?"

"Yani şimdi sen eskisi gibi olmaya başladın ya bu çok şey"

"Ney?"  Yolda hızımı daha çok arttırırken sol elimdeki sigarayı son kez içime çektim. Sigarayı esen rüzgara atarken arkama dönüp Sezgin'in yüzüne dumanı üfledim. Çok pis öksürmeye başladı. Bende kahkalarımı bastırmadan gözlerimi kısıp hızı arttırdım. Ani harektimle sağa sapmamla Sezgin kız gibi çığlık attı. Motosikleti köşede durdurup önce onun inmesini bekledim ardından ben indim.

"Eee süt çocuğu söyle artık!"

"Korkuyorum"

"Kimden?"

"Senden tabiki çünkü daha başlangıçtayız ve sen şimdiden çok asabisin.Korkunç bakıyorsun. İçindeki öfke çıkmak için çıldırıyor ve gözlerin intikam için parlıyor."

Sağ elimi çenemin altına koyup kısık gözlerle Sezgin'i süzdüm iyice.Elimi çekip Sezgin'in omzuna koydum ve kendime iyice çektim. Kulağına yaklaştım

"Bunlar daha hiç birşey çocuk! Yeni başlıyoruz. Sen kendine baksana! Spor yapıyorsun aynı zamanda küçüklüğünden bu yana jimlastik ile iç içesin. Kaslısın ve  vücudun yaşına göre çok çok iyi. Dövmelerle kaplısın oda yetmezmiş gibi kulağın bile delik. Tam kızların aradığı seks veled. Ama ne var biliyor musun? Aslında korkağın tekisin. İşe yaramayan beceriksizsin. Kız gibisin!"

Dövüşcü KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin