1.Kitap:14.Bölüm

356 29 35
                                    

Merhaba, uzun zamandır düzensiz gelen bölümler için sizden özür diliyorum. Bu süre zarfında düzene koyabiliriz inşallah. Heyecanla satır arası yorumlarını bekliyor olacağım.

 İyi okumlar canlarım, YILDIZI PARLATMAYI unutmayın lütfen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 İyi okumlar canlarım,
YILDIZI PARLATMAYI unutmayın lütfen.

  CEHENNEM ASANSÖRÜ

14.BÖLÜM:


     Kulağıma dolan ses beynimin içinde yankılanırken kafamı yastığın altına sokup yastığı kulağıma bastırdım. Ben ne kadar kafamı yastığın altına sokmuş olsam da ses de hiçbir değişiklik olmadı. Hala çok fazla geliyor ve beni sinirlendiriyordu. Daha fazla bu gürültüye dayanamayıp yatağın içinde doğruldum. Odanın içi aydınlanmış, perdeler yarım açılmış ve güneş ışığı odaya giriyordu. Bakışlarım bir süre pencereye takıldı. Boş bakışlarımla odaklanmıştım ama uykum hala dağılmamıştı. Bu uyku sersemliğine eklenen bu gürültü kanımı çoktan kaynatmıştı. Yatağın içinde bir anda çıkıp kapıya doğru ilerlerken ayağım yorgana takıldı, sendelememle birlikte dengemi koruyup ayağımı yorganın içinden çıkartıp odadan çıktım.

"Ally!" evin içinde yankılanan sesten sesimin duyulması mümkün değildi.

'Düşe kalka böyle geldik

Biz aşkı dumana verdik

Bak gine tiribe girdim

Takma, düzelir be kanka. '

     Merdivenlerden inip sesin geldiği mutfağa doğru ilerledim. Mutfak kapısından içeriye girdiğimde beni bekleyen şeyin bu manzara olduğunu düşünmemiştim. Çağın üzerine bağladığı önlük ve elindeki sarı bezle birlikte masanın yanında duran Hazar'ın yanına gidiyordu. Elindeki sarı bezi sallayıp "Dönmesek de köşeye biz, kaybetmeyiz neşeyi biz." Elindeki bezi Hazar'ın kalbine doğru sallayıp oraya vurdu.

"Hani yok mu bişeyimiz, takma-" Bunu söylerken bedenin döndürüp kalçasını Hazar'a doğru salladı. "Düzelir be kanka." Söylediğinde Hazar da Çağın'a uyup karşılıklı oyamaya başladılar.

     Hazar elini kaldırıp Ally'e çalan şarkının sesini kısmasını söyledi. "Ally Esmerin adı Oya çal." Ally tabi anında Hazar'ın söylediğini uygulayarak şarkıyı açtı.

"Heyyyyyyttt" Çağın çalmaya başlayan şarkıyla birlikte çığlığı koparttı.

Esmer ata atladı

Tabancalar patladı.

Esmer gelin giderken sarışınlar çat çat çat.

     Hazar ve Çağın karşılıklı kendilerinden geçerek oynarlarken çalan şarkı benimde vücudumu hareketlendirdi. Hem oynadılar hem de şarkıya bağıra çağıra söylediler. Onları izlemeye dalmış bir şekilde kapıda dururken onlar beni fark etmemişlerdi. Çağın "Esmer ata atladı." dedi a' yı uzatarak. Bakışları kapıya doğru kaydığında göz göze geldik. Anında Hazar'ın yanında uzaklaşıp koşarak yanıma geldi. Elimi tutup arkasından sürükleyerek Hazar'ın yanına götürdü.

Cehennem AsansörüWhere stories live. Discover now