3. m'n eerste schooldag

1.2K 48 9
                                    

Het is weer een paar weken later Maggie heeft dag in dag uit geoefend met haar gave. Met het onderdeel natuur kan ze in een dier veranderen en met dieren en planten praten. Met water heeft Maggie helende gave's. Met vuur kan ze mensen elektrocuteren. Met lucht kan ze zweven in de lucht en zich zo licht als een veertje maken. Carlisle en Esme hebben besloten dat Maggie naar school mag.

Maggie's POV.

"WAKKER WORDEN!" schreeuwt Emmett in mijn oor. Ik schrik er zo van dat ik uit bed valt. "Je moet wakker worden en je klaarmaken voor school," zegt Emmett rustig. "Emmett, laat haar met rust nu!" zegt Esme boos. Emmett misdraagt zich zo vaak. Ik zie zijn gezicht als Esme hem boos aankijkt. Ik moet er zo van lachen. Emmett wil iets terug zeggen maar ziet Esme dan en kijkt me aan zodat ik weet wat hij bedoelt. Dit krijg ik zo terug. Esme loopt achter Emmett aan weg.

Ik ga douche, de kleren die Alice heeft uitgezocht aan doen, ontbijten, tanden poetsen, Alice mijn haar laten doen en mijn tas in pakken. "Je rijdt met Emmett en Rose mee," zegt Alice. "Wij brengen je naar de balie daar krijg je je rooster. En je briefjes die moet je door alle leraren laten tekenen. Met lunch kan je als je wil bij ons zitten. We zitten altijd samen bij elkaar," zegt Rose. "Maar als je een leuke jongen ontmoet mag je daar ook zitten," zegt Emmett plagend. "We moeten de mensen iets vertellen dus. We zeggen dat vroeger je ouders zijn omgekomen en dat jij geadopteerd ben. Je heet nu Maggie Cullen," zegt Carlisle

Rose wenkt dat we gaan. Ik stap in hun auto met mijn tas. Als ik aankom brengt Rose me naar de balie. De vrouw geeft mij m'n briefjes en mijn rooster. "Je begeleider komt er zo aan je moet nog even wachten," zegt de vrouw. "Begeleiders?" zeg ik, ik kijk Rose vragend aan. "Iedereen krijgt een begeleider als die midden in het jaar nieuw is," zegt Rose. Ik kijk haar begrijpend aan. "Wij gaan," zegt Emmett.

"Jufrouw Cullen," roept de vrouw. Ik reageer meteen. "Je begeleider is er," zegt de vrouw. Ik kijk op en er staat zo'n leuke jongen. "Ik ben Maggie Cullen,"zeg ik. "Ik ben Julien Swan," zegt hij. "Ik zorg ervoor dat je de hele dag op tijd in de les komt, zo niet mag je mij de schuld geven. En ik zorg ervoor dat je de hele dag niet alleen zit," zegt hij. "Dus je zit de hele dag met mij opgescheept," zegt hij sarcastisch. "Ik denk dat ik daar wel mee kan leven," zeg ik.

Dan gaat de zoemer en ik kijk hem vragend aan. Hij pakt mijn tas en ik volg hem. "Ik kan mijn tas zelf wel dragen," zeg ik eigenwijs. "Klopt, maar ik doe het graag voor je," zegt hij eigenwijs terug. Ik sta verbaasd stil. Niemand heeft ooit eigenwijs terug gedaan. Ik loop weer verder maar ik ben nog steeds verbaast. Ik loop mijn klas lokaal binnen en ik laat mijn blaadje tekenen.

Ik kijk om me heen waar ik zal gaan zitten. Maar opeens trekt iemand me aan m'n arm mee. Het is Julian. Hij trekt me mee naar het plekje midden in de klas hij zet me daar neer en gaat dan naast me zitten. "Wil je niet liever naast je vrienden zitten?" vraag ik. "Nee, jij bent volgens mij veel gezelliger," zegt hij flirtend. Iedereen staart mij aan. "Waarom staart iedereen mij aan?" vraag ik. "Je bent nieuw, je bent leuk en je zit naast één van de populairste jongens," zegt hij. "Één van de populairste jongens?" vraag ik. "Ja, vraag het maar aan de rest." zegt hij. Ik word van achter aangetikt. Ik kijk om en een meisje zegt tegen me "Je hebt echt mazzel dat Julian jou begeleider is. Hij is zo populair," Ik draai me om. En Julian geeft me een zie-je-nou-wel blik.

Jasper's POV.

Het is lunch pauze en Alice en ik lopen naar onze tafel. Net als wij zitten komt Maggie aangelopen. Ik voel het gelijk al die is smoorverliefd. Edward begint gelijk te lachen. De rest kijkt ons drietjes vragend aan. Maggie knikt nee dat ze het niet gaat zeggen. "Je mag best bij hem gaan zitten," zeg ik meteen. Ze knikt dankbaar. Ze loopt glimlachend weg. "Ze is verliefd," zeg ik. Emmett begint meteen te lachen. "Op wie?" vraagt Emmett. "De zoon van Chief Swan, Julian," zeg ik.

Maggie's POV.

Ik ben zo blij dat het mag van Jasper. Ik loop naar Julian. "Ik mag," zeg ik. Één van de vrienden van Julian zegt: "Moet je serieus aan je broers en zussen vragen of je mag gaan?". "Wat dan nog," zegt Julian. "Nee ik moet vragen of ze me komen ophalen want ik woon helemaal in het bos en dat gaat niet fietsend," zeg ik. "Ja, ja," zegt hij. We lopen naar een tafeltje midden in de zaal. Ik ontmoet al Julian zijn vrienden.

Na school ga ik naar huis verder aan m'n training alleen dit keer is Emmett mijn trainer. Als ik nog maar net uit de auto stap pakt Emmett me beet hij rent op vampiersnelheid naar mijn trainings plek. Ik word boos op Emmett hij weer dat ik het haat als hij me opeens beet pakt en ergens heen brengt. Opeens begin ik uit mezelf te grommen.

Emmett's POV.

Ik moet Maggie vandaag gaan trainen en ik moet haar nog terug pakken voor het geintje dat ze met me heeft uitgehaald. Dus ik pak haar beet en ik ren met haar naar het trainings plekje. Maggie wordt hartstikke boos op me maar opeens gebeurt er iets raars. Ik roep meteen de rest erbij maar net zo stil zodat Maggie me niet hoort. Haar ogen beginnen van kleur te veranderen. Van groen-blauwe ogen krijgt ze opeens knalrode ogen en ze begint te grommen. Ze lijkt net een vampier. Maar ze kan geen vampier zijn niemand heeft haar gebeten en ze kan ook niet van het ene naar het andere moment in een vampier veranderen toch.

Maggie's POV.

Mijn keel begint te branden ik raak helemaal in de war. Ik hoor mensen achter me praten ik hoor en zie opeens alles. Ik kijk achter me. En ik kijk Carlisle vragend aan. Alice pakt opeens een spiegel. Waarom dat eigenlijk wat moet ze met een spiegel. Ze duwt de spiegel in mijn handen en ik kijk in de spiegel. Maar inplaats van dat ik mezelf zie, zie ik een vampier met bloedrode ogen en een prachtige witte huid. Goud blond haar. Hoe kan ik opeens een vampier zijn geworden ik loop alles nog even na. Ik werd boos op Emmett en ik veranderde in een vampier. Als ik normaal boos word op Emmett zorgt mijn gave ervoor dat er water op zijn hoofd belandt.

Het is mijn gave die dit doet. Ik denk diep na. Ik wil weer een mens worden. Ik wil weer een mens worden. Ik doe mijn ogen open en ik kijk in de spiegel. Gelukkig de echte ik is weer terug. Ik krijg een idee. Nu kan ik even hard rennen als de rest. Dat wil ik uitproberen. Ik denk weer diep na. Ik wil een vampier zijn. Ik wil een vampier zijn. Ik kijk weer in de spiegel. Ik ben een vampier. Ik kijk Carlisle aan. "Mag ik alsjeblieft even," zeg ik. "Ga je gang maar Edward, Jasper en Alice rennen wel met je mee, gewoon voor het geval dat," zegt Carlisle.

Ik begin meteen te rennen met mijn ogen dicht en het is heerlijk. Als ik mijn ogen open doe zie ik dat ik op een klif af ren. Maar mijn lichaam springt uit zich zelf erover heen. Ik kijk achter me maar ik zie geen Alice, Jasper of Edward. Ik begin terug te rennen als ik op de helft ben kom ik ze pas tegen. "Waar waren jullie?" vraag ik. "Je ging hartstikke snel, nog sneller dan Edward en Jasper en die zijn snelst. "O, ik lette er niet op, maar dit is zo cool. Ik kan dus niet alleen in dieren veranderen maar ook in een vampier," zeg ik enthousiast. "Dat komt goed uit want nu kunnen we met z'n alle honkbal spelen, er is alleen één probleempje," zegt Alice. "Wat?" vraag ik. "Doet je keel zeer?" vraagt Edward meteen. Nu hij het zegt ja heel erg het brandt enorm ik zet mijn hand op mijn keel. "Je moet leren jagen," zegt Jasper dringend. "Kom, we gaan nog een stukje verder weg," zegt Jasper.

Ik ren er meteen vandoor. Na een tijdje rennen stop ik. Ik kijk om me heen en ik ga maar op een steen zitten. Opeens ruik ik zo iets lekkers. Ik besluit maar te wachten en de geur te negeren. Maar na een kwartier kan ik het niet meer aan. M'n doorst neemt de leiding. Ik hoor Jasper achter me roepen dat ik moet stoppen. Ik ren verder en verder. Tot ik bij de bron van de geur aan kom. Het is een mens. Maar ik kan het niet weerstaan. En Ik proef het lekkere bloed. Als ik klaar ben begrijp ik pas wat ik heb gedaan. Ik voel me zo slecht. Ik heb iemand vermoord. Ik ren terug naar huis. Ik ga naar boven aan m'n huiswerk. Maar eerst verander ik terug in een mens. Als ik vijf minuten bezig ben komt Alice binnen gestormt. En ze begint meteen te praten. "Waar was je? wat is er gebeurd? Waarom ging je weg? Wat heb je gedaan? Hoe zit het met je dorst?" vraagt Alice. Ik begin opeens te huilen. "Ik heb iemand vermoord," zeg ik huilend. "Rustig maar, het is ons allemaal over komen. Jazz heeft nog steeds moeite met zijn dorst. We helpen je wel," stelt Alice me gerust.

Hopelijk vonden jullie het leuk. Ik heb nog steeds problemen met de titel dus die kan weleens veranderd worden, heb je tips Comment. Vote & Comment. XXX Love You.

Love (Twilight fanfic)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu