18.

937 10 5
                                    

Jag vakna nästa dag utav av att klockan ringde.

''ugh'' fick jag ur mig innan jag tvingade mig själv upp för att återigen gå till skolan.


I skolan var allt som vanligt.

Emily kom fram till mig precis innan jag kommer fram till mitt skåp, Noah kom och kramade om mig bakifrån när jag höll på att ställa in alla mina grejer.

''har du ätit upp allt vi vann igår?'' frågade han mig sedan medans han svingade runt mig så jag mötte hans vackra bruna ögon.

''nope, det har jag inte men jag kommer om du inte också vill ha'' sa jag sedan och flinade.

''men jag kan ju inte äta av det om jag aldrig får komma till dig''

jag blinkade med en ögat med ett flin till och stängde skåpet och gick iväg med Emily bredvid mig.

Noah flinade stort mot mig innan han gick till sina vänner. 

''asså gud vad bra svar du gjorde där Hailey'' sa Emily medans vi gick längst korridoren.

''haha, va vad menar du?'' svarade jag med ett leende på läpparna.

''ja alltså såg du inte dig själv eller? du blinkade mot honom och jag såg hur han blev smickrad av det du gjorde'' Sa hon sedan.

''haha, tack antar jag'' svarade jag sedan medans vi svängde in mot vårt klassrum.


efter skoldagen


Ambers perspektiv:


Jag satt på min ryggsäck på ryggen medans jag gick ut på parkeringen.

Nu när jag blivit tillsammans med Noah har inte Hayden behövt skjutsa hem mig då jag antingen får skjuts av Noah eller så går jag pga att jag vill. Denna gången tänkte jag gå eftersom jag inte skulle vara med Noah, men ändå ville jag vara med honom idag. Det var bara något med mig idag, vet inte vad men bara något. Plötsligt kommer någon bredvid mig med ett flin. Noah.

''hej min prinsessa'' sa han sedan medans han flinade ännu mer mot mig.

''hej'' svarade jag med ett flin tillbaka.

''jag ska hem vill du ha skjuts?'' frågade han sedan då han började gå mot sin bil som låg ca 10 meter framför oss.

''ska du hem? jag trodde du skulle med mig hem'' svarade jag då lite extra sexigt, som funkade då Noah snabbt kollade på mig seriöst men sedan flinade mot mig igen.

''om du säger det så'' sa han sedan innan han öppnade dörren till mig. Jag satt mig ner medans han stängde dörren och gick till körar sätet. Sedan startade han motorn och körde mot mig. Samtidigt höll han i min hand medans vi lyssande på musik på radion.

När vi var framme hos mig gick vi in.

''vart är dina föräldrar och Hayden?'' frågade Noah då det var så tomt och tyst i huset. Vi tog av oss våra jackor och skor.

''hos min mormor och morfar och sover kvar'' sa jag snabbt innan jag gick fram och kysste honom. Han blev chockad men bar upp mig i hans famn och gick upp till mitt rum samtidigt som vi kysstes. När vi var i mitt rum avslutade jag kyssen och puttade honom i min säng. Snabbt la jag mig på honom och fortsatte kyssa honom. han tog sina händer och drog dem vid sidan av mina höfter och ner till min rumpa då han stannade och höll sina händer där. Kyssen gick till hångel. Sedan kände jag hur hans händer gick mot mina byxor då han knäppte upp knappen från mina jeans och drog av mina byxor. Jag pausade hånglet och flinade mot honom innan han drog mig tillbaka till hånglet. Han kysste min hals och tog tag ett litet hårdare grepp så jag fick ett sugmärke, sedan tog Noah av sin tröja så man såg hans vältränade vackra kropp. Efter det kysste han mina läppar. efter att jag såg vad han gjort tog jag av min tröja så jag nu bara hade underkläder kvar. Noah pausade nu denna gång hånglet och kollade på mig.

''wow din kropp är jätte vacker''

Jag log mot honom medans mina kinder blev röda. Sedan tog han tillbaks sin mun mot min och kysste mig. Samtidigt tog jag av hans byxor som gjorde så han pausade kyssen igen och kollade rakt in i mina ögon.

''är du säker?'' frågade han mig och hade hans händer på min midja. Jag nickade och fortsatte kyssa honom. han sträckte sig till sin ryggsäck samtidigt som han kysste mig och försökte få tag på något. jag kollade med ena ögat och såg att han tog upp en kondom. Jag flinade i kyssen och flyttade mig ifrån honom så han kunde fixa till det lite. Samtidigt tog jag av mina underkläder och tog täcket jag hade och satt mig på honom igen. Han tog sina händer runt min midja och bad mig att hoppa upp lite så han kunde få in den.

Och sen var han inne i mig.

efter 30 minuter la vi oss bredvid varandra och pustade ut.

''Det där var det bästa som hänt mig ska du veta'' Sa Noah medans han kollade upp i taget med flåsande röst.

''Vem har sagt att det är över?'' sa jag sedan och kollade på honom. Han kollade på mig och flinade mot mig innan han kysste mig igen och la sig denna gång över mig. och sen körde vi rond 2.

Han tog tag i mina händer och tryck ner dem mot madrassen medans han kysste min hals och sen upp igen.

Senare på kvällen

''jag kanske ska dra hem nu, klockan är ju ändå snart 11:00'' sa Noah. Jag pausade filmen vi hade på och kollade på honom.

''varför inte stanna? det är ändå lördag imorgon'' svarade jag sedan.

''får jag?'' frågade han. mig med ett flin på läpparna.

''självklart'' Svarade jag tillbaka och stängde av Netflix och la mig bredvid honom. Han tog sin arm runt mig och tryckte mig in närmare honom och kysste mig på hårbotten innan vi somna båda två.


En dag blir du minWhere stories live. Discover now