5.

1.3K 14 2
                                    

Hayden tog ut nycklarna ur fickan och låste upp dörren. jag tog ett djupt andetag, sedan gick jag in.

så fort jag kommer in ser jag mamma vid matbordet som verkar orolig. hon hör ljudet från dörren som öppnas och ser mig.

''HAILEY!'' ropar mamma och får tårar i ögonen och springer fram till mig.

''VART HAR DU VARIT, VARFÖR HAR DU INTE SVARAT I TELEFON OCH VARFÖR ÄR DU BLÅ RUNT ÖGAT??'' säger hon och blir lite irriterad och orolig på samma gång.

''förlåt, jag somnade hos min kompis, och glömde skriva till dig.. Och sedan hände det lite grejer i skolan idag men det är ingen stor grej som du behöver vara orolig om.'' säger jag sedan och kollar ner i marken.

''det är verkligen inte okej det du gjorde, men lova att du aldrig gör om det igen. Förstår du det gumman?'' säger mamma och kollar seriöst på mig och kramar om mig sedan hårt. Pappa sitter i bakgrunden och ser besviken ut. jag förstår att han är besviken på mig. jag gick upp till mitt rum till mitt skrivbord för att hämta min dator när jag får ett sms. Det är från Noah.


Noah: hur gick det med att berätta för dina föräldrar?

jag: sa att jag somnade hos en kompis och sedan sa jag att det hände lite saker i skolan, men sa att det var mitt fel, för det var det.

Noah: nej du borde sagt att det var mitt fel för det var jag som inte väckte dig och körde hem dig.

jag: äsch.

Noah: nej men på riktigt!! snälla säg det till dem, vill inte att du ska få skäll för något som inte är ditt fel, egentligen.

Jag: nej dem har redan blivit besvikna och jag orkar inte bry mig... det var ett litet misstag och det får jag ta.

Noah: men...

jag: det är okej!


sedan la jag ifrån min mobil på bordet och tog min dator och satt mig i min säng. jag kände hur in mage började kurra efter 20 minuter som gjorde så jag pausa min serie och gick ner till köket. jag gick och tog en macka med mjölk eftersom jag inte var sugen på maten som mamma serverade. Sedan gick jag till badrummet och borsta tänderna, sedan tvätta jag bort mitt smink och gick sedan till min säng. jag satt upp mitt hår i en messybun med en snodd som satt på min handled. sedan satt jag på min väcker klocka och la ifrån min datorn eftersom jag började bli trött, och sedan försökte jag somna.


Nästa morgon


 vecka klockan ringer och jag vaknar. det var fredag, och min kvarnsittnings dag som jag fick igår av rektorn.. kul va?.. nej... Jag klev upp och tog på mig ett par jeans och en annan hoodie jag hade i lådan. jag orkade bara inte fixa till mig idag. Det ända jag orka fixa var sminket. Sedan gick jag ner och mötte Hayden.

''behöver du skjuts till skolan?'' fråga han.

''aa, visst..'' svarade jag trött och gick mot badrummet.

jag gick och borsta tänderna och sedan drog vi.. jag gick förbi platsen där jag och Olivia hade fighten och såg hennes ''slavar'' men själva ''queenen'' Olivia som hon tror att hon är var inte där. denna gång brydde dem inte sig om mig såg det ut som medans om Olivia hade vart där nu hade dem säkert bitch blickat mig. Jag gick sedan till hallen där jag mötte Emily.

En dag blir du minWhere stories live. Discover now