6.

1.2K 11 0
                                    


Vi kom fram till Noahs hus och det såg redan ut som dem festat sönder. Jayden försvann snabbt in medans jag och Emily stod kvar ute.

''lova att du stannar med mig så jag slipper bli ensam där inne'' sa jag.

''självklart, kom nu'' svarade Emily ovh drog i min arm in till partyt. Inne var det jätte mycket folk  överallt. vissa dansade, vissa drack, vissa låg i soffan helt borta. 

''kom'' sa Emily och drog min arm med henne. jag följde efter men sedan kände jag hur hennes grepp från min arm släpptes och sedan var hon bara borta. jag kollade runt omkring mig och överallt men hittade henne inte.

''helvete'' sa jag tyst för mig själv och försökte hitta köket. När jag är påväg fram till köket får jag någonting i min hand som ser ut som öl. jag lägger ifrån mig den snabbt och går vidare. När jag kommit fram till köket stannar jag där eftersom det var det ända stället inga människor var på. sedan hör jag steg som kommer in i köket. jag kollar snabbt upp och ser Noah.

''wow, du ser sååå... vacker ut.'' säger Noah och skannar min kropp från upp till tå. jag rullar lite med ögonen och ler lite grann.

''tack'' säger jag sedan.

''trodde inte du skulle komma'' sa Noah och lutade sig mot köksbänken mittemot den jag stod vid. Jag flinade lite grann och kollade på mina händer jag höll på med. Det blev tyst mellan oss ett tag då jag bara kollade ner på mina händer och Noah stod och kolla på mig och flinade. sedan såg jag hur han kom närmare mig. jag kollade upp och såg Noah som stod nära framför mig med ena handen lutat mot köks skåpet ovanför mig. jag rörde till mig lite grann och mötte hans blick. hans ögon glänste rakt in i mina ögon och jag kunde inte hålla mig från att säga det.

''kyss mig bara'' sa jag och kollade på honom. han flinade lite och kollade bort en snabbis och sedan kollade han på mig igen. hon kom fram till mot öra och viskade 

''jag vill, men inte här.'' 

sedan kollar han på mig igen och sträcker sig ovanför mig och tar ett glas och flinar och sedan tar han ett glas vatten. jag puttade honom lite grann och var påväg någon annanstans när han greppar tag i min arm som gör jag jag vänds om och möter hans blick.

''kom så kör vi snurra flaskan'' säger han sedan och greppar tag i min arm och går till hans vänner. alltså Ethan och dem. vi går in i ett rum där folk sitter i en ring. Jag försöker kolla om jag ser Emily någonstans men hittar henne inte. jag suckar men sätter mig mitt emot Noah för att platsen bredvid honom var upptagen.

''okej jag börjar snurra'' hör jag en bekant röst säga. jag kollar upp och ser.. Olivia? Vafan gör hon här?? hon möter min blick och flinar med en bitchig look mot mig. jag rullar med ögonen och kollar ner mot flaskan istället. Olivia snurrade sedan flaskan. flaskan snurrade och snurrade men kom tillslut på Ethan.

''sanning eller konsekvens'' 

''sanning'' svarar Ethan.

''okej säg vem du tycker är snyggast av tjejerna här inne'' Säger Olivia nöjt och försöker puta md hennes bröst. Ethan kollar runt och ser Olivia men kollar bort igen och kollar på mig istället.

''Hailey, lätt''

Jag ser hur Olivia blir chockat och lutar sig bak igen. Sedan kollar jag på Noah som jag ser han spänna sina käkar och kollar argt på Ethan som inte märker. Sedan kollar Noah på mig och slappnar av med sina käkar när jag ler mot honom och säger utan ljud ''det är okej''.

Sedan var det Ethans tur att snurra. denna gång kom den på Noah.

''sanning eller konsekvens'' 

''sanning'' svarar Noah, och jag ser hur missnöjd Olivia blir.

''okej, så är det något ligg du ångrar med någon?'' säger Ethan sedan och kollar på Noah.

''alla.. men mest det ligger jag hade med Olivia'' säger Noah sedan och ser seriös ut. Olivia börjar skaka med sina läppar och sedan börjar hon gråta och springer därifrån. Ingen verkar bry sig och bara fortsätter med vad dem höll på med.

''okej min tur antar jag'' säger Noah och sträcker sig fram till flaskan och börjar snurra den. flaskan landade på Ryan.

''sanning eller konsekvens''

''konsekvens'' svarar Ryan och flina lite grann mot Noah.

''hångla med en valfri person i rummet'' 

Ryan ser lite chockat på Noah för frågan men ställer sig sedan upp och går emot mig. jag ser hur Noah spänner käkarna. sedan blinkar Ryan med ena ögat och går vidare. retades han nyss med mig och Noah? vilken tönt tänkte jag och flinade lite grann för mig själv. Ryan gick sedan fram till en annan tjej som går på vår skola.. tror jag? Sedan medans dem hånglade kände jag hur det blev tråkigare och tråkigare och bestämde mig för att gå.



Noahs perspektiv

Ryan skulle spinna flaskan och på något sätt kollade jag mot Haileys håll men såg henne inte där hon brukade sitta. jag höjde ögonen och kollade runt omkring mig men såg henne ingenstans. vart tog hon vägen? tänkte jag.

''hallå har någon av er sett Hailey?'' frågade jag sedan ut mot alla.

''jag tror hon gick ditåt''  sa Jayden och pekade mot dörren som leder ut till där alla andra är. 

''tack'' säger jag och springer snabbt ut och kollar efter henne. men jag ser henne ingenstans. sedan bestämmer jag mig för att ställa mig på ett bord som förhoppningsvis gör så jag ser allihopa men mest av allt Hailey. jag ställer mig på bordet och kollar runt. tillslut ser jag en tjej lite längre bort påväg ut mot min pool. o nej nej nej tänker jag och hoppar snabbt ner för bordet och klänger mig förbi alla människor och kommer tillsist ut. då ser jag henne. Hailey. jag springer snabbt fram och tar tag i hennes arm och vrider henne om. Hon kollar på mig och jag kollar ner mot hennes hand där hon håller i ett glas med vad det ser ut som , sprit. 

''vad gör du?'' säger jag och försöker kolla seriöst på henne.

hon kollar på mig och flinar och försöker ta en klunk av spriten men hon vinglar  för mycket så hon tappar glaset som spricks i tusen bitar.

''wopsi'' säger hon och flinar men bestämmer sig för att gå upp på bordet bredvid henne och börjar dansa. Jag står ett tag och bara kollar på vad hon gör men ser tillslut  ser jag att hon stannar upp och börjar vingla. jag kollar underligt på henne och det slutar med att hon faller.


En dag blir du minDär berättelser lever. Upptäck nu