3.

1.5K 12 0
                                    

Noah tog ur sin nycklar från fickan och låste upp.

''Damerna först'' säger han och välkomnar in mig. Jag går in och tar av mina skor. Han bor riktigt fint kan jag säga. modernt också. Jag kollar runt medans Noah är påväg till sitt rum och vill att jag ska med. Jag följde med honom till sitt rum som låg på undervåningen. Hans rum var litet men mysigt. Jag satt mig i hans säng.

''Så vad vill du göra?'' frågar han och flinar mot mig.

''jag vet inte kanske kolla på en film på Netflix?'' Säger jag och kollar på honom.

''okej varför inte'' säger han och hämtar sin fjärrkontroll till sin tv han har framför sin säng och sedan lägger han sig i sängen lite längre bort från mig. Medans vi kollar äter vi från våran mat. Jag sitter kvar på samma ställe där jag satt mig först och satt med benen in vikta in mot mina lår (om du fattar hur jag menar) samtidigt som vi äter ser jag genom tv:n att Noah kollar på mig ibland. Jag vänder mig om och möter hans blick och ler. Han ler tillbaka.

''Jag ser ju att du kollar på mig.'' Säger jag sedan.

''Kanske för du är så jävla vacker Hailey.'' Säger han sedan och flinar.

Jag vänder mig om igen och låtsas som ingenting men inne i kroppen bultar mitt hjärta snabbt och jag känner hur jag blir varm i hela kroppen.

''tycker du det?'' Får jag ur mig sen. Noah reser sig upp och kollar på mig med en seriös blick och försöker få ögonkontakt med mig.

''Hailey, du är på riktigt den finaste människan jag sett på hela jordklotet'' säger han sen.

Jag kollar bak på honom och får ögonkontakt med hans fina vackra ögon.

''Tack'' säger jag sedan och ler lite smått. Jag sätter mig lite närmare så jag sitter bredvid honom. Klockan börjar bli runt 22:00 och mina ögon börjar bli tyngre och tyngre. och där somnar jag.

Noahs perspektiv

Jag kollar på filmen och känner hur något kommer på mitt bröst. Jag kollar ner och ser att Hailey ligger där och har somnat. Jag ler lite grann och försöker långsamt nå fjärrkontrollen som ligger lite längre fram. Sedan stänger jag av tv:n och långsamt lägger ner hennes huvud på min kudde och säger godnatt till henne utan att hon hör mig. Sedan går jag ner till soffan nere i mitt vardagsrum och somnar där.


Nästa morgon vaknar jag 07:00 och kliver upp. Det är torsdag, värsta dagen på veckan tycker jag. Jag går upp till mitt rum och går till min byrå för att ta fram en tröja att ha på mig. jag kollar bak och ser Hailey fortfarande sova. När jag precis tar ut en tröja knakar det till i min byrå, men jag låtsas som ingenting och sätter på min tröja.

Haileys perspektiv

Jag hör ett ljud som gör så jag vaknar. Jag gnuggar mig i ögonen och kollar runt om kring mig.

Fuck jag somnade hos honom. Mina föräldrar vet inte om det. Shit shit shit säger jag tyst för mig själv och sedan ser jag honom. Noah som har sin vältränade snygga rygg emot mig och har bara byxor på sig. Jag kollar på honom en stund. Sedan rycker han till och kollar bak och ser mig kolla på honom. Jag kollar snabbt bort och ser hur han flinar lite grann.

''Godmorgon'' säger han och vänder sig om igen.

''godmorgon'' säger jag tillbaka med min nyss nyvakna morgon röst.

''ser att du somna i min hoodie'' säger han sen och sätter på sig en tröja. Jag kollar ner och ser att jag har på den.

''oh förlåt, här'' säger jag och börjar ta av den.

''nej behåll den'' säger han när jag precis ska ta av den.

Jag kollar på honom och ser att han är seriös. ''äru seriös?'' Tack säger jag och ler lite medans jag kliver upp. 

''den passar ändå dig bättre än mig'' säger han sedan och kollar på mig. Hoodien täcker precis min rumpa och jag tycker faktiskt den är ganska fin. Hans hoodie är vit. Sedan kommer jag på att jag glömt borsta tänder och allting. Mitt smink är kvar på mitt ansikte och mitt hår är lite rufsigt. But you know what? Who cares tänker jag och går ut ur rummet. Jag försöker i alla fall fixa håret så det inte ser sjukt ut.

''kom så åker vi till skolan'' säger Noah som följt med mig ut till köket. Jag kollar på honom snabbt och sedan frågar jag om jag får låna en tandborste.

''Tänk att vi faktiskt har nya oanvända tandborstar'' säger Noah och går mot sitt badrum. Han ger mig sedan en rosa tandborste som jag för låna. Jag borstar tänderna snabbt innan vi behöver åka. Kl närmar sig 08:20 och vi börjar 08:40. Shit. Jag springer ut mot hallen och sätter på mig mina skor och sedan går vi ut mot hans bil. Han kör in mot skolan och parkerar den.


Jag går ut och säger hejdå till Noah som går och träffar sina vänner. Alltså Andrew och dem. När jag går mot skolan ser jag en tjej lite längre fram som kommer emot mig. Hon ser ut att opererat läppar bröst och aa, allting. Och fullt med smink i ansiktet har hon också. Hon stannar framför mig och kollar seriöst på mig. ''Bara så du vet är Noah min. Så om jag ser dig en gång till i närheten av honom igen är du död, fattar du?'' Säger hon och kollar argt på mig. Bakom henne står 3 andra tjejer som säkert är hennes "slavar".

''Ursäkta men vem är du?'' Frågar jag sedan fundersamt.

''Olivia, men hör du vad jag säger eller. du kommer ångra det fattar du?'' Säger hon snabbt och kollar argt på mig igen.

''okej men chilla ner lite jag har inte ens rört honom.'' Säger jag sedan och börjar vända mig om när hon säger.

''jag har faktiskt legat med honom så de så.'' Säger hon sedan och lägger armarna i kors och ställer sig som en ful model som hon säkert tror att hon är.

''okej jag bryr mig inte ett skit om det men du ska inte bestämma över vad jag får göra och inte göra och btw du borde tvätta bort lite smink från ditt ansikte'' säger jag sedan och är precis påväg att vända mig om igen när jag ser henne knyta sina näver och slår till mig i ansiktet, hårt. Men jag blir snabb och slår henne tillbaka i ansiktet samtidigt som jag ramlar på marken. Då kommer hennes "slavar" och börjar slå mig på magen och allting, medans Olivia slår mig mer och mer i ansiktet. Fler och fler personen samlar sig runt i cirklar och kollar va som händer. Sedan hör jag hur någon tränger sig igenom allihopa och springer fram till Olivia.

''HEY SLÄPP HENNE!'' Hör jag en bekant röst säga. Jag öppnar ögonen långsamt och ser Noah skrika på Olivia att backa. Samtidigt som jag ser suddigt hinner jag se Ryan och dem andra Noahs kompisar komma fram till mig och kollar på mig. Sedan blir allt svart.

En dag blir du minWhere stories live. Discover now