12.

1K 11 2
                                    

Haileys perspektiv:

Jag vaknar av ljudet från min mobil som låter. Jag tar upp mobilen och kollar klockan. Klockan visar 06:30. Jag lägger ner mobilen igen och kollar bredvid mig. Bredvid mig ligger en sovande Noah. Han har ena armen runt mig och andra armen som stöd vid sitt huvud. Jag tar långsamt bort armen och kliver upp. När jag klivit upp går jag tyst fram till min garderob och tig fram en vit t-shirt och ett par gråa mom jeans. Jag tar av min långa t-shirt jag sov i och satt på min kläder. Plötsligt känner jag händer som rör längst bland mina sidor. Sedan känner jag en kyss på min hals som gör så jag ler. Jag vänder mig om och märker en nyvaken Noah med lite rufsigt hår som bara står i kalsonger framför mig. Jag mötte hans ögon som glänste rakt in i mina.

"Godmorgon min prinsessa" sa han sedan.

"Godmorgon" svarandenas tillbaka och började gå mot mitt sminkbord när Noah greppar tag i min arm.

"Vart tror du att du är påväg? Säger han sedan och drar mig in i hans famn igen. Jag känner hans magrutor som nuddar min kropp. Han bar upp mig i hans famn och la mig i min säng igen. Sedan började han kyssa mig  munnen. Jag kysste honom tillbaka men stoppade sedan den.

"Skolan börjar snart,vi måste upp!" Sa jag sedan och kysste han snabbt på munnen och gick till mitt sminkbord.

"Okej då" svarar Noah och tar upp hans t-shirt. Medans jag sitter och sminkar mig och Noah väntar på mig i sängen kommer Hayden in.

"Godmorgon" säger han och ställer sig i dörröppningen.

"Godmorgon" svarar vi båda två samtidigt. Hayden kollar på Noah med en fundersam blick.

"Hade du inte det där igår?"

"Jag har inte md mig andra kläder"

"Haha, tur att Hailey har en brorsa som mig, kom så kan du låna nått av mig" säger Hayden och börjar gå mot sitt rum. Noah kollade på mig om det var okej, jag log snabbt tillbaka och nickade. Noah försvann ut ur rummet. Jag fortsatte sminka mig och borsta håret, sedan gick jag ner till köket du mamma och pappa satt. Jag gick till kylskåpet och tog fram yoghurt.

"Godmorgon, sovit gott" säger pappa som läser morgontidningen vid matbordet.
"Godmorgon" svarade jag tillbaka och satt mig bredvid honom och började äta frukost. Medans jag satt och åt kom Noah och Hayden ner pratandes. Noah hade nu på sig en ljus grå hoodie och ett par blåa jeans. Han såg mig och log. Jag kollade ner men snabbt kom Noah och satt dig bredvid mig med en macka i sin hand. Jag kollade upp och mötte hans vackra ögon som kollade in i mina.

"Är du redo snart så vi kan åka?" Säger han sedan och tar en tugga av sin macka. Jag kollar på klockan som sitter på väggen mittemot och ser att den närmar sig 08:10. Som tur var hade jag precis ätit upp. Jag sprang till badrummet, borstade tänderna snabbt och sedan gick jag till hallen igen och ser Noah väntade på mig i bilen. Jag vinkade hejdå till alla och gick ut till bilen. Noah startade motorn när jag satt mig i bilen och körde iväg. När vi var påväg till skolan sökte han min hand att lägga hans i. Jag fångade den och log mot han. Han log tillbaks.

"Vilken låt vill du höra?" Säger han sedan och tar bort sin hand från min och sätter på radion.

"Spelar ingen roll" svarar jag och ler. Noah nickar och sätter på Makeba av Jain.

"Låt oss vara coola idag" säger han sedan och höjer volymen.

En dag blir du minWhere stories live. Discover now