2.

1.7K 18 1
                                    

Hayden svängde in till huset och vi hoppade ur bilen och gick in. Där inne satt mamma och pappa vid köksbordet och kollade på varandra. Sedan såg dem mig och mamma sprang emot mig glad och kramade mig hårt.

''oj, har något hänt'' säger jag och försöker ta av min jacka.

''okej såhär är det..'' Börjar mamma... hon kollar på Hayden som står lutat mot dörröppningen och ler.

''vad är det???'' Säger jag och blir nyfiken och kollar på både Hayden och mamma.

''...JAG ÄR GRAVID! Du ska bli storasyster!!!'' Säger sedan mamma och ler stort till mig.

Jag tappar hakan med ett stort leende på läpparna.

''MEN GUD VAD GLAD JAG BLIR, GRATTIS MAMMA'' säger jag och kramar henne hårt.

Vi ler jätte mycket så tårarna nästan kommer.

''Är det en tjej eller kille? Eller vet du det än? Och hur länge har du vart gravid?'' Jag hade massa frågor.

''Så så lugn. Dem säger att det ska bli en fin liten kille och han har legat i min mage i snart 2 månader'' säger mamma och ler mot mig.

Jag blir super glad. Jag blir så glad så jag bestämmer att krama pappa istället. Pappa blir chockad att jag sprang fram men ändå blev han glad. Sedan sprang jag till Hayden som också var glad.

''Nu kommer du få ta hand om ytligare en liten unge.'' Säger jag och flinade retsamt. Han putta mig lite grann och flina tillbaks.

''gör något annat ni så länge som vi fixar maten.'' Jag nickade och gick upp på mitt rum och tog fram min dator för att kolla lite Netflix. Hayden gick till sitt ps4 och började spela med sina vänner.. Ja la mig i sängen för att det är mysigast där. jag sätter på min serie ''Jane the virgin'' och kollar. Plötsligt får jag ett sms. Jag pausar min serie och tar upp min mobil. Det var bara ett nummer, alltså ingen jag kände. Ändå gick jag jag gick in på smset.





Okänd: hejsan snygging.

Jag: vem är detta?

Okänd: Det är Noah.

Jag: oh hej Noah. Hur fick du tag på mitt nummer?

Noah: jag har kontakter gumman. Men det jag undra var vad gör du imorgon?

Jag: ingenting faktiskt, hurså?

Noah: okej jag hämtar dig efter skolan på parkeringen imorn.

Jag: Okej.

Sedan hör jag mamma ropa att maten är klar.

Jag: jag måste gå, ska äta..

Noah: okej snygging, ses imorn. ❤️





Sedan avslutar han med ett rött hjärta. jag flinade lite grann mot mobilen men sedan la jag ner mobilen på mitt sängbord och gick sedan ner.

Mamma ställde fram en stor skål på bordet. Det var pasta sallad. Jag mötte Haydens blick och vi båda tog tag i sleven till pasta salladen. Denna gången var jag först. Jag lipade mot Hayden och flinade. Han lipade tillbaka men sedan satt han sig bak igen fast med armarna i kors. Mamma och pappa kollade på oss och tyckte säkert vi var jätte barnsliga. Jag tog av pastasalladen och sedan började äta.

''Så hur var skolan idag?'' Frågade pappa.

''Den var väl bra'' sa jag och tog en tugga av pastan. Efter maten gick jag till mitt rum igen och tog bort mitt smink sedan gick till mitt badrum och borsta tänderna så allt sånt var klart. Sedan fortsatte jag kolla på min serie. När klockan börjar närma sig 21:40 känner jag hur mina ögon börjar blinka hårdare och hårdare...

En dag blir du minWhere stories live. Discover now