39 ❦ Adamın Mucizesiydi Kadın

5K 220 35
                                    

Keyifli Okumalar Dilerim💞

Ani bir irkilmeyle gözlerimi araladığımda, emniyet kemerinin bedenim üzerindeki baskısını hissettim, uyanır uyanmaz görmeyi beklediğim şey kesinlikle arabanın hızı yüzünden bulanıklaşan beyaz çizgiler değildi.

"Alaz," dedim kuru bir sesle, şokun etkisinden çıkmayı henüz başaramadığım için kendime düşünmek adına zamandan bir dilim kestim. Alaz ise bu süre zarfında uyandığımı görmüş, radyonun sesini kısmıştı.

"Günaydın güzelim."

Başımı sallayarak tepki verdikten sonra gözlerimi ovuşturdum ve saçlarımı geriye doğru çektim. Bunu yapmamla açıkta kalan kulaklarımdan içeri bir anı girdi ve gözlerimin önüne düştü, dehşet şimdi çok daha netti.

"Alaz, Efruz...o.." kelimelerim iflah olmaz yaramaz çocuklar gibi oraya buraya koştururken, zihnimdeki sesi susturup mantıklı bir cümle bulmaya çalıştım.

"Böyle bir şeye tanık olduğun için üzgünüm."

"O öldü mü? Ona bunu kim yaptı?"

Efruz ile çok yakın değildim yine de ölmesine çok üzülmüştüm. Onu görür görmez bayıldığım için ilk yardımda dahi bulunamamıştım. Sahi bu aralar birilerine zarardan başka ne sağlamıştım? Nasıl bir doktordum böyle?

"Durumu çok kötüydü zaten, bilerek ölmesine yakın bırakmışlar. Kim yaptı bilmiyorum ama usta olduğu belli."

Gözlerimi bir saniye olsun yoldan ayırmamış, sağ elini direksiyona yaslarken, sol elini dudaklarına koymuş düşünüyordu. Uzun süre yüzünde dolanan bakışlarımdan rahatsız olmuş gibi çatık kaşlarla bana döndüğünde içi yumuşamış gibi gülümseyiverdi.

"Sen bunları düşünme, seni çok güzel bir yere götürüyorum." dediğinde gülümsedim, o gülümseyince içimde çiçekler açıyordu sanki.

"Nereye gidiyoruz? Valiz hazırladın mı? Tüm bunları ben baygınken mi yaptın? Peki ya Efruz?"

"Sen baygınken polis geldi, ambulans geldi, seni de bir muayene ettiler, bir şeyin yokmuş tansiyonun düşmüş, baktım uyanasın yok dolaptaki tüm eşyalarını valizlere koydum." sırıttı ardından başını iki yana salladı,

"İç çamaşırlarının içinde fantezi takımı gördüm sanki."

Beni utandırmaktan zevk alıyor gibi biraz daha sırıttı. Yanaklarım alev topuna dönerken boğazımı temizleyip, başımı cama doğru çevirdim.

"Havuza gidecektik, ben de güpürlü falan diye onları aldım ne bileyim fantezi şeyi olduğunu ayrıca normal siyah güpürlü büstiyer ve altı yani."

Yine de utanmıştım, Alaz'ın aklından neler geçtiğini seziyordum fakat hiçbir kuvvet onları bana giydirtemezdi, ilk ve son giyişimdi o havuz.

"Kocana da bir güzellik yaparsın artık karıcım."

Başımı iki yana sallayıp, cıkladım. Tabi ki de güzellik falan yapmayacaktım hemde eskisi kadar iyi değildi bedenim, kilo vermiştim, yara izlerim vardı. İç çekerek başımı arkaya doğru yasladığım sırada Alaz'ın elini, kucağımda ki elimde hissettim.

HASTA ADAM [BİTTİ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin