11 ❦ Sessizlik Sır Saklamaz

12.8K 619 72
                                    

Keyifli Okumalar Dilerim ✨

Elimde ki yumurtayı kırıp, kızgın yağda çıkardığı cızırtılı sesi dinlerken Ares'in sesi mutfağı doldurdu.

"Günaydın."

Onu duymazdan gelerek domatesleri doğrama başladığımda yanımda durarak kalçasını tezgaha yasladı. Bundan sonra bu adamla tek bir kelime dahi konuşmayacaktım.

"Şimdi de birbirimizi görmezden mi geliyoruz?" dediğinde sinirle elimdeki bıçağı tezgaha vurarak ona döndüm.

"Sen ne kadar yüzsüz bir adamsın ya? Beni aldattığını bütün hastane biliyormuş. Beni sevdiğin halde sen nasıl başka bir kadına dokunursun?"

"Ben çok sarhoş--" derken lafını kestim,

"Sakın. O kıza dokunup onu hamile bıraktıktan sonra bana gelip böyle ucuz bir savunma yapma. Sen o kızı da mı zorladın? Bu kadar aşağılık mısın?" dediğimde yayık bir gülümseme sergiledi, komik olan neydi?

"Baksana sen Alaz Elezer'e aşık mı oldun? Aksi takdirde beni seven Esila bana bu lafları söyleyemezdi. Maymunun gözü açılmış."

"Sana söylemek istediğim bundan fazlası ama inan bu kadarına bile değmezsin. Sen adam değilsin." dediğimde bozulmuş bir şekilde suratıma baktı. Onu boş vererek domatesleri doğramaya devam ettiğimde derin bir nefes aldı. Pişman gibi bir hali vardı ancak yaptığı şey kabul edilebilir değildi. Selim'in dediği doğru muydu? Gerçekten Sare'yi de zorlamış mıydı? Peki ya onu öldürmeye çalışması doğru muydu?

" Bak, biliyorum haklısın yaptığımın affedilir bir yanı yok ama ben kızın suratını bile hatırlamıyorum." dediğinde doğradığım domatesleri, salatalıkların yanına tabağa koyarak masaya yerleştirdim.

"Dövdüğün kızın yüzünü mü hatırlamıyorsun? Hadi oradan." dediğimde donup kaldı, ona zarf atmıştım.

"Sen bunu nereden biliyorsun?"

Gerçekten yaptığını farkında olmadan kabul ettiğinde kalbimin üzerindeki ağrıyı hissettim. Efruz Alaz'ın yaptığını sanıyordu ama Ares yapmıştı. Ares, sevdiğim adam bir kadını mı öldürmeye çalışmıştı?

"Sen bunu nasıl yaparsın?" nefesimin kesildiğini hissettim.

"Selim sürekli sana söylemem konusunda üzerime geliyordu. Bir gece kapı çaldı sonra bana benden hamile olduğunu söyleyen bir kız çıktı ama ben onu hatırlayamadım bile. İçeri girmeye çalıştı abim bizi öldürecek falan dedi ağlayarak bir şeyler zırvaladı." başını iki yana sallayarak ofladı.

"Bizi Selim tanıştırdığından olayları az çok anladım. Bizi ayırmak için yapmış olmalı ben yemin ederim seni çok seviyorum sana bunu asla yapmazdım Esila. Yapamazdım." dediğinde gözlerimin yavaşça dolduğunu hissettim. Daha önceleri de aldatılıyor gibi hissetmemiş miydim? Bu ilk miydi ki? Belki de yakalandığı ilk seferdi.

"Sen, seninle birlikte olmak istemiyorum diye bana neler dedin neler yaptın. Beni mi aldatmayacaksın? Ya sen beni merdivenlerden düşürdün!" dediğimde gözümden süzülen yaş dudaklarıma yol aldı.

HASTA ADAM [BİTTİ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin