Cum poți câștiga monede?

565 10 1
                                    

Întrebări Frecvente

Cum pot câștiga Monede?
Poți obține Monede prin vizualizarea unor reclame video. Pentru a obține Monedele, vizitează fila Câștigă din Magazinul de Monede.

Când câștigi Monede, balanța din portofelul tău va fi actualizată și vei putea folosi Monedele pentru a debloca povestiri din Paid Stories oriunde ai fi conectat la Wattpad.

Cum pot cumpăra Monede în cazul în care vreau să deblochez mai multe capitole simultan?
Poți cumpăra Monede pentru deblocarea mai multor capitole sau povești întregi în Magazinul de Monede. Află mai multe despre cum se pot cumpăra și debloca povestiri din Paid Stories aici: www.wattpad.com/paidstories/

De ce a introdus Wattpad Monedele?
Wattpad Paid Stories este un program care face posibil ca scriitorii să câștige bani pentru munca lor, în același timp furnizând cititorilor o metodă prin care să susțină financiar scriitorii de pe Wattpad. Monedele pot fi utilizate pentru deblocarea povestirilor din programul Paid Stories

Cititorii pot cumpăra sau câștiga Monede care pot fi apoi folosite pentru a debloca capitole sau povești întregi din cadrul programului. 

Pentru ce anume pot folosi Monedele?
Monedele pot fi folosite pentru a debloca povestiri din Paid Stories. Poți afla mai multe despre Paid Stories aici: www.wattpad.com/paidstories/ 

De ce se impune o limită Monedelor pe care le pot câștiga?
Am fi încântați dacă toți Wattpadienii ar avea acces la Paid Stories. Obținerea Monedelor este un mijloc prin care programul este mai mult sau mai puțin accesibil întregii comunități. O alocație personală zilnică oferă posibilitate tuturor utilizatorilor să obțină Monede. 

Scriitorii încă primesc bani dacă folosesc Monedele câștigate pentru a debloca Paid Stories?
Absolut! Scopul programului Paid Stories este ca scriitorii să câștige bani pentru munca lor.

În momentul în care urmărești reclame, obții Monede pe care le poți împărți în rândul scriitorilor tăi preferați. 

De ce nu este disponibilă funcția în toate țările
Momentan, doar cititorii din Statele Unite, Canada, Australia, și Noua Zeelandă pot obține Monede prin vizualizarea reclamelor.

Inițial, am lansat această funcție unui grup mic de țări pentru a înțelege cum interacționează comunitatea cu noua opțiune, ajutându-ne astfel să stabilim cel mai bun mijloc de a încorpora funcția în rândul comunității mai largi de pe Wattpad. Vom introduce treptat funcția în alte țări pentru a ne asigura de beneficiile pe care le au atât cititorii, cât și scriitorii.

Criteriile legale cu privire la reclame diferă de la țară la țară și încercăm să ne asigurăm că le îndeplinim pe toate în raport cu regiunea în care introducem funcția. 

Pot câștiga Monede chiar dacă urmăresc doar o parte din reclamă?
Nu. Pentru a câștiga Monede, trebuie să urmărești tot videoclipul publicitar.

Am observat că am atins limita maximă pentru Monede câștigate. Când se resetează ziua?Poți câștiga maxim 2 Monede pe zi. În fiecare zi la 00:00 UTC, magazinul de monede seresetează și vei putea câștiga Monede din nou.

Asta înseamnă că portofelul tău online se resetează pe baza orașul în care locuiești. De exemplu, dacă locuiești în New York, vei putea să câștigi Monede din nou la 8:00 PM, or 1:00 AM în Londra și 10:00 AM în Sydney. 

Pot expira Monedele?
Da, Monedele câștigate expiră după 3 luni. O dată ce ai câștigat Monede, poți să le cheltuiești pentru a debloca orice povestire vrei în perioada de 3 luni. 

Pot câștiga Monede pe toate platformele?
Poți câștiga monede pe aplicația Wattpad, pe dispozitivele Apple și Android. Odată ce ai câștigat Monede, poți să le folosești pentru a debloca Paid Stories oriunde folosești Wattpad, inclusiv aplicațiile mobile și browser-ul web. 

O să existe în viitor mai multe metode prin care putem câștiga Monede?
Știm că Wattpadienii sunt interesați să câștige Monede și ați împărtășit modalități prin care ați fi dispuși să faceți asta. Momentan, testăm modalități de a câștiga Monede pentru a o găsi pe cea mai bună și s-ar putea să introducem în viitor o nouă modalitate de a face asta, odată ce înțelegem ce funcționează cel mai bine pentru comunitatea și platforma noastră. 

Cât de mult câștigă scriitorii când Monedele sunt schimbate pentru povestiri?
Când un cititor deblochează o povestire cu Monede, majoritatea câștigului îi revine scriitorului. 

Programul Paid Stories a fost creat pentru a ajuta scriitorii! Fanii vor să știe că scriitorii sunt beneficiarii acestui program, deci să asigurăm o compensație echitabilă este prioritatea noastră.

De ce fac anumite povești parte din programul Paid Stories?
Wattpad-ul este un loc în care scriitorii și cititorii se conectează prin intermediul povestirilor care sunt importante pentru ei. O selecție mică de povestiri sunt incluse în programul Paid Stories care furnizează o modalitate pentru scriitori să câștige bani pentru munca lor.

Știm că cititul gratuit este important pentru mulți membri ai comunității noastre. Milioane de povestiri pe Wattpad vor fi mereu gratuite pentru citit. De asemenea, introducem și o modalitate pentru cititori să câștige Monede pentru ca cei care nu pot cumpăra Monede să poată să se bucure de povestirile din programul Paid Stories. 

Asta înseamnă că Wattpad-ul o să devină o platformă plătită?
În niciun caz. Încă există milioane de povestiri gratuite pe Wattpad și asta nu o să se schimbe. Wattpad-ul va rămâne mereu o aplicație gratuită, disponibilă fără plată pentru comunitatea noastră de peste 80 de milioane de Wattpadieni pasionați din toată lumea.

O selecție mică de povestiri sunt exclusiv disponibile pentru cumpărare în programul Paid Stories.

Pot abonații Wattpad Premium câștigă Monede?
Da, abonații Wattpad Premium pot câștiga Monede. Dacă te abonezi la Wattpad Premium, poți câștiga și Monede.

Abonații Wattpad Premium primesc oferte speciale când cumpără Monede. Cu Premium, poți să primești până la 66% mai multe Monede oricând cumperi Monede.

Pot cititorii să dea bacșiș pentru a-și arăta susținerea?
Momentan, bacșișul nu este disponibil pe Wattpad. Mulți membri ai comunității noastre au solicitat această opțiune, și acest lucru este ceva ce am putea explora în următoarele actualizări.Suntem entuziasmați să vedem că cititorii vor o oportunitate prin care să susțină scriitorii, și echipa noastră va ține cont de asta pe măsură ce extinde programul Paid Stories.

Ghidul tău WattpadWhere stories live. Discover now