Q: Cum îmi închid contul?

1.5K 49 14
                                    


Pentru a-ți închide contul, trebuie să te loghezi și să dai click pe numele tău de utilizator din colțul din dreapta, sus, apoi sa dai click pe "Setări".

Derulează pana jos, în partea dreapta si dă click pe butonul ÎNCHIDEȚI CONTUL.

Acest lucru te va duce la o pagină unde vei fi întrebat de ce vrei să închizi contul. Te rugam completezi si să confirmi că dorești să îți fie inchis contul si va fi inchis.

Te rugăm să nu încerci să te conectezi în contul tău din nou, pentru a verifica dacă a fost inchis; există o funcție numita "auto-restaurare", care se va activa automat și va restaura contul daca incerci să te conectezi din nou.

În schimb, încearcă sa tastezi în bara de căutare wattpad.com/user/userul_tău_aici înlocuind "userul_tău_aici" cu numele de utilizator specific contului pe care tocmai l-ai închis. Daca ți-ai închis contul, atunci ar trebui sa obții o pagină pe care să scrie "Utilizatorul nu a fost găsit"

Ți-ai pierdut acesul la contul tău și la adresa de email afișată?

Dacă ți-ai pierdut parola si nu mai ai acces la adresa ta de email, dar ai informații personale afișate pe contul tău, este o posibilitate de a-ți închide contul.

Te rugam sa trimiți un tichet către echipă cu urmatorul text:

1. Numele de utilizator

2. Adresa de email exactă afișată în cont

Contul tău va fi revizuit. Dacă putem comfirma identitatea ta uitându-ne la cont și răspunsurile furnizate mai sus corespund contului, atunci contul va fi închis.

Ghidul tău WattpadWhere stories live. Discover now