Conduita pe Wattpad - Code of Conduct

4.7K 202 30
                  

        Wattpad pune la dispoziție povești cu scopul de a crea un spațiu sigur și confortabil pentru ca toată lumea să descopere și să creeze.

         Pentru a crea un spațiu inclusiv și respectuos, dorim să ne asigurăm că Wattpadienii noștri știu ce tip de conținut vor descoperi, precum și conținutul pe care îl pot sau nu posta!

Înainte de a pleca în călătoria scrierii, vă rugăm să aruncați o privire la următoarele:
       -  Când vă creați numele de utilizator, asigurați-vă că nu este odios sau explicit în natură.
       -  Este important să respectăm și să protejăm sentimentele, proprietatea și informațiile personale ale colegilor Wattpadieni. 
       - Nu ar trebui să postezi nimic pe care l-ai putea regreta în viitor sau pe care colegii, familia sau mentorii s-ar putea să nu vrea să îl vadă online.
      - Ar trebui să citiți Ghidul nostru de conținut, Codul de conduită, Termenii de utilizare și Politica noastră de confidențialitate, astfel încât să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă bucura de Wattpad și pentru a-i ajuta și pe alții să se bucure de el!

        Pentru mai multe informații despre cum să stați în siguranță pe Wattpad, consultați pagina noastră Wattpad Safery Portal. 

       Pentru a afla mai multe despre drepturile de autor, consultați articolul aflat  aici. 

Comentarii și feedback (Nu urâți - comunicați!)

        Comentariile constructive sunt binevenite, atât timp cât sunt date într-un mod respectuos. Puteți citi conținuturi care nu vă plac sau cu care nu sunteți de acord, dar suntem o platformă care celebrează diversitatea, încurajează exprimarea și încurajează un mediu sigur și creativ.


Respectarea celorlalți (Suntem toată lumea)

        Wattpad este o comunitate globală cu opinii și valori diferite. Asta înseamnă că toată lumea trebuie să fie respectuoasă și politicoasă față de alți utilizatori de pe platformă. Este important să aveți răbdare și să încercați să vă imaginați lucrurile din punctul de vedere al altora. De asemenea, vă recomandăm să vă cereți scuze dacă ați făcut o greșeală. Dacă nu puteți rezolva singur o problemă sau cu ajutorul funcției Mute, vă rugăm să raportați orice comportament abuziv sau necorespunzător la Report@wattpad.com. Pentru mai multe informații despre respectarea celorlalți, vă rugăm să consultați asta.


Partajarea informațiilor personale (chestiuni de confidențialitate)

        Comportamentul care pune un utilizator la risc personal sau dezvăluie informații personale de identificare despre altcineva, cum ar fi partajarea unei imagini fără consimțământ, numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon sau mesajele private nu este permis pe Wattpad. Pentru mai multe informații despre partajarea informațiilor personale, consultați asta.

Evaluări și etichete (care este treaba cu evaluările și etichetele?)

       Wattpad încurajează scriitorii să evalueze și să eticheteze propriile povești conform instrucțiunilor noastre de conținut. Poveștile clasificate și etichetate corespunzător vor permite publicului corect să vă descopere povestea. Dacă povestea ta nu este evaluată ca având conținut Matur, dar ar trebui să fie, Wattpad poate face această modificare pentru a reflecta Regulamentul nostru privind conținutul.

Ghidul tău WattpadUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum