Q: Cum îți protejează Wattpad povestirile

483 24 12
                                    


Milioane de scriitori folosesc Wattpad pentru a-și împărtăși povestirile și ideile cu lumea întreagă. Acești scriitori, care petrec o perioadă considerabilă de timp lucrând la poveștile lor, nu se bazează doar pe sprijinul comunității, dar și pe garanțiile oferite de Wattpad, care au rolul de a proteja conținutul postat. Echipa Wattpad este devotată în întregime protejării muncii scriitorilor atât pe platforma online, cât și în afara acesteia.

Aici, puteți găsi o listă a măsurilor puse în aplicare până în acest moment. Echipa Wattpad caută încontinuu măsuri pentru îmbunătățirea abordării sale în ceea ce privește asigurarea protecției și siguranței comunității minunate a Wattpadului.

Pe platformă:

- sunt înlăturați utilizatorii / conturile care au reprodus ilegal conținut considerat plagiat;

- se folosește o tehnologie specifică pentru detectarea și blocarea cererilor de la IP-uri suspecte pentru a preveni piratarea;

- se marchează timpul specific fiecărui conținut încărcat pe platformă pentru a investiga cazurile de plagiere și pentru a valida deținerea unui material.

În afara platformei:

- folosirea tehnologiilor disponibile și a soluțiilor legale pentru împiedicarea persoanele din afara site-ului sau a altor platforme să acceseze conținuturile Wattpad.

Ghidul tău WattpadWhere stories live. Discover now