Despre programul Paid Stories

977 23 5
                  

Nu ar trebui ca Wattpad să fie gratuit? Am creat un cont pe Wattpad pentru că pot să citesc gratuit.
Wattpad este un loc în care scriitorii și cititorii pot să se conecteze prin intermediul poveștilor care contează pentru ei. Doar o selecție mică de povești sunt incluse în programul de Paid Stories care oferă autorilor o cale de a câștiga bani pentru munca lor.Știm că cititul gratuit este important pentru mulți membri ai comunității noastre. Milioane de povești pe Wattpad vor putea fi citite întotdeauna gratuit.

Asta înseamnă că Wattpad va deveni o platformă plătită?
Absolut nu. Există sute de milioane de povești gratuite pe Wattpad și asta nu se va schimba. Wattpad va fi mereu o aplicație gratuită și disponibilă fără cost comunității de peste 70 de milioane de Wattpedieni pasionați din toată lumea.O selecție mică de povești sunt disponibile exclusiv pentru cumpărare prin programul Paid Stories.

De ce a adăugat Wattpad programele Paid Stories și Wattpad Premium. Va deveni Wattpad o platformă plătită?
Ambele programe, Paid Stories și Wattpad Premium sunt programe care ajută la îmbunătățirea experienței cititorilor și scriitorilor.
Poți să te bucuri de Wattpad în 3 moduri:
1. Citește gratuit: te poți bucura de Wattpad ca și până acum. Există sute de milioane de povești care sunt gratuite pe Wattpad și aste nu se va schimba.
2. Folosiți programul Wattpad Premium: abonează-te pentru o experiență îmbunătățită de citit fără reclame, acces la monede bonus pentru programul Paid Stories și personalizarea temei.
3. Descoperă Paid Stories: Susține scriitorii Wattpad prin cumpărarea de monede care permite accesul la povești exclusive

Ce fel de opțiuni există pentru a cumpăra povești sau capitole?
Poți achiziționa povești complete sau doar capitole. Pentru mai multe informații despre cum poți cumpăra monede vizitează www.wattpad.com/paidstories.

Sunt poveștile plătite considerate de o calitate mai bună?
Nu. Fiecare poveste de pe Wattpad are o audiență, la fel ca și fiecare cititor care are gusturi diferite. Am folosit expertiză editorială, puterea datelor pe care le deținem, implicarea cititorilor și machine learning pentru a selecta poveștile care fac parte din programul Paid Stories. Acestea sunt poveștile de care știm că cititorii se vor îndrăgosti.

Scopul programului Paid Stories este de a ajuta scriitorii să facă bani din munca lor pe Wattpad. Colaborăm cu un număr larg de scriitori și povești care reflectă diversitatea și intereseleWattpedienilor.

Cum au fost scriitorii/poveștile alese?
Am folosit o combinație de date și perspectivă umană pentru a evidenția scriitorii talentați care creează povești unice. Am vrut să includem povești care sunt planificate și schițate bine șireprezintă o gamă variată de voci, genuri și stiluri care există în comunitatea Wattpad și care fac Wattpad ceea ce este.

Știm că comunitatea vrea să poată susține și recompensa scriitorii lor favoriți și programul Paid Stories le permite să facă asta.

Vor fi alte povești noi adăugate în program?
Da. Diversitatea poveștilor de pe Wattpad este esențială pentru comunitatea noastră. Cititoriipot explora voci care vorbesc despre trecutul lor și îi introduc în lumi noi. Scopul nostru pentru aceste voci diverse este să fie reprezentate și prezente în program.

De-a lungul programului, echipa noastră măsoară lucrările care reprezintă un interes pentru cititori și invită mai mulți scriitori pentru a extinde poveștile disponibile cititorilor și pentru a oferi mai multe oportunități mai multor scriitori de pe Wattpad.

Vor avea acces complet la programul Paid Stories utilizatorii abonați la Wattpad Premium
Programele Paid Stories și Wattpad Premium sunt două programe separate care îmbunătățesc experiența scriitorilor și cititorilor pe Wattpad. Abonații Wattpad Premium sunt recompensați cu monede bonus cu fiecare pachet de monede cumpărat.

Ghidul tău WattpadUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum