Kde jsi byla?

1.1K 84 38
                                    

Jennie mě odváděla směrem na ošetřovnu.

Y/N: Jakto, že tě nezabili? Co se stalo?

Jennie si povzdychla a pustila mou ruku. Otočila se ke mně a pokynula mi, ať ji následuju. Došli jsme v tichosti ke dveřím od nějaké místnosti.

Jennie: Tady bydlím, vím že máš mnoho otázek a taky ti je zodpovím, ale v soukromí.

S tím otevřela dveře a my vešli dovnitř. Byl to malý skalní byt. Postel, skříň a stůl s židlí. Nic víc.

Jennie: Promiň, nemám tady zrovna dvakrát moc prostoru, ale je to vše, co potřebuju. Posaď se prosím na postel.

Udělala jsem jak mi řekla. Ona se posadila vedle mě a hlasitě si povzdychla.

Jennie: Kde bych jen začala? Asi tou nocí, kdy mí bratři zpálili tvé město. Takže.... Když jsi vešla do domu svých rodičů, tak jsme s Tomem ustájili koně kousek dál.  Chvilku jsme si povídali a pak jsme slyšeli nějaký rámus. Vyšli jsme tedy tím směrem. Tam jsem uviděla Jina s Namjoonem, jak vše zapalují. Přesunuli jsme se blíž, abychom slyšeli, co si povídají. *Jin: Namjoone, měl jsi ji zabít taky. Namjoon: A kdy jsem to podle tebe měl udělat, už tak nám ta čubka přidělala tolik potíží a ještě se do ní ten debilní Taehyung zamiluje. Jin: Tak to tady podpalme a jedeme, vše bude na ní.* Začali se smát a já omylem zakopla o kus kamene, který pak zaťukal o chodník, jakmile dopadl. Začala jsem panikařit a Tom taky, jenže než jsme stihli utéct, tak už Namjoon držel Toma pod krkem a přede mnou stál Jin. *Jin: Ale, ale sestřičko, jdeš nám naprosto vhod.*

Všechno se mi pak zatemnilo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Všechno se mi pak zatemnilo. Slyšela jsem už jen jak Jin rozkazuje Namjoonovi, ať zabije Toma. Probrala jsem se až na poušti, nevěděla jsem, kde jsem a tak jsem šla. Došla jsem k té staré chatřči, jako vy. Byla jsem na pokraji smrti a taky jsem si myslela, že umřu, jediné, co mě drželo při životě jsi byla ty a Tae. V bezvědomí mě tam našel Yoongi a odnesl mě sem. Nevěděl, kdo jsem, dokud jsem mu to sama neřekla, ale pak pochopil, že jim neublížím. Od té doby tady žiju a jen poslouchám, jak zvědové nosí zprávy z Carlirmu. Upřímně jsem doufala, že se dostaneš až sem. Carlirm se stal nebezpečným územím a tady je jediná skrýš, kterou nikdo nehledá a ani nenajde. Hrozně mě mrzí, co moji bratři provedli jak tobě, tak Taehyungovi. vím, že jsi na něj naštvaná, ale on za to nemůže, Namjoon s Jinem umí být opravdu přesvědčivý, Taehyung by neublížil ani mouše z vlastního přičinění.

Nechala jsem ji celou dobu povídat bez přerušení. Slzy se mi znovu draly do očí, ale ovládla jsem se.

Y/N: Jennie, on zabil člověka.

Jennie si zakryla rukou ústa v samém šoku.

Jennie: Cože? To není možné, to by Tae nikdy neudělal.

Chytila jsem ji za druhou ruku , která se začala třást.

Y/N: Viděla jsem tona vlastní oči.

Rudý princ [Taehyung FF/BTS/Fantasy/CZ] ❤❤❤Where stories live. Discover now