Ani famfrpálový konkurz nemůže proběhnout v klidu

1.3K 53 0
                                    

Od toho osudného incidentu v lese uběhl týden. Sirius Black se rozhodl k tomu nevracet, protože měl aktuálně jiné starosti. Snažil se sbalit Marlene Mckinnovou, která mu jako jedna z mála odolávala. Marlene, všichni to držíme palce! Nedej se!

Bohužel, jak se zdálo Sirius Black se začal dostávat pod kůži i slečně Mckinnové. Otázkou je, jestli si to slečna Mckinnová neuvědomovala, nebo prostě byla ze stejného těsta jako Sirus Black. My ale zabrousíme do tamějších krajů bradavického hradu. Legenda praví, že kdysi krátce před osmou hodinou stála Katie Wilsonová se svýma nejlepšíma kamarádkama před sklepením a čekali, až odbije osmá hodina. Bohužel byli nuceni čekat s tamější slavnou partičkou zmijozelských studentů, kteří všem naháněli husí kůži, a všichni si dávali velkého majzla, aby s nima nešli do sporu, protože všichni věděli, že tahleta partička zmijozelských studentů se jednoho dne přidá k Pánovi Zla. Samozřejmě kromě zdejších nebelvírských studentů, obzvláště Katie Wilsonová, která by odvahu mohla většině bradavicím studentům rozdávat.

,,Wilsonová!"

,,Blacková, máte to snad v rodině, že nejste schopní vyslovit ničí křestní jméno?" hraně si povzdychnu.

Kolem nás se začína dělat hlouček lidí očekávajíc další velké vystoupení, jak jinak.

Stojíme já Emily a Lily naproti Blackové, Lestrange, Malfoy, Black jr. a Snape.

,,Ne, jen si nebude přece dělat škodu, aby vyslovila něčí jméno, které není ani čistokrevného původu," prskne po mně Malfoy.

,, Tak si třeba tu svojí hlavu plnou předpojatých keců o čistokrevným původu strč Voldemortovi do prdele, protože tady z nás to nikoho nezajímá, " pronesu sladce a všichni kolem mě zalapají po dechu.

Bellatrix se nadechuje, ale přeruší ji Lily.

,,Šetři dechem nádhero, radši zapluj do koupelny, protože co si budem, tvoje hodina před zrcadlem byla naprosto marná," pronese Lily s úšklebkem. To je moje holka!

,,Lily, je vidět, že mám na tebe jen ten nejlepší vliv," pronesu hrdě.

,,Spíš naopak," šeptne Emily a já ji zpražím pohledem.

,,Nikdo se tě na tvůj názor neptal, ty špinavá mudlovská šmejdko," sykne Lestrange a já se celá napnu. Tak tohle jsi přehnal hošánku, právě sis podepsal rozsudek smrti od Katie Wilsonové.

,,Nepřidáš se taky Snape? "

Snape se smutně kouká na Lily a ta mu jeho pohled oplácí. Je čas se do toho vložit. Emily se nadechuje, ale já ji zastavím mávnutím ruky, že to mám pod kontrolou.

,,Tak hele ty jeden motáku, něco si ujasníme," začnu ale Filch mě přeruší.

,,Mluvila jste na mě slečno Wilsonová?" zaskřehotá.

,,Ale vůbec ne Argusi," nadhodím vesele a on se poslušně odšourá pryč.

,,Motáku?" sykne Lestrange.

,,Ano zlato, motáku. Když je Lily mudlovská šmejdka, proč ty bys nemohl být moták?" Pozvednu nad něj hůlku.

,,Omluv se, za to co jsi řekl."

,,Ne."

,,Rozmysli si to pokud, nechceš mít ze života peklo," prohlásím a myslím to smrtelně vážně.

,,Ne," odfrkne si posměšně.

,,Jak myslíš, ale dojde na má slova. Budeš litovat, že ses narodil."

Wilsonová? Co zas, Blacku? DOKONČENOWhere stories live. Discover now