23

878 53 5
                                    

O iğrenç şey kayrana girdiğinde bütün heryeri ölüm sessizliği kapladı. Kimse konuşmuyor kıpırdamıyor sanki nefes bile almıyorlardı. Kimseden çıt çıkmıyordu.

Tek duyulan ses ızdırap veren denen yaratıktan çıkan metal sesiydi. Hızlı hızlı nefes almaya başlamıştı.

En sonunda sessizce pencerenin önüne oturdu ve cenin pozisyonu aldı. Sadece odanın içini inceliyordu.

Çiftlik evinin sarsılmasıyla Newt'e döndü. Oda olduğu yerde durmuş korku dolu gözlerle etrafa bakıyordu. O an ızdırap verenin çiftlik evine tırmandığını hissettiğinde Nadia'nın içindeki korku iyice güçlendi.

Kesik kesik nefes alamaya başlayınca Newt yanına gelip oturdu ve elini tuttu. Nadia ona baktı,çocuk dudağını haraket ettirerek şunları söyledi "Sakin ol ben yanındayım"

Yavaşça kolunu kavradı.Birinin yanında olduğunu hissetmek rahatlatıyordu ama oldukları durumda bunun pek işe yaradığı söylenemezdi.

Sarsıntı durunca birbirlerine baktılar. Gitmiş miydi? Newt ayağa kalktı ve camdan dışarıya bir göz attı o sırada Nadia da ayağa kalktı ama uzun sürmedi.

Bir kargaşa oluştu. Diğer odalardan birinden bir bağırış sesi geldi ve bütün ev sallandı,Newt düşüp yuvarlandı ve kapıya çarptı Nadia da onun yakınında bir yere yüz üstü kapaklandı.

Ardından tekrar bir sarsılma geldi ve tiz iğrenç bir ses çıktı, kız koşup cama baktı, ızdırap veren biriyle birlikte labirente girerek kayboldu...

"Gitti..." dedi hala cama bakarak. "...Birisini alıp gitti"
Newt ayağa kalkıp kızın yanına geldi "Lanet olsun"

Kapı açıldı içeri Thomas Alby ve Minho girdi arkalarında Chuck,Teresa ve tanımadığı başka çocuklar da vardı.

"Orda ne oldu?"

Chuck'ın suratı bembeyaz olmuştu, o daha küçük bir çocuktu burda olması ve bu olanları görmesi gerçekten üzücüydü.

"David'i aldılar" dedi Alby. Kız bunun gerçekten acımasız bir düşünce olduğunu biliyordu ama tanıdığı biri olmadığına sevindi.

"Şimdi ne olacak?" dedi Chuck. Thomas araya girdi "Teresa haklıydın her şey gerçekten de değişiyor"

"O kızda birşey olduğunu biliyordum" Nadia gerçekten Alby'i anlamıyordu buraya gelen herkeste bir şey buluyordu ama bir şey söylemedi bu durumda onunla tartışmak istemiyordu.

Teresa zihninden şöyle dedi

Nad, Tom ben birşey biliyorum...

Labirentteki kızWhere stories live. Discover now