{EXTRA} @zleshi recenserar!

33 14 14
                                    

Hör ej till boken svartsjuk
Hej, jag är @zleshi och i samarbete med @lurifaxxen har jag fått skriva ett extra-kapitel till henne, där jag recenserar hennes bok! :)
So Let's get right into it...!

Bokens namn: svartsjuk
Slutbetyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️ (av 5 möjliga)
Nu kommer jag skriva lite mina personal opinions...

Handling: Handlingen är full av oväntade händelser, och någorlunda originell med Elvira som man bara halvt förstår något av, Lucas problem med den försvunna Agnes, som han egentligen inte har tid för att tänka mer på, tycker jag att boken hittills är väldigt bra/stadigt uppbyggd.

Röd tråd (hittills): Den röda tråden verkar inte riktigt ha nått sitt slut ännu, men då jag är inloggad på @lurifaxxen som zleshi har jag tagit mig friheten att läsa lite och det som händer med Agnes och Elvira alldeles i slutet är extremt rörande och bra skrivet. Dina målande beskrivningar är verkligen helt sagolika.

Bokidé: Din bokidé känns delvis som ett nytänk på en Marcus & Martinus-bok, fast med ombytta roller. Det här ger verkligen originaliteten pluspoäng. Dock behöver svåra norska ord en bra översättare, vilket jag har märkt att vissa läsare försöker sig på, men ska jag vara ärlig vill jag se lurifaxxen's egna översättningar i framtida kapitel. :}

Varför blev betyget så som det blev?: 4/5 stjärnor, därför att det fanns några ytterst små minuspoäng, tillexempel det norska språket som behöver översättas... Men annars, bortsett från det, är det här verkligen en helt förtrollande bok! Tack så mycket för att du lät mig recensera dig.
// @zleshi

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 26, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

svartsjuk - 1 Where stories live. Discover now