en lys ide

4 1 0
                                    

Hei. Jeg legger nå it resten av historien som jeg har hatt på draft en stund. Noen av disse skrev jeg i 2020 da jeg vurderte å fullføre historien men gjorde det aldri. Mens noen av de har jeg skrevet nå i februar 2024 fordi jeg vil komme med en avslutning til denne historien. Både for de som oppdager den nå og vil ha hele historien. Men også for de som har ventet på det siden jeg startet med denne historien. Beklager at det har tatt så lang tid og fullføre den, men det var mest fordi jeg ikke visste om jeg ville fullføre den. Men nå har jeg bestemt meg for at jeg vil det
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()

Martinus pov*
Så vi er fortsatt i Oslo, fordi jeg og Marcus har en konsert i morgen. Men etter det skal vi endelig dra hjem. Ikke misforstå jeg liker Oslo og elsker fansen mer enn noe annet. Men jeg vil bare at ting skal gå tilbake til normalen. Jeg vil at Stina skal velge. Det har gått sykt lang tid siden vi sa det om at hun måtte velge nå, men jeg forstår hvorfor det er vanskelig. Jeg håper bare at hun ikke tenker på om jeg og Marcus blir uvenner eller noe da. Fordi selv om hun velger Marcus kommer jeg fortsatt til å være lykkelig så lenge hun er det, men jeg håper litt at hun velger meg da. Selv om jeg egentlig ikke fortjener det, jeg var jo en dust mot henne når vi sist var sammen. Men hvis hun velger meg så skal jeg aldri såre henne noen sinne igjen. Det har jeg ikke hjertet til. Selv om jeg vet at hun kanskje har det bedre med Marcus. De er liksom så gode venner og har så god kjemi, men jeg og Stina har liksom oppført oss rart rundt hverandre helt siden vi slo opp og jeg tror ikke det noen gang blir det samme igjen.

Marcus pov*
Jeg har så lyst til å vite hvem av oss Stina velger. Greit jeg forstår at det ikke er et lett valg, men vi har sagt at det ikke skal påvirke oss. Jeg vil at hun skal velge meg, men samtidig så vet jeg ikke helt. Liksom når hun var sammen med Martinus så virket hun så lykkelig, men akkurat nå så er det liksom jeg og hun som har mest kjemi. Ting har liksom ikke vært det samme mellom dem i det siste. Det startet da de slo opp på grunn av meg, men etter at Martinus og jeg fant ut at hun var Sofia har ting heller ikke vært det samme mellom dem. Og da Martinus reddet livet hennes, liksom jeg hørte hva han sa til henne og jeg tror hun liksom ble litt sjokkert av det. Fordi hun trodde at han hatet henne, men det var motsatt. Og jeg vil bare det beste for henne, men jeg vet at det er det samme Martinus vil.

Marcus og Martinus pov* (liksom de tenker det samme samtidig)

Jeg skulle bare ønske det var en litt lettere måte for Stina å velge på, fordi hun har liksom en fortid med oss begge som består av både oppturer og nedturer. Jeg vil ikke at hun skal tenke på dette i flere uker eller noe når det rette svaret kan være rett foran øynene hennes. VENT. Jeg vet hva hun kan gjøre. Jeg må finne henne med en gang å snakke med henne. Får bare håpe at det blir til noe bra og ikke dårlig.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Hva tror dere guttene tenker på?
Foresten hvem hadde du valgt hvis du var i Stina sin situasjon? Marcus eller Martinus?

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now