pronolog

225 12 1
                                    

Stina- hun har forandret seg en del siden hun flyttet fra trofors. Hun fat farget håret brunt og har blitt høyere og egentlig forandret hele seg. Hun liker fortsatt og spille fotball og å synge, men hun har fjernet M&M helt fulstendig fra livet hennes. Hun har to bestevenner Maria og Sofia de er veldig store MM'ere og de vet at Stina ikke liker gutta, men de vet ikke hvorfor.

Maria- hun har karamell brunt hår med lyse tupper og en blanding av blå og grønne øyne. Hun liker å synge og å danse. Er kjempe stor fan av M&M og er villig til å gjøre alt for å få møte dem. Hun og Stina møtes første dagen Stina flyttet til trofors og har vært venner siden det.

Sofia- hun har lyst hår og brune øyne. Hun liker å spille håndball og å synge og litt danse. Er også en kjempe stor fan av M&M og er også villig til å gjøre alt for dem. Hun og Maria er veldig like på fangirl punktet, men ellers er de veldig forskjellige. Hun og Maria har vært venner siden barnehagen og hun ble venn med Stina samme dag som Maria ble det.

Marcus- utsende messig er han helt lik og han liker fortsatt fotball og å synge selfølgelig. Siden Stina flyttet har han ikke helt vært seg selv, men han har kommet seg gjennom det. Akkurat nå så går det veldig bra for han, han har begynt å forstå at han sikkert ikke kommer til å få se henne igjen. Når de ikke har konserter er han sammen med venner og familie. Han pleier også å hjelpe martinus med å komme over Stina siden det er han som har det vært akkurat nå.

Martinus- har ikke forandret seg så mye i utsende, men han savner Stina veldig og det går ikke en eneste dag uten at han tenker på henne. De har måtte avlyse noen konserter fordi at han ikke greie å ta seg sammen. Oppførselen hans har også endret seg, istedet for å være lei seg og prøve å komme over det så har sånn som marcus så har han holdt det inne i seg og blitt sur å agresiv. Han tar nesten aldri bilde med fansen og han er ikke seg selv på konserter heller. Det eneste han tenker på er Stina.

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now