Hvem er Du?

152 11 9
                                    

Hei igjen dere nå kommer neste del, men først ville jeg bare si at det er noen spørsmål under delen som jeg hadde satt stor pris på at dere hadde svart på. Og jeg ville også si at jeg skal prøve å fortsette med å legge ut en del i uka kanskje to til å med❤

Martinus pov*
Nå hadde det gått 2 eller 3 dager siden jeg sendte Sofia venne forespørsel på Facebook, Instagram og Snapchat. Hun hadde ikke svart på noe av dem, jeg forstår bare ikke hvorfor. Hun kan da vel ikke være så opptatt om dagen. Hva om hun har sett det men ikke svarer? Kanskje hun ikke vil bli kjent med meg? Jeg forstår virkelig ingenting, hva har jeg gjort for at hun ikke vil snakke med meg?

Stina's pov*
Jeg klarte virkelig ikke å fatte hvor mange folk som faktisk har begynt å følge meg på instagram nå, jeg har nesten 600k følgere og veldig mange av dem er kjendiser som er drittflinke som The Main Level, Astrid S, Daniel Owen og mange flere. Jeg forsto heller ikke helt hvorfor de fulgte meg siden jeg er liksom ikke så hod til å synge, men jeg bryr meg ikke siden mange av de kjendisene som følger meg er så sykt store idoler for meg. Igså har vi jo M&M da selvfølgelig følger de meg også, men de vet jeg ikke om jeg har så veldig lyst til å vøre glad for. Jeg vet heller ikke hva jeg skal gjøre nå, Martinus hadde sendt meg forespørsler på absolutt alt av sosiale medier. Jeg vil på en måte godta han, men hva om han finner ut hvem jeg er? Hva skal jeg gjøre da liksom? Vent, hvordan skal han liksom finne ut det siden jeg skal ha på meg parykken hele tiden når jeg charter med han og alt det der så. og dessuten han vet uansett ikke hvor jeg bor så han kan ikke komme på besøk og jeg kommer aldri til å få meg en agent eller noe så jeg kommer ikke til å ha konsert der jeg kan møte han i virkelig heten. Det jeg skal gjøre nå vet jeg ikke om jeg kommer til å angre på eller om det kommer til å være til det beste, men jeg gjør det allikevel.

Jeg går bort til pulten og tar fram mac'en min og logger meg inn på Instagram. Jeg skal legge ut mitt først innlegg, Bilde er av parykken min som jeg holder i den ene hånda som bare viser gulvet(nesten sånn som på bildet bare med bilde av sånn parykken egentlig ser ut). Jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle legge ut at jeg faktisk var en annen. Nå måtte jeg bare finne på noe bra å skrive under bildet. Etter mye tenking så bestemte jeg meg endelig.

Hei dere, dette er mitt første innlegg på Instagram på denne kontoen. Som vil si at jeg har en til min virkelige konto faktisk, siden som sikkert noen av dere forsto ut fra bildet så finnes ikke Sofia Syvertsen. Eller hun finnes men det er bare det jeg heter når jeg synger og sånn, så greia er at jeg har sett at mange av dere har kommentert hva jeg mente med at jeg ikke var klar til å avsløre meg selv enda. Men dette er da et skritt på veien siden jeg heter egentlig ikke Sofia, men jeg har ikke lyst til å si hvem jeg er så jeg håper at de fleste av dere vil forstå det. Under dette bildet har jeg tenkt til å svare på så mange kommentarer som mulig som er spørsmål, men svaret på et spørsmål som jeg allerede vet at kommer til å bli stilt veldig mye er at: Jeg er ikke klar til å si hvem jeg er enda, men når jeg blir det så skal dere få vite det😉 Uansett så er jeg utrolig takknemlig for alt dere har gjort for meg allerede og vil bare si at det kan hende at det kommer flere sanger etterhvert❤❤(teksten er egentlig på engelsk og det samme er svarene, men jeg skriver det bare på norsk).

Det ble en litt lang tekst da, men håper at de fleste vil lese gjennom hele. Rett etter at jeg hadde trykt på send så kom det inn mange kommentarer og likes. Alle spørsmålene som kom inn var bra og sånn, men det var spesielt en som fanget oppmerksomheten min.

Jeg vet at du ikke ville at noen skulle spørre hvem du er og sånn, men vi klarer bare ikke å vente mer på å finne det ut. Vi gleder oss kjempe mye til å finne ut hvem du er, håper på å bli bedre kjent😀
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Mer?
Nå kommer det to spørsmål her som jeg vil ha svar på😀
A) Hvem tror dere kommentaren var fra?

Og jeg har snart bursdag, den er 10. september hvis noen lurte så mitt siste spørsmål er:

B) Vil noen ha et maraton den dagen jeg har bursdag som en liten gave fra meg til dere?

Håper mange av dere svarer Utrolig glad i dere❤

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now