17

888 48 0
                                    

Jungkook pov.


Ráno som sa zobudil skôr ako Taehyung. Išiel som osprchovať a hneď si umyť zuby. Keď som mal hygienu spravenú tak som išiel spravil raňajky. Spravil som úplne klasické palacinky. Keď som robil palacinku sa okolo mňa obmotali dve paže. Zľakol som sa a rýchlo som sa pozrel na Taeho. Bol už upravený takže teraz určite nevstal. 

„Dobre ráno Kookie" Povedal mi a dal mi jemný bozk na pery. Stuhol som a nevedel som čo mám robiť..Ako to mám brať? Vyfajčil ma, správa sa ku mne ako k priateľovi a plus ma bozkáva..

„Dobre ráno Tae.." Odpovedal som mu keď som dorobil poslednú palacinku. Položil som palacinky na stôl 

„Kookie ty si už jedol?" Opýtal sa ma Tae keď zakusol do prvého sústa palacinky. Váhal som čo mu poviem..Nie žeby som bol tučný ale...kašlem na to 

„Nie ale práve som chcel ísť jesť" usmial som sa a sadol som si na stoličku ktorá je oproti Taeho. Keď tam už zostávala posledná palacinka som sa pozrel na Taeho ktorý si ju chcel zobrať. No ale ja som bol rýchlejší a otrhol som mu z toho polovicu. Začali sme sa obaja smiať. Keď sme sa naraňajkovali bolo asi tak 13 hodín sme išli o nákupného centra. Dal som si čierne tričko a Taehyung si dal košeľu. Dali sme si rúška a išli sme do centra. 

Taehyung pov.


„Tak Kookie..Kam by si chcel ísť?" Povedal som a Kook ani nečakal a už ma bral do prvého obchodu z oblečením. Kúpil si tam od tričiek po nohavice. A samozrejme že to dal mne. Keď sme boli už skoro pri východe som si všimol zábleskov ako z fotoaparátu. Pozrel som sa okolo nás a videl som fotoaparáty ktoré nás fotia. Schmatol som Kookieho ruku a rýchlo som sním bežal domov.

Cesta nám trvala asi tak 10 minút plus z behom. Keď sme vošli do vnútra som si dal hneď dole rúško.

„Tae prečo sme bežali?" Opýtal sa na Kookie ktorý sedel na zemi 

„Videli nás"

„Kto?" Zdvihol obočie Kookie..

„Fotografi a novinári. Teraz to bude všade..Nemôžeme ísť z domu asi tak týždeň..Sú všade" On si iba povzdychol a v tom mi vo vrecku pípol mobil. Pozrel som sa na neho a bola to SMS od šéfa. 

„Teším sa keď mi to budeš vysvetľovať" 

„Prosím?" 

„Je to všade" Zatvoril som SMS a hneď som sa pozrel na internet..Bola tam fotka mňa a Kookieho..

        Dnes o čase 13:53 videli známeho Gucci modela Kima Taehyunga v centre z nejakým chlapcom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

        Dnes o čase 13:53 videli známeho Gucci modela Kima Taehyunga v centre z nejakým chlapcom. Je to iba jeho blízky kamarát alebo jeho priateľ? Prečo by ho inak chytal za pravé rameno?  Nechce nám niečo pán Kim povedať? Je Homosexuál alebo Heterosexuál?  Práve takéto otázky sa ho opýtame dňa X.X.XXXX o čase 15:20. Povie nám či už niekoho má alebo? 















------------------------

Pardon za gramatické chyby :)) Nevšímajte si toho pasu čo má Kook v ruku ok ?xd A že nemá tie tašky v ruke. Nechcela so tam dať inú fotku alebo v podstate táto sa mi najviac páči xd 










R.I.P Sulli..

                                            

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                            

                                                

Photographer |K.Th J.Jk|Where stories live. Discover now