15

926 52 4
                                    

Taehyung pov.


Dnes bol deň kedy má ísť Kookie domov. Úprimne som za to rád lebo nemusím stále potom chodiť do nemocnice. 

Práve teraz stojím vo výťahu a v ruke držím nejaké oblečenie pre Kooka. Keď som vystúpil z výťahu bol som zase na tej istej chodbe ako posledný týždeň. Nijak sa to tu nezmenilo. Iba s tým že majú nejaký ľudia otvorené dvere. Nadýchol som a vydýchol. Neviem prečo ale mal som trému. Krokom som sa dopravil pred Kookieho dvere na ktoré som nezaklopal ale vtrhol som tam. Kookie tam potichu sedel kým som neprišiel ja. Pardon ja som tam vtrhol.On sa na mňa iba vystrašene pozrel a z ruku sa chytil na srdce. 

„Si ty vôbec normálny?! Nauč sa klopať!" Skríkol na mňa a ja som úplne v klude sadol vedľa neho.

„Nekrič na mňa ďakujem" Položil som mu veci na jeho nohy 

„A ty sa nauč klopať ďakujem" Odpovie mi a usmeje sa

„Počuj nie si ty nejaký moc drzí?" 

„Nie?" 

„Radšej sa už prezleč nechcem tu byť"  On sa postaví a zoberie si veci a pozrie sa na mňa

„Choď za dvere" 

„Prečo? Mám dobrý pohľad na teba"

„Zabijem ťa raz" Odsekne mi a dá si dole tričko. Naskytne mi pohľad na niekto modriny alebo rany ktoré nie sú poriadne zahojené. 

„Tae choď za dvere" Zúfalo mi povie 

„No dobre.. dobre idem bože" Postavím sa a idem za dvere. Tam ma stihne ešte prichytiť sestrička aby som podpísal nejaké papiere. Tak som sa nezdržal ani 2 minúty a zase som išiel za Kookiem. Zase vytrhnem do jeho izby keď za zohne pre tričko zo zeme v ryfliach. On sa otočí a zase začne niečo na mňa hovoriť v typu „Môžeš sa naučiť klopať?" alebo „Ty nie si normálny" Keď si zobral veci som mu dal ešte moju bundu aby mu nebola zima.

Jungkook pov.


Keď sme prišli domov. Pardon ja som chcel ísť domov ale Tae povedal že musím u neho byť tie dva týždne. Vyzul som si boty a nasledoval som Taeho ktorý išiel do kuchyne.

„Kookie čo chceš robiť ?" Hm..Tak čo keby som ťa odniesol do postele tam by som si sadol na tvoj rozkrok a začal by som ti robiť značky na krk- BOHA zas na čo to myslím?!

„Mne je to jedno ale som hladný" 

„No dobre tak choď vybrať nejaký film a ja zatiaľ niečo spravím dobre?" Kývol som z hlavu a išiel som do obývačky kde som hľadal nejaký film. Po asi desiatich minútach som vybral Chinjeolhan geumjassi (Pani Pomsta). Ja viem že ten film je starý ale vždy som ho pozeral z mamu keď tu ešte bývala. Tae potom priniesol ramen ktorý položil na stôl a sadol si na gauč

„čo si vybral Kookie?" Sadnem si vedľa neho a zoberiem si jedlo

„Nech sa prekvapiť."  Pustil som film a pri tom sme jedli. Nevedel som že Tae vie tak dobre variť čo sa mi bude hodiť. Keď sme všetko zjedli sme ďalej pozerali film. 

------------------------------------

OMG HAPPY B-DAY MOCHI!! Akože síce nie som ARMY ale treba mu popriať xd Gif mi sem nejde dať :((

OMG HAPPY B-DAY MOCHI!! Akože síce nie som ARMY ale treba mu popriať xd Gif mi sem nejde dať :((

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.


Photographer |K.Th J.Jk|Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz