5

1.1K 62 0
                                    

Taehyung pov.


Zaparkoval som auto pred mojím domov no a samozrejme som chcel zapôsobiť tak som otvoril Kookiemu dvere. Ten sa začervenal a povedal tiché "ďakujem"  On vystúpil a pozeral sa a dom z otvorenou pusou. Pristúpil som k nemu a dal som si jeho bradu medzi moje dva prsty.On sa iba na mňa vystrašene pozrel.

„Zatvor ústa zajačik." Povedal som mu a  škodoradostne som sa usmial. On jediné čo spravil sa pozrel som svoje boty a hral sa z prstami a nezabudol sa červenať. Bol fakt roztomilý 

Zobral som sa a išiel som k dverám. Kookie išiel za mnou ako poslušný zajačik. Tak sa mi to páčilo.Vyzul som si svoje boty a zavesil kabát ktorý nebol dvakrát moc najlacnejší... Kookie pokračoval stále za mnou no ja som sa prudko otočil a on pri presne hlavou narazil do hrude.

„Ježiši..Ja..Ja..Prepáč mi to..Ja..Radšej už si už pôjdem sadnúť.." Vykoktal zo seba no ja som ho chytil za ruku a pozrel sa mu do jeho čokoládových očí.

„Kookie..Ah~Nič sa pre boha nestalo. Nemusíš sa hneď ospravedlňovať." Odpovedal som mu jednoducho

„No tak..tak dobre ááá čo budeme robiť ?" Usmial sa do široka a ja som videl jeho iskričky nadšenia v jeho očiach 

„No Kookie to je na teba" Povedal som a povolil som stisk v mojej ruke ktorá ho držala

„Hm.. Tak čo keby sme sa išli pozrieť na nejaký film! aaa doniesol si pukance a zmrzlinu ?!!"

Teraz neviem či je to fakt dospelí muž alebo ešte dieťa. Ale každopádne je to strašne zlaté.. V duchu som sa usmial a povedal som mu z úsmevom 

„No dobre teda.. idem to spraviť a ty zatiaľ vyberieš nejaký film dobre ?" 

„ Ano. Ano. Ano!" Rozbehol sa a ja som ho musel capnúť po jeho zadku.. Mal ho fakt sexy.. Taká malá šťavnatá  broskyňka


Jungkook pov.


Rozbehol som sa do obývačky ale pred tým ma ešte capol po zadku. Čo si to akože dovoľuje ?! To je môj majetok! Povedal som si v duchu s trochu som sa zamračil. No ale začal som vyzerať nejaký film..Bolo ich tam fakt veľa takže som si nevedel vybrať.. Zatiaľ čo Tae priniesol občerstvenie som tam sedel a nevedel som čo si mám vybrať 

„ Vybral si už nejaký Kookie ?" Zaregistroval som to a hneď pokrútil hlavou. On vstal a začal vyberať. Vybral niečo čo som nepoznal.. Volalo sa to nejak "Vlak do Busanu"  On si sadol vedľa mňa, podal mi zmrzlinu a začali sme pozerať.

No ale hneď sa mi to nepáčilo lebo to bol horror.. Mám rád nejaké horrori ale takéhoto typu nie..Viac som sa pritúlil v Taemu a..

Fakt som to nemohol pozerať!!!

„KIM TAEHYUNG OKAMŽITE TO VYPNITE !" Mal som na krajíčku slzy..On sa hneď postavil a vypol to..

„Prepáč Kookie nevedel som že nemáš rád horrori.." Povedal zo smútkom v hlasu..

„To nič ale..Radšej poďme už spinkať.." Povedal som a hneď na to som si zívol..






Photographer |K.Th J.Jk|Where stories live. Discover now