Imagine 21 (15+)

1.1K 33 0
                                    

Ty a Bucky sdílíte apartmán. Bucky je ve sprše a ty se rozhodneš ho překvapit s něčím "pěkným". Oblékla sis své nejlepší spodní prádlo které máš a ztlumila si světla v ložnici. Bucky přišel z koupelny jen s omotaným ručníkem okolo jeho boků. Jakmile tě spatřil, nemohl si pomoci a ušklíbl se ,,Pro mě, huh?" Přikývla si. Přišel k tobě blíž a jeho ručník spadl na zem, když se natahoval pro intenzivní polibek ,,Vypadáš jako dárek jen pro mě, který čeká na rozbalení." Pomalu ti rozepl podprsenku a stále tě líbal. Potom ti sundal i kalhotky. ,,Jak chceš abych si tě vzal? Pomalu a romanticky? Nebo tvrdě a dominantně?

,,Překvap mě." Řekla si s úsměvem. Bucky se ušklíbne a jde na tebe. S jeho kovovou rukou přitiskne obě tvé ruce nad tvou hlavu a ty už víš, co si vybral. Tvrdě a dominantně. Usmála si se když řekl ,,Ten roztomilý chichot, kdybych tě lépe neznal, myslel bych si, že chceš, abych tě za zápěstí držel pevněji." Vkouzl do tebe a ty si zasténala. Přirazil ještě hlouběji do tebe, působíc, že skoro vykřikneš, ale ne kvůli bolesti ,,Doll, jestli je to moc, tak řekni, nemohu si pomoci, jsi prostě úžasná." Pořád se v tobě pohyboval tvrději a tvrději. Pomalu si dosáhla svého limitu. Poškrábala si ho na zádech a dívala se do jeho očí, když si vyvrcholila.

Za chvíli potom vyvrcholil také. Bucky se k tobě přitulil a zeptal se tě ,,Jsi v pořádku? Bolelo to?" Ujišťoval se, že jsi v pořádku. ,,Bylo to úžasné, děkuji ti za to. Miluji tě Bucky." Dal ti polibek na čelo a vrátil ti ,,Miluju tě." Usnula si v jeho náruči.

Překladatel: Ester Brožíková
Autor: @callmebuckybarnes

The Rising SoldierKde žijí příběhy. Začni objevovat