Imagine 5

1.1K 37 6
                                    

Po bitvě se Thor podíval na Buckyho. ,,Neviděl si, kde je Loki?" Bucky zavrtěl hlavou. ,,A ty si viděl ji?" Zeptal se Bucky vystrašeně. Thor zavrtěl hlavou, v ten moment Bucky pustil jeho zbraně a začal utíkat, zatímco křičel její jméno. Thor začal pátrat po jeho bratrovi a Buckyho přítelkyni.

Když je našel na vysoké budově, na střeše, podíval se na svého bratra. ,,Loki, nech ji..." Řekl klidně. Bucky přišel taky, podíval se na Lokiho a jeho dívku. Loki ji držel blízko, a držel nůž před jejím hrdlem.

,,Jestli oba přijdete blíž, podříznu jí hrdlo!" Zakřičel. Bucky se na něj podíval, a zkusil zůstat klidný. ,,Proč to děláš? Bylo by pro tebe lepší, kdyby zemřela?" Zeptal se. Loki se zasmál. ,,Možná ano, možná ne." Řekl.

,,Chci pomstu! Nechtěl si, abych se stal Avengerem, jako ty a ostatní. Chtěl jsem být tvůj spoluhráč, ale ty si mi tu možnost vzal." Řekl naštvaně Loki. ,,To nebyla pomsta, že si je všechny zabil? Thor a já jsme jediní žijící..." Bucky bojoval se svým smutkem a snažil se nerozbrečet.

" Bucky bojoval se svým smutkem a snažil se nerozbrečet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Ne. Ona je pro tebe více důležitá, než ostatní, a řekla to, můžu jí zabít, jen tebe nechám žít. Poprvé jsem tě chtěl zabít taky, ale tohle je lepší... když zabiju ji, a tebe nechám žít, budeš smutný a v depresích." Ušklíbl se.

,,Loki, tohle je šílenství! Ztráta možnosti není tak bolestivá, jako ztráta někoho, koho miluješ..." Řekl Thor a snažil se Lokiho přesvědčit. ,,Znáš ten pocit, že? Cítil si to, když si ztratil Sigyn..." Řekl.

Tyto věty poslaly Lokiho na zem. Držel Buckyho dívku o něco slaběji, a potom ji nechal jít. Rozběhla se do Buckyho náruče. Oba plakali a třásli se. Bucky ji uzavřel ve svém náručí. Loki začal brečet taky, pamatoval si všechno.

,,Moc mě to mrzí." Zašeptal a podíval se na ně. ,,Ta pomsta mě kompletně zaslepila." Řekl. V ten moment Bucky a jeho dívka viděli opravdovou tvář Lokiho. Není špatný člověk, není zlý. Je jen zlomený a ztracený. Ztratil svoji lásku a už jí nikdy neuvidí. To, ho učinilo totálně rozzlobeným a smutným. Ale buďme upřímní...Když ztratíte někoho, koho milujete nejvíce, můžete zůstat tím stejným člověkem, kterým jste byli?

Překladatel: Ester Brožíková
Autor: @_zitta_photography_

The Rising SoldierWhere stories live. Discover now