Imagine 1

1.5K 55 0
                                    

Byla jsem na párty s kamarády. No, oni byli všude možně a dělali co chtěli. Já seděla v rohu sama, pila alkohol a brečela, když najednou jsem uslyšela jemný hlas přicházející ke mně říkajíc ,,Jsi v pořádku?"

,,Oh ano...Je...Je mi fajn." Řekla jsem, zatímco jsem si utírala slzy z obličeje. ,,Co tak krásný obličej, jako tvůj dělá tady v rohu a sám?" Neodpověděla jsem. ,,Oh! Ani jsem se nepředstavil. Jsem seržant James Buchanan Barnes. Ale ty mi můžeš říkat Bucky."

,,Ahoj Bucky." Moje první myšlenka, když jsem ho uviděla byla ,,Oh wow! Je roztomilý." Zeptal se proč jsem brečela, tak jsem mu to vysvětlila ,,Moc mě to mrzí." Řekl ,,Možná tě můžu rozveselit." Potom jsme si začali povídat. Bylo to, jako bych ho znala roky. Schledala jsem ho velmi atraktivním, pili jsme hodně alkohol, až do té míry, že jsme nemohli stát na nohou.

Popadl moje zápěstí a řekl ,,Pojď se mnou." Měl velký úsměv na obličeji. ,,Dobře." Odpověděla jsem. Vzal mě do chodby a políbil mě. Byla jsem v šoku a šťastná ve stejnou chvíli. Políbila jsem ho nazpět, ale silněji a více vášnivě. Oba jsme spatřili prázdné skladiště. Měli jsme stejný nápad. Šli jsme do skladiště a zamkli dveře, takže nikdo nemohl dovnitř.

Potom jsme začali opatrně, beze strachu, že nás ostatní lidé uvidí. Začala jsem svlékat jeho vršek a on udělal to samé mně. Přitlačil mě ke zdi. Cítila jsem jeho ruce blízko citlivých míst. Hravě jsem ho plácla přes ruce a řekla ,,Ještě ne, drzoune!" Svůdně zašeptal ,,Promiň." Potom jsme uslyšeli moje kamarády, jak volají moje jméno, když chodili po chodbě a hledali mě. Oba jsme se podívali na toho druhého a chichotali se. ,,Můžou počkat." Řekla jsem. ,,Dobře." Odpověděl. A pokračoval v líbání.

Rozhodla jsem se, že Toma jsme měli teď hodně a jelikož mám teď i jiné covery, odhlasoval se Bucky tak tady je první imagine.

Překladatel: Ester Brožíková
Autor: @imagine_marvel_stories
Cover by: ElThunova

The Rising Soldierजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें