Imagine 7

960 38 0
                                    

Když mě Stark zvedl se svýma rukama, Bucky začal okamžitě utíkat, aby mi pomohl. Ale je ode mě příliš daleko. Stark mě silně držel a můj tlukot srdce je teď pomalejší. Stark se na mě jen ušklíbl, ale já jsem nemohla jeho obličej vidět jasně.

,,Starku, nech ji!" Zakřičel na něj Bucky. Stark mě pomalu pustil a já spadla na zem. Bucky vzal Starkovu nohu svojí kovovou rukou a táhnul ho dolu na zem, a potom rozbil Starkovo Iron Manovo brnění.

Když Stark ležel na zemi, Bucky běžel ke mně a držel mě v náručí. ,,Jsem tu, má lásko..." Zašeptal a hladil můj obličej, zatímco jeho slzy dopadaly na můj obličej. ,,To je v pořádku, Buck." Zašeptala jsem a vzala ho za ruku. Nemohl přestat plakat. ,,Mrzí mě to, dostal jsem tě do nebezpečí." Zašeptal.

Když boj skončil, Steve, Wanda a ostatní přišli blíž. Také jsou smutní. ,,Buck, slib mi, že budeš opatrný, a pokračuj ve svém životě, jako si žil předtím..." Zašeptala jsem a cítila jsem, že nedokážu udržet své oči otevřené. ,,Jak mohu žít bez tebe?" Zeptal se, ale bylo pozdě. Naposledy jsem se nadechla, a zavřela své oči. Napořád...

Překladatel: Ester Brožíková
Autor: @_zitta_photography_

The Rising SoldierWhere stories live. Discover now