Imagine 8

904 40 5
                                    

Winter Soldier je zpátky ve městě. Steve, já a ostatní jsme připraveni ho zastavit. Zabil více než 20 lidí. Jde k nám, zatímco na něj střílíme, ale on se chrání svojí kovovou rukou.

Když šel pomalu ke mně, všimla jsem si, že není zase tak ošklivý muž. Navíc, je více hezký, i když jsem jen viděla jeho oceánově modré oči. Když si sundá masku, nemohu dýchat. Ukážu ostatním, že musí položit zbraně.

,,Bucky?" Zeptala jsem se ho ustaraně. Podíval se na mě s otázkou v očích ,,Kdo je sakra Bucky?" Zeptal se monotónním hlasem. Nevím, co mu na to mám říct. Jen jsem k němu přišla blíž. Jeho pohled je prázdný, bez emocí. Chtěl zaútočit, a udělal to. ,,Toto je moje mise. Zabít všechny, co se mi postaví do cesty." Řekl.

Ostatní chtěli pomoci, ale ukázala jsem jim, že musí ještě chvíli počkat. Když mě Bucky stáhne dolu na zem a drží mi nůž u krku, ztuhne mi krev v žilách.

,,Bucky." Říkám mu vystrašeně. ,,Vzpomeň si na mě, prosím..." Pár slz se mi kutálý dolu po tváři. Stále mě pozoruje, ale vidím na jeho obličeji, že pomalu přichází zpátky k sobě. ,,Vzpomeň si... Vzpomeň si, že jsem tě milovala, ty si miloval mě, oba jsme se milovali.

Pomalu zatřásl hlavou a na moment zavřel svoje oči, a potom se na mě podíval. Začal plakat také a odhodil svůj nůž pryč. ,,Zlato..." Zašeptal a přitáhl si mě do svého náručí. Oba jsme plakali a ostatní nás se zájmem pozorovali. Nevěděli, že Winter Soldier je jen slabá oběť Hydry. Není vrah, je jen má dlouho ztracená láska...

Překladatel: Ester Brožíková
Autor: @_zitta_photography_

The Rising SoldierWhere stories live. Discover now