Nightmares

30 7 0
                                    

Άνοιξα την πόρτα και μπήκα στο δωμάτιο. Ήταν κρύο και σκοτεινό μόνο με το φως του φεγγαριού να το φωτίζει. Προχώρησα προς το παράθυρο και στάθηκα κοιτώντας προς τον ουρανό. Είχε πανσέληνο, περίεργο.. πριν από μόλις δυο βδομαδες είχε. Ξαφνικά άκουσα έναν δυνατό ήχο και γύρισα για να δω πως η πόρτα είχε κλείσει από μόνη της. Έπειτα άκουσα ένα ανατριχιαστικό τρίξιμο σαν κάποιος να ήταν μέσα στο δωμάτιο. Γύρισα προς το μέρος από όπου ερχόταν ο ήχος και.. πάγωσα. Μια σκοτεινή φιγούρα στέκονταν απέναντι μου.
«Π-Ποιος είσαι; Τι θες;!»
Ειπα με τρεμάμενη φωνή
Η φιγούρα γύρισε και το μόνο που μπορούσα να δω ήταν πως είχε έντονα μπλε μάτια... σαν αυτά που έχουν οι ωμέγα.
«Πρέπει να βρεις την αλήθεια!»
Μου είπε. Θα ορκιζομουν ήξερα αυτή την φωνή. 
«P-Peter?»
Ειπα με τρέμοντας και η φιγούρα εξαφανίστηκε.
Ξαφνικά ένιωσα καποιον να με τραβά βίαια και να με σέρνει στο πάτωμα. Ξαφνικά εμφανίστηκαν πάνω στο πάτωμα φύλλα και χώμα. Η φιγούρα συνέχιζε να με σέρνει μέχρι που σταμάτησε και εξαφανίστηκε. Κοίταξα γυρω μου και το μόνο που έβλεπα ήταν δέντρα, αλλά υπήρχε ένα που ξεχώριζε. Ήταν κομμένο.. πρέπει να ήταν πολύ γηραιό.

Ξαφνικά μέσα στο σκοτάδι εμφανίστηκε μια πυγολαμπίδα κοντά στον κορμό

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ξαφνικά μέσα στο σκοτάδι εμφανίστηκε μια πυγολαμπίδα κοντά στον κορμό. Πλησίασα και την παρατηρούσα που πετούσε. Δεν ήξερα πως υπήρχαν πυγολαμπίδες στο Beacon Hills ή γενικά στην Καλιφορνια. Άρχισε σιγά να έρχεται ολο και ποιο κοντά μου. Προσπάθησα να μετακινηθώ πως τα πίσω αλλά δεν μπορούσα. Όταν κοίταξα κάτω είδα τα πόδια μου τυλιγμένα στις ρίζες του δέντρου. Την στιγμή που σήκωσα το κεφάλι μου η πυγολαμπίδα είχε φτάσει ακριβώς μπροστά μου. Ξαφνικά η πυγολαμπίδα εξαφανίστηκε και την θέση της πήρε μια φιγούρα. Η φιγούρα με άρπαξε από τον λαιμό. Ένιωσα να πνίγομαι.. Ήθελα αέρα, ήθελα να αναπνεύσω αλλά δεν μπορούσα. Τότε τα μάτια της φιγούρας άρχισαν να λάμπουν το ίδιο χρώμα με αυτό της πυγολαμπίδας. Ένιωσα το κεφάλι μου βαρύ και τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν. Η φιγούρα συνέχιζε να με στραγγαλίζει. Τα μάτια μου άρχισαν να κλείνουν.
«Το χάος θα έρθει ξανά...»
Είπε

Mɪʀʀᴏʀs-----ᴏɴ ʜᴏʟᴅ Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα