7.☆A.K.O

6.2K 345 6
                                    

Bu okulun kötü bir şirketle ne tür anlaşması olabirlirdi ki sonuçta saygın ailelerin baba parası yiyen çocukları okuyordu .

Yakut merakla "şirket kötüyse neden anlaşmaları var ?" diye sordu.

Okul müdürü bu muhabbetten sıkılmışcasına üfledi . "Okula maddi yardım yapıyorlar . Yurt dışı gezilerine sponsor oluyorlar ve sen bu şirkette çalışmaya mecbursun".

Yakut zorunlu olarakda olsa staj dosyalarını alarak odadan hızlı çıktı . Bir hafta gelmedigi için 9 ay işkence çekecekti . Bunu düşündükçe oldugu yerde yeri dövermişcesine zıplayarak ilerledi .

Gördügü ilk taksiye binerek şühedalara gitti . Hemen kapıyı açan arkadaşı ile kısa bir selamlaşmadan sonra oturma odasına geçtiler . Şüheda kıvırcık siyah saçlı orta boylu esmer bir kızdı . Esra ve Yakut kendi aralarında Şüşü lakabını vermişti genç kıza .

Şüşü ile liseye geçtiklerinde yollarını ayırmak zorunda kalmışlardı . Ailesi genelde yurt dışında oldugu için evde yek yaşıyordu. Yakut oturma odasındaki L koltukta otururken Şüşü elinde iki adet kupa bardak içerisindeki hoş kokulu kahveli ile yanına oturdu. Birini Yakuta uzattı.

Bir süre araları açık olsada şuan gayet iyi durumdalardı . Şüşü aslında arkadaşının neden geçici bir süre küstügünü bilmiyordu ve üstelememeye karar vermişti.

Şüheda genç kızın bir derdi oldugunu anlamıştı . Etrafına çok boş bakıyordu . Aklını kurcalayan derdine ortak olmak istedi .

"Anlatmak istermisin kafanı kurcalayan olayı " koltukta birbirlerinin yüzlerini görecek şekilde döndüler .

Bıkkınlıkla "Bir bilsen neler oldu ".

Şüşü agır hareketlerle arkadaşını alkışladı "ordan baktıgında müneccime mi benziyorum . Anlat ki bende ögrenebileyim " .

Yakut okulun ilk gününden bu güne başından geçen her şeyi anlatmıştı . Şüşü agzı açık olayları dinledi . İçinden de gereksiz bir kıskançlık duydu . Çünkü hayatı oldukça sıradandı . Yakut bu düşüncelerden haberi olmasada yavaş yavaş kendini belli edicekti zaten .

Yakut bacagının kendini yoklayan agrılarından bu gün çok yüklediginin farkındaydı . Arkadaşı ile vedalaşarak şans dilemesini istemişti . Artık bol bol şans gerekiyordu .

Taksi ile evine hızla gelip odasına girerek duş almak için banyoya girdi . Soguk suyla duş alacak kadar canına susamamıştı . Bacaklarındaki tüylerin yeni yeni çıktıgını gördügünde traş bıçagı ile halletmişti . Agda ile ugraşarak daha fazla zaman kaybedemezdi .

Pandalı pijamalarını giydikten sonra dakikalar içinde uyuya kalmıştı .

Alarmın sesi ile uykusunun en güzl en tatlı saniyelerinden ayrılmal zor olsada kalkmıştı . Banyoda işlerini hallettikten sona dolaptan asılı olan siyah ceketini ve altınada tül tsort giydi . Pantolonunuda giydikten sonra hazır oldu .

Staj dosyasınıda çantasına koyarak şirkete gitmek icin evden ayrıldı . Staj dosyasının ilk sayfasındaki bilgilerdeki adresi taksici amcaya okuyarak tam önünde indi .

Dizilerin meşhur sahnesindeki başroldeki bir kız gibi şirkete baktı . Adımını attıgında oldugu yere yapışırmışcasına dondu . Bu şirkete daha önce gelmişti .

O zamanlar küçük oldugu için babası ile vakit geçirmek istemiş ve babasıda buraya getirmişti . Şirket sahibinin kendisinden bir kaç yaş büyük oglu ile oynaması için şirketin terasındaki bir kaç çicekden oluşan seraya bırakmışlardı.

Genç kız o yaşlarda erkek giyimine özeniyordu ve o şekilde giyiniyordu . Çocuk ilk adı ile dalga geçmeye başlamıştı . "Kız gibi adın var" diyerek . Zaten bir kız odlugu için adının bu zamana kadar bir sıkıntı yaratmadıgı düşündü . Çocuk aklıyla yeni arkadaşının deli oldugunu düşündü.

Başta deli oldugunu düşünsede bu şaka uzadıkça Yakutun sinirleri bozulmuştu . Sinir etmek için yaptıgından kafasına takmamaya çalıştı. Bu şakanın hiç sonu gelmeyecek sandı . Babası acaba aglasa gelip alırmıydı yada düşüp canım yanıyor diye mızmızlansada her türlü yalanı geçirdi aklından.

Çocuk bir anda kızın önüna atladı ve "hadi "dedi . Küçük kız hadi diye neyi kasdettigini anlamadıgindan çocugu izledi. Sinir bozucu erkek çocugu durumdan sıkılarak " tamam öyleyse ben başlıyorum " dediginde pantolonunun dügmesini hızla açıp saniyeler içerisinde seradaki çiçeklerin üzerine işemeye başladı .

Küçük kız utandıgından oldugu yerde gözleri sonuna kadar açılmış bir şekilde çocugu izliyordu .

Çocugun idrarı bitiginde iç çamaşırını ve pantolonunu geri giydi . Kızın üzerine adım attıgında küçük kızda geri adım attı . Ama yaramaz çocuk hızla adımlayarak kızı dibinde bitmiş ve şaşkınlıkla bakan kızın pantolonunu indirdi .

Küçük kız olayın şokunu saniyeler içinde atlattıgında bir yandan aglıyor bir yandan çıglıklar atıyordu . Küçük dengesiz çocuk ise kız oldugunu anladıgında büyük bir kahkaha koy vermişti .O günden sonra daha karşılaşmamışlardı .

Yakut daldıgı düşüncelerden uzaklaşarak geç kalmamak için hemen şirketin dönen kapısının karşısındaki danışma görevi ile sorumlu kıza ilerledi .
"Merhaba"

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.

Aşkın Kuralı Olmaz (tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin