27.A.K.O

1.7K 126 11
                                    

*****

"Esra adamın ne işi var burda tek geliceğini düşünüyordum nerden tanışıyorsunuz."

"Benim teyzemin oğlu Berk amerikada yaşıyordu şimdi geldi de sen nerden tanıyorsun "

"Benim gıcık , o şekilde sokağın ortasında bırakıp giden deli patronum o"

Gülmesini eğer kesmezse ben o gülüşü kökünden halledecegim .

Arabanın arka koltuğuna oturup ormandan çıktık .

"Peki neden bizimle geliyor"

"Şirket dışında neler yapıyomuş benim stajyer sekreterim de haberim yokmuş."arkasına dönüp konuşuyor arabayı kullanan da kendisi.

"Yakut ben bu gün normalde doğum gününe gitmeden önce Berkle buluşcaktım ama senle plan yaptım evden çıkacagım sıradada gelince bende yapacaklarımızı anlattım"ön koltuktan arkaya uzanıp bana yaklaştı kulagıma egilip

"Endişelenme neden yapacağımızı söylemedim"tekrar önüne döndü.

Allahtan olayı anlatmamış beklenirdi Esradan ama anlatmadı . Şühedanın evinin önüne geldik ve müzik sesini duyabiliyoruz.

Yazarın agzından

Yakut belkide eski aşkını yeniden kazanabilecek ama o bunu istiyor mu hayır!

Kalbinde bir başkasına yer açmış . Sevdigi insanın yaşadığı yer: kabinin başkenti . Ne kadar kaçamak cevaplar versede kendide biliyor o kutup yıldızını çok seviyor .

Ona doğru yolu göstereceğine her anında gölgesi gibi takip edecegine inanıyor . Zaten yalan değil Doruk hafızası yerinde olsaydı da aynı bu şekilde yapardı .

Ama aşk enğel tanımaz kuralı bu sefer bozuldu . Belki de kimse bilmiyor du çünkü Yakut kadar hırpalanmamış Yakut kadar üzülmemiş ve Yakut kadar yanlız kalmamıştı .

Yakut bu enğelleri adım adım yıkıp aşıcak belkide enğelleri aşarken yorulacak ve pes edicek kim bilebilirki neler olabileceğini (((ben biliyorum))) .

Yakut ve Esra arabadan inip parti evine doğru ilerlerken Yakut bir ana duraksadı ve arkasına döndü . Farketti ki Berk 'de arkalarından geliyordu .

"Dur nereye geliyorsun sen arabada bekle biz işimiz bitince hemen geleceğiz zaten yarım saate geliriz" dedi .

Berk itiraz etmeden arabaya döndü ve Yakut itaatli bir şekilde dediğini yaptığı için birazcık şaşırsada fazla umursamadı ve tekrar kaldığı yoldan devem ederek Esra'nın arkasından eve girdi .

Şühedayı etrafı gözleriyle süzerek aradı ama bir süre göremeyince panikledi . Paniklemesinin sebebi aslında Şühedayı yakınında tutmak ve Esra Şüşü ile ilgilenirken de odaya girip günlüğü alıp hiç bir şey olmamış gibi çıkmakdı .

Şüşü'nün üst kattan indiğini görünce Esra ile birbirlerine bakış atıp yanına gitmek için kalabalığın arasından geçti .

Aslında Yakut'un içinde sakladığı bir burukluk da vardı . Bu parti Şüşüye ailesinden hediye idi . Hiç bir zaman yaşayamayacagı bir şeydi bu Yakut için . Annesi onu sevmiyordu .

Nedenini bilmesede sevmiyordu . Küçükken fazla mı yaramazlık yapmıştı acaba belkide evlerinde değerli olan bir eşyayı kırmıştı . Ama bunları küçükken bahane aradığında düşünüyordu .

Oy vermeyi unutmayin .

Aşkın Kuralı Olmaz (tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin